تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2018 از 4105 اولاول ... 1018151819181968200820142015201620172018201920202021202220282068211825183018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,171 به 20,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مرسی از لطفت ولی اگه یکی پیدا میشد ک خودش اونجا بود عالی میشد

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

در مورد درجه ها کم و زیاد نشده ( هر چند به حال سرباز فرقی نداره ) بلکه درصد اختصاص درجه کم شده.
    مثلا آخر آموزشی به لیسانسه ها اینطور درجه میدن 20% ستوان 2 ، 50% ستوان 3 و 30% گروهبانی ( تو سپاه میگفتیم 3موز 2یا 1 خیار ) که بستگی به عملکرد سرباز در آموزشی داره.
    البته تو ارتش خیلی دقیق تر به درجه توجه میشه ، مثل معدل مدرک و رشته تحصیلی و ...
    ناجا هم الکی درجه میدن و سپاه هم بین این دوتا قرار داره .
    سلام

30% استواری میدن

3. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

زمانی که من 02 بودم امیر پوردستان امد گفت 02 بخاطر اینکه امکاناتش ضعیفه همه استان خودشون یا استان همجوار میافتند

تقسیماتش بیشتر تهران اصفهان شیراز بود برای اصفهانی ها

لذت بخش ترین دوران خدمت همین اموزشیه
    همشهری، شما که آبان تا دی ( درست میگم؟ ) آموزشی بودی اونم 02 بیا یه زحمت بکش بگو وضعیت درجه ها چطور بود؟ به لیسانس ها چه درجه ای دادن؟؟ چه چیزایی رو برای درجه دادن در نظر گرفتن؟ و اینکه الان که تقسیم شدی درجه چقدر توی راحتی سرباز نقش داره؟؟
    دمت گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

30% استواری میدن
    آقا اصلا میگن چیزی به اسم استوار وظیفه توی ارتش تعریف نشده ! حالا سپاه و نیروی انتظامی رو نمیدونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

18 بهمن که اینجوری بوده ولی هیچ چیز در نظام قابل پیش بینی نیست، یهو دیدی شما رو مرخصی ندادن
    نقل به مضمون از دوستی که سه شنبه رفته بود:
    "جا اقایون خالی من امروز صبح اعزام بودم باید ساعت 7 صبح میرفتم هشتم شکاری
    از اون جایی که چند نفر نصیحتم کرده بودند یکم هم از این ور اطلاع در اوردم دیدم 6 ساعت بریم علاف میشیم
    منم 9 رفتم اونجا
    دیدم یه جمعیت کچل اونجاست ,منم دست به موهام نزده بودم
    خلاصه تا من رسیدم یه ربع واستادیم بعدم به خط شدیم رفتیم داخل دجبانی کسی هم نگشتمون رفتیم سوار اتوبوس شدیم به سمت منطقه پذیرش
    15 دقیقه تو راه بودیم ,تو اتوبوس انواع بی معنی بازیو مسخره بازیو بگو بخند راه انداختیم تا رسیدیم
    اونجا به خط شدیم ,گفتن اقا دایی رو بزارید زمین ,تو افتاب هم بودیم یکم گرم شدیم

یه 45 دقیقه طول کشید کارا پذیرش ,بعد هم مسئول اموزش اومد یکم ارشادمون کرد
    بعد هم گفتن دوستان عزیز فعلا تا 2 شنبه هفته دیگه برید مرخصی ,لباسو کاراتونو بکنید تا ببینیم چی میشه
    ما هم گفتیم باشه سوار اتوبوس شدیم اومدیم خونه
    این بود داستان روز اول خدمت من

پ.ن: ارتش خیلی چیزایی که میداده رو حذف کرده
    به ما گفتم زیر پوش و شرت بخرید بهتون نمیدیم / لباس گرم کن بخرید نمیدیم / حوله و دمپایی بخرید بهتون نمیدیم
    یه صندلی هم گفتن بخرید "

