اینجا، اصفهانم همین وضعه... فکر کنم کل سیستم ها رو یکی کردن.
اینجا، اصفهانم همین وضعه... فکر کنم کل سیستم ها رو یکی کردن.
دوست عزیز برای مخابرات قزوین به این صورته . فکر نکنم برای شما حجم نصف بشه
![]()
مشکلم در سرور داخلی نیستسرور المانی خیلی بده
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوست عزیز مخابرات 90 درصد اوقات پینگش خرابه. یعنی اصلا برای بازی آنلاین روش حساب نکنید. میتونید از سرویس های کاهش پینگ استفاده کنید. سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت هم بعضا پینگ خوبی دارن و ارزون تر هستن.
دوست عزيز من هم با 2020 مثلا" تغيير تعرفه دادم. براي پرداخت بايد از قسمت خريد ترافيک که ابتداي ورود ecare هست انجام بشه يا از داخل پنل کاربري؟ يا فرقي نداره؟ چون براي من هنوز بيش از دو روز خبري نيست. يکبار هم تماس گرفتم گفتن طول ميکشه.
Last edited by saeidsmxo; 24-12-2017 at 17:40.
خیر اینجا را ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال شما خیلی خوبه!
مخابرات نمیخواد حجمارو زیاد کنه..؟!!
باید برید داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد تو قسمت سرویس برید ببینید سرویس تغییر کرده به اون چیزی که درخواست دادید. اگه آره برید قسمت خرید ترافیک یه همچین چیزی وقتی بزنید روش یه قسمت میاد که حجم هایی که برای اون سرویس پیشنهادیتون هست میاره که هرکدوم رو بخواین با قیمتش که نوشته شده انتخاب میکنید. مثلا 100 گیگ یا 70 گیک . هرچیزی که میخواین بعد که پرداخت کردید و تایید پرداخت داد 5 دقیقه بعد دیتا فعال میشه
واسه من کمتر از یک روز شد. عصر درخواست تغییر دادم فردا ظهر درست شد
میتونین حضوری هم برید مرکز مخابراتی منطقه
دوستانی که این سرویس های جدید غیرحجمی رو خریدن:
میزان ترافیک بین الملل یک دوم محاسبه میشه یا یک سوم؟؟
مثلا 16 مگ، 350 گیگ چقدرش خارجی حساب میشه؟
برای من هنوز تو صفحه وضعیت هیچی نمی گه چه قدر مونده و غیره..... همش خالیه. توی سایت زده 1/2. همه رو نصف کنید.
توی گزارش مصرف با 2-3 روز تاخیر می گه ولی هیچ تفکیکی وجود نداره.با توجه به مصرف خودم فکر می کنم این ارقام بین الملل هست. قبلا هم که نا محدود داشتم همین مصرف واقعی بود. حالا اینکه اینو چطور از حجم 75 ام دارن کم می کنن خدا می دونه فقط...
Last edited by alexfr; 24-12-2017 at 20:32.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)