مرسی از لطفت ولی اگه یکی پیدا میشد ک خودش اونجا بود عالی میشد
مرسی از لطفت ولی اگه یکی پیدا میشد ک خودش اونجا بود عالی میشد
سلام
30% استواری میدن
همشهری، شما که آبان تا دی ( درست میگم؟ ) آموزشی بودی اونم 02 بیا یه زحمت بکش بگو وضعیت درجه ها چطور بود؟ به لیسانس ها چه درجه ای دادن؟؟ چه چیزایی رو برای درجه دادن در نظر گرفتن؟ و اینکه الان که تقسیم شدی درجه چقدر توی راحتی سرباز نقش داره؟؟
دمت گرم
آقا اصلا میگن چیزی به اسم استوار وظیفه توی ارتش تعریف نشده ! حالا سپاه و نیروی انتظامی رو نمیدونم
مرسی قاسم جون خیلی خیالمو راحت کردی از این نظر. اما یه چیزی مشکوکه، فک نکنم به ما 10 روز مرخصی بدن. چون 10 روز دیگه که اونا میان ما هم اعزام میشیم، یعنی 1 اسفند...
ما رو نگه میدارن شاید![]()
حالا اسمش یادم رفته بود همون3موز 2 یا 1 خیار خودمونه دیگه
شما اگه تو خیابون درجه سربازا رو یه نگاه بندازی میبینی که استوار هم داریم یا یه سری بری سمت میدون سبلان و چهاراه قصر دژبانای دم در رو ببینی مشخص میشه.![]()
آقا فک کنم مارو نیگه دارن. شما رو گذاشتن با ما با هم آموزش بدن احتمالا
پوتین رو که شنیدم حتما باید عوض کرد. پوتین رو میشه کفی طبی توش انداخت یا گیر میدن؟ چکشم باید بهش زد؟
چند گرفت واسه لباسا؟ خوب من قدم 165 تاست. شماره پامم 39 یا 40.
دمت گرم فرهاد جون
آق خیلی حال دادی
حالا بات حرف میزنم حسابی و اونجا میبینمت. یه ربع جدن تو اتوبوس؟ مگه کجا بردن؟ اصن اونجا میدون تیر هم داره؟ خیلی نزدیکه به فرودگاه که! نزنیم هواپیما رو بندازیم![]()
اقا اینا 7 روز مرخصی دادن
من اصن حواسم نبود ,حالا که برگه مرخصی رو دیدم دیدم 7 روزه / اینقد برا مرخصی خوشحال بودم اصن حواسم به تاریخش نبودخوب شد دیدم
پوتینو حتممممممممما عوض کن برا تو که زانوت خرابه واجب تره / من خونه یه 2 مین پا کردم پوتینا خودشون رو اصن داشتم شهید میشدم
نه این پوتین جدیدا دیگه چکش زدن نمیخواد / کفی هم میتونی بندازی کسی با پوتینت کاری نداره
کفش رو من 20 سر دادم
لباس هم از من 15 گرفت برا کوچیک کردن / البته اینجا رفت تو پاچم تر زده به اورم خیلی کوچیک کرده حالا دادم خیاط بابام
لباس نیرو هوایی کمیابه تو بازار / خیلی کم پیدا میشه مخصوصا اورش
قربونت / حرف میزنم باهات حالا
فرهاد :
خواهش می کنم ، تا حالاش که برات خوب بوده بدون احتمالا دوره خوبی خواهی داشت
آرمین :
به خاطر اینکه ارتش یه سری چیزارو به خاطر بی پولی حذف کرده و نمی ده احتمالش زیاده که مرخصی بدن چون باید برین بخرین
که البته این خودش مزیت خیلی بزرگیه ، در هر حال نگرانی نداشته باش جای نسبتا خوبی افتادی مرخصی و بقیه چیزا پیش کش![]()
درجه های سپاه و نیرو اانتظامی وقتی کم شدن 2 درجه کم شد ارتش 1 درجه.حالا من شنیدم ارتشم ممکنه 1 درجه دیگه کم کنه واسه 93.
اون بحث استوار و گروهبانو اینام همش 1 چیزه.مثلا سپاه میشه رزم آور ارتش میشه گروهبان.من منظورم 1 درجه کمتر از ستوان 3بود.حالا گروهبان یا استوار یا ژنرالش زیاد مهم نیست.حالا نه اینکه جهنم بشه ولی خب فرق داره دیگه.ستوان خیلی راحتتری.مخصوصا تو ارتش حالا سپاه زیاد فرقی نداره.حداقلش اینه دیگه پست نداری.
Last edited by deadboy; 09-02-2014 at 22:23.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)