برای معافیت هم از طریق بهداری پادگان تو آموزشی می تونید اقدام کنید معمولا خودشون می پرسن کسی شرایط یا بیماری خاص داره یا نه و اگه نپرسیدن هم خودتون می تونید پیگیر بشید و از طریق بهداری اقدام کنید البته ازشون بپرسید که تا چه حد امکان معاف شدنتون هست چون با این شرایط جدید که به افراد رو به موت هم فقط معاف از رزم می دن الکی وقت خودتون رو تلف نکنید چون به خاطر کمسیون های زیادی که باید برید ممکنه غیبت هاتون تو آموزشی زیاد بشه و تجدید دوره بشید
    مرسی قاسم جون خیلی خیالمو راحت کردی از این نظر. اما یه چیزی مشکوکه، فک نکنم به ما 10 روز مرخصی بدن. چون 10 روز دیگه که اونا میان ما هم اعزام میشیم، یعنی 1 اسفند...
    ما رو نگه میدارن شاید

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام

30% استواری میدن
    حالا اسمش یادم رفته بود همون
    3موز 2 یا 1 خیار خودمونه دیگه

آقا اصلا میگن چیزی به اسم استوار وظیفه توی ارتش تعریف نشده ! حالا سپاه و نیروی انتظامی رو نمیدونم
    شما اگه تو خیابون درجه سربازا رو یه نگاه بندازی میبینی که استوار هم داریم یا یه سری بری سمت میدون سبلان و چهاراه قصر دژبانای دم در رو ببینی مشخص میشه.

8. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام اقا قاسم ارادت / اقا اوندفعه من هی استرس داشتم کلی به من روحیه دادی مرسی
    ...................................
    ارمین
    من دیروز اونجا بودم
    اقا استرس اصلا نداشته باش
    رفتارشون باهامون خوب بود با این که دیپلم بودیم / تشر اصلا نمیزدن / یکم فقط این سرباز صفر ها چس کلاس میذاشتن که اونارم ادم حساب نمیکردیم
    10 روز هم بهمون مرخصی دادن شما هم احتمالا همین طور هست وضعیتتون
    من یکم وضعیتم مشابه شماست
    حالا نمیدونم شما معاف از رزم شدی یا نه ؟
    منم پام مشکل داره اما متاسفانه دفترچم به صورت سالم ارسال شده
    من دیروز که از چند تا این افسر ها سوال کردم برا گرفتن معاف از رزم وسط دوره همشون گفتن تجدید دوره میشی
    البته نذاشتن برم بهداری با دکتر حرف بزنم گفتن هفته دیگه که اومدی برو
    حالا هفته دیگه که رفتم امار کامل میگیرم

از چند تا از سربازا و دجبان ها که پرسیدم گفتن خیلی بهتون سخت نمیگیرن و رفتارشون باهاتون خوبه
    روز اول که رفتی اول برو دم بوفه بیرون پادگان یه سرباز خیلی گل و کار درست اونجاس یه چایی ازش بگیر یکم هم باهاش اختلاط بکن و امار بگیر

منم مثل خودت هیکلم کوچیکه
    لباس که دادن همه لارج بود اور هم ایکس لارج پوتین هام همه 41
    لباس من اینقدر بزرگ بود که یه نفر دیگه هم مثل خودم توش جا میشد
    طالقانی که رفتم لباس نیرو هوایی نایاب بود
    منم دادم کوچیک کنن برام
    پوتین هاتو حتما عوض کن که خیلی اشغاله
    پوتین ارک بگیر هم سبکه هم نرم پا توش راحته
    پوتین رو باید 20-25 تومن سر بدی
    آقا فک کنم مارو نیگه دارن. شما رو گذاشتن با ما با هم آموزش بدن احتمالا
    پوتین رو که شنیدم حتما باید عوض کرد. پوتین رو میشه کفی طبی توش انداخت یا گیر میدن؟ چکشم باید بهش زد؟
    چند گرفت واسه لباسا؟ خوب من قدم 165 تاست. شماره پامم 39 یا 40.
    دمت گرم فرهاد جون
    آق خیلی حال دادی
    حالا بات حرف میزنم حسابی و اونجا میبینمت. یه ربع جدن تو اتوبوس؟ مگه کجا بردن؟ اصن اونجا میدون تیر هم داره؟ خیلی نزدیکه به فرودگاه که! نزنیم هواپیما رو بندازیم

