سلام دوستان
من سرویس 1 مگ آسیاتک دارم
شب ها نزدیک به 1.8 گیگ دانلود می کنم
شما هم همین قدر دانلود می کنید؟
+
سرویس 2 مگ چه قدر سرعت میده؟؟؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان
من سرویس 1 مگ آسیاتک دارم
شب ها نزدیک به 1.8 گیگ دانلود می کنم
شما هم همین قدر دانلود می کنید؟
+
سرویس 2 مگ چه قدر سرعت میده؟؟؟؟
نمیدونم چرا بعضی دوستان علاقه دارن که این سرویس های این شرکت رو خوب و عالی و بدون مشکل جلوه بدن!
همه می دونن که سرویس های اسیاتک به مفت نمی ارزه و جدیدا حجم خوری (بخوانید حجم دزدی) هم دست پخت جدید این شرکت شده ولی بازم دوستان میگن شبی 10 گیگ دانلود رایگان دارن! لطفا یه چیزی بگید که با عقل جور دربیاد ... اینو خود مسئولان اسیاتک هم بشنون، هنگ میکنن!
سرویس های نامحدود هم که فقط کافیه یک دقیقه باهاش کار کنید، بدون شک یاد بیابون های آفریقا میفتید![]()
نوشتم بستگی به مرکز مخابراتی داره،من با سرویس شهاب 8 تا 10 بدون خاموش روشن کردن مودم تک لینک با سرعت 500 تا 720 Kb/s دانلود دارم که با احتساب 2 ساعت می شه 4.5 گیگ،اما یکی از دوستان گفت نیازی نیست مودم و خاموش روشن کنی و با سرعت 1.3 mb/s دانلود می کنه.که با احتساب 2 ساعت می شه 9 گیگ.
ضمنا" اگه فکر می کنید من مطلبو اشتباهی گفتم ، و تستای من فیک هستش به مدیران ریپورت کنید، بررسی کنن،قوانین انجمن و رعایت کنید![]()
Last edited by ruzbeh1; 29-11-2014 at 16:32.
دااش این سرویسی که شما دارید تایم رایگان نداره و تو اون 2ساعت نیم بها حساب میشه پس سرعتت همون سرعت روزانه باید باشه یعنی 1مگ دانلود
من خودم شهاب 20 گیگ دارم 2تا8 رایگان سرعت دانلودم 240 50س!،البته با کمی ترفندو اینا میشه مثل روزانه 1مگ
آسیاتک کلا شرکت مزخرفیه ولی مشکل اینجاست که اینجا ایرانه و بقیه شرکت ها هم همینطورن![]()
دوست عزیز سرویس 10 گیگ 8 تا 10 صبح رایگان نیم چاشت ، کاملا" رایگان هستش،اگه این طوری نبود که الان حجممم تموم شده بود![]()
پس من اشتباه کردم،سرعت نصف میشه
بهرحال موفق باشید![]()
سلام دوست عزیز
ترفندتو به ما هم بگو![]()
سلام؛ دوستان از مشهد کسی هست آسیاتک داشته باشه؟ نظرتون راجع به طرح کیمیا چیه؟ 2 مگ با شبانه رایگان. می تونم رو شبی 2 گیگ حساب کنم؟ شبانه برام مهمه. ممنونم.
من دقیق برات تست گرفتم،با سرویس شهاب 10 گیگ آسیاتک که خودم دارم می شه نهایت 4.5 گیگ دانلود کرد تو تایم رایگان نه 9 گیگ.اینم تستام :
تایم رایگان،آسیاتک،سرویس شهاب 10 گیگ :
![]()
اينترنت پرسرعت شهاب 20 گيگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) دوستان این سرویس ماهی 72 هزار تومانه و 10مگ است
حالا یه سوال توی شب سرعتش روی 5 مگ بسته شده ؟ یعنی شبی 8گیگ حدودا میشه باهاش دانلود کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)