در آغاز فعالیت oosfarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا فک کنم مارو نیگه دارن. شما رو گذاشتن با ما با هم آموزش بدن احتمالا
    پوتین رو که شنیدم حتما باید عوض کرد. پوتین رو میشه کفی طبی توش انداخت یا گیر میدن؟ چکشم باید بهش زد؟
    چند گرفت واسه لباسا؟ خوب من قدم 165 تاست. شماره پامم 39 یا 40.
    دمت گرم فرهاد جون
    آق خیلی حال دادی
    حالا بات حرف میزنم حسابی و اونجا میبینمت. یه ربع جدن تو اتوبوس؟ مگه کجا بردن؟ اصن اونجا میدون تیر هم داره؟ خیلی نزدیکه به فرودگاه که! نزنیم هواپیما رو بندازیم
    اقا اینا 7 روز مرخصی دادن
    من اصن حواسم نبود ,حالا که برگه مرخصی رو دیدم دیدم 7 روزه / اینقد برا مرخصی خوشحال بودم اصن حواسم به تاریخش نبود خوب شد دیدم
    پوتینو حتممممممممما عوض کن برا تو که زانوت خرابه واجب تره / من خونه یه 2 مین پا کردم پوتینا خودشون رو اصن داشتم شهید میشدم
    نه این پوتین جدیدا دیگه چکش زدن نمیخواد / کفی هم میتونی بندازی کسی با پوتینت کاری نداره
    کفش رو من 20 سر دادم
    لباس هم از من 15 گرفت برا کوچیک کردن / البته اینجا رفت تو پاچم تر زده به اورم خیلی کوچیک کرده حالا دادم خیاط بابام
    لباس نیرو هوایی کمیابه تو بازار / خیلی کم پیدا میشه مخصوصا اورش
    قربونت / حرف میزنم باهات حالا

در آغاز فعالیت ghasemuut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فرهاد :
    خواهش می کنم ، تا حالاش که برات خوب بوده بدون احتمالا دوره خوبی خواهی داشت

آرمین :
    به خاطر اینکه ارتش یه سری چیزارو به خاطر بی پولی حذف کرده و نمی ده احتمالش زیاده که مرخصی بدن چون باید برین بخرین
    که البته این خودش مزیت خیلی بزرگیه ، در هر حال نگرانی نداشته باش جای نسبتا خوبی افتادی مرخصی و بقیه چیزا پیش کش

12. این کاربر از ghasemuut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

داداش یه بنده خدایی که 01 ارتش بوده توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب یکی که اول اسفند اعزامه در مورد درجه رو اینطوری داده :

سوال : 3- درجه ما که لیسانس هستیم مثل سابق ستوان 3 هست یا تبدیل شده به استوار تمام؟
    پاسخ : 3- نه! در ارتش چیزی به نام استوار وظیفه وجود خارجی ندارد!

شما از کجا شنیدی درجه ها رو میخوان کم کنن؟؟ چون درجه ها در واقع کم شده یکی - دوساله، قبلا به لیسانس ستوان دوم میدادن الان ستوان سوم.
    درجه های سپاه و نیرو اانتظامی وقتی کم شدن 2 درجه کم شد ارتش 1 درجه.حالا من شنیدم ارتشم ممکنه 1 درجه دیگه کم کنه واسه 93.
    اون بحث استوار و گروهبانو اینام همش 1 چیزه.مثلا سپاه میشه رزم آور ارتش میشه گروهبان.من منظورم 1 درجه کمتر از ستوان 3بود.حالا گروهبان یا استوار یا ژنرالش زیاد مهم نیست.
    حالا اگه درجه لیسانس استوار بشه خیلی بده؟
    حالا نه اینکه جهنم بشه ولی خب فرق داره دیگه.ستوان خیلی راحتتری.مخصوصا تو ارتش حالا سپاه زیاد فرقی نداره.حداقلش اینه دیگه پست نداری.
    Last edited by deadboy; 09-02-2014 at 22:23.

14. 2 کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •