تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2017 از 4105 اولاول ... 1017151719171967200720132014201520162017201820192020202120272067211725173017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,161 به 20,170 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پایگاه هشتم شکاری ،جای خوبیه و امکاناتش هم بد نیست و از همه مهمتر اینکه کلا آموزشی تو نیروی هوایی سخت نمی گذره و کادری هاش آدمای معقولی هستن
    یکی از دوستان که 19 بهمن رفته بود که می گفت روز اول پذیرششون کردن و 3-4 روز مرخصی بهشون دادن برای سایز لباس و خرید اقلام مورد نیاز
    من خودم 14 سال از بچگیم رو تو خونه های سازمانی این پایگاه گذروندم و واقعا دوست داشتم که آموزشیم یا سربازیم تو این پایگاه باشه اما افتادم نیروی انتظامی باهنر کرمان

آقا مرسی خیلی ممنون. ایول همین برام مهمه. الان یعنی پس 1 اسفند نمیبرنمون.من که حتما لباسام باید کوچیک بشه. خیلی کوچیکم از نظر هیکلی.
    یه یوال دیگه هم داشتم.من ACL زانو راستم پاره شده و معاف از رزمم. حالا ACL زانو چپمم انگار پاره شده هفته پیش توی ورزش. الان من ممکنه معاف بشم؟ اگه آره چطوری؟
    بعد جدن زانوم خالی میکنه و درد داره(آخرین MRI حتی تورم مفصلای زانو رو نشون میداد)، اونحا چی بگم و به کی بگم؟
    Last edited by arminx; 09-02-2014 at 12:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    من اعزام 1/12 افتادم پایگاه هوایی شهید خضرایی،کسی هست اونجا افتاده باشه؟
    کسی میدونه تقسیماتش بعد از آموزشی چجوریه؟
    راستی نیروی هوایی ارتش هم دوره کد داره یا نه؟

در آغاز فعالیت ghasemuut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا مرسی خیلی ممنون. ایول همین برام مهمه. الان یعنی پس 1 اسفند نمیبرنمون.من که حتما لباسام باید کوچیک بشه. خیلی کوچیکم از نظر هیکلی.
    یه یوال دیگه هم داشتم.من ACL زانو راستم پاره شده و معاف از رزمم. حالا ACL زانو چپمم انگار پاره شده هفته پیش توی ورزش. الان من ممکنه معاف بشم؟ اگه آره چطوری؟
    بعد جدن زانوم خالی میکنه و درد داره(آخرین MRI حتی تورم مفصلای زانو رو نشون میداد)، اونحا چی بگم و به کی بگم؟
    18 بهمن که اینجوری بوده ولی هیچ چیز در نظام قابل پیش بینی نیست، یهو دیدی شما رو مرخصی ندادن
    نقل به مضمون از دوستی که سه شنبه رفته بود:
    "جا اقایون خالی من امروز صبح اعزام بودم باید ساعت 7 صبح میرفتم هشتم شکاری
    از اون جایی که چند نفر نصیحتم کرده بودند یکم هم از این ور اطلاع در اوردم دیدم 6 ساعت بریم علاف میشیم
    منم 9 رفتم اونجا
    دیدم یه جمعیت کچل اونجاست ,منم دست به موهام نزده بودم
    خلاصه تا من رسیدم یه ربع واستادیم بعدم به خط شدیم رفتیم داخل دجبانی کسی هم نگشتمون رفتیم سوار اتوبوس شدیم به سمت منطقه پذیرش
    15 دقیقه تو راه بودیم ,تو اتوبوس انواع بی معنی بازیو مسخره بازیو بگو بخند راه انداختیم تا رسیدیم
    اونجا به خط شدیم ,گفتن اقا دایی رو بزارید زمین ,تو افتاب هم بودیم یکم گرم شدیم

یه 45 دقیقه طول کشید کارا پذیرش ,بعد هم مسئول اموزش اومد یکم ارشادمون کرد
    بعد هم گفتن دوستان عزیز فعلا تا 2 شنبه هفته دیگه برید مرخصی ,لباسو کاراتونو بکنید تا ببینیم چی میشه
    ما هم گفتیم باشه سوار اتوبوس شدیم اومدیم خونه
    این بود داستان روز اول خدمت من

پ.ن: ارتش خیلی چیزایی که میداده رو حذف کرده
    به ما گفتم زیر پوش و شرت بخرید بهتون نمیدیم / لباس گرم کن بخرید نمیدیم / حوله و دمپایی بخرید بهتون نمیدیم
    یه صندلی هم گفتن بخرید "

برای معافیت هم از طریق بهداری پادگان تو آموزشی می تونید اقدام کنید معمولا خودشون می پرسن کسی شرایط یا بیماری خاص داره یا نه و اگه نپرسیدن هم خودتون می تونید پیگیر بشید و از طریق بهداری اقدام کنید البته ازشون بپرسید که تا چه حد امکان معاف شدنتون هست چون با این شرایط جدید که به افراد رو به موت هم فقط معاف از رزم می دن الکی وقت خودتون رو تلف نکنید چون به خاطر کمسیون های زیادی که باید برید ممکنه غیبت هاتون تو آموزشی زیاد بشه و تجدید دوره بشید

4. این کاربر از ghasemuut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت oosfarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام اقا قاسم ارادت / اقا اوندفعه من هی استرس داشتم کلی به من روحیه دادی مرسی
    ...................................
    ارمین
    من دیروز اونجا بودم
    اقا استرس اصلا نداشته باش
    رفتارشون باهامون خوب بود با این که دیپلم بودیم / تشر اصلا نمیزدن / یکم فقط این سرباز صفر ها چس کلاس میذاشتن که اونارم ادم حساب نمیکردیم
    10 روز هم بهمون مرخصی دادن شما هم احتمالا همین طور هست وضعیتتون
    من یکم وضعیتم مشابه شماست
    حالا نمیدونم شما معاف از رزم شدی یا نه ؟
    منم پام مشکل داره اما متاسفانه دفترچم به صورت سالم ارسال شده
    من دیروز که از چند تا این افسر ها سوال کردم برا گرفتن معاف از رزم وسط دوره همشون گفتن تجدید دوره میشی
    البته نذاشتن برم بهداری با دکتر حرف بزنم گفتن هفته دیگه که اومدی برو
    حالا هفته دیگه که رفتم امار کامل میگیرم

از چند تا از سربازا و دجبان ها که پرسیدم گفتن خیلی بهتون سخت نمیگیرن و رفتارشون باهاتون خوبه
    روز اول که رفتی اول برو دم بوفه بیرون پادگان یه سرباز خیلی گل و کار درست اونجاس یه چایی ازش بگیر یکم هم باهاش اختلاط بکن و امار بگیر

منم مثل خودت هیکلم کوچیکه
    لباس که دادن همه لارج بود اور هم ایکس لارج پوتین هام همه 41
    لباس من اینقدر بزرگ بود که یه نفر دیگه هم مثل خودم توش جا میشد
    طالقانی که رفتم لباس نیرو هوایی نایاب بود
    منم دادم کوچیک کنن برام
    پوتین هاتو حتما عوض کن که خیلی اشغاله
    پوتین ارک بگیر هم سبکه هم نرم پا توش راحته
    پوتین رو باید 20-25 تومن سر بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به شهر ما خوش اومدی.میگن هتله
    مرسی داداش
    اگه آماری از اونجاداری ممنون میشم اگه در اختیارمون بزاری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگه کسی آموزشگاه شهدا کرمانشاه افتاده اعلام حضور کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برگه سفید من اومد آموزشگاه شهدای وظیفه ناجا 01

عایا کسی هست که مرا همراهی کند؟
    من و 3 تا دیگه از دوستام اونجاییم. از کدوم شهر هستید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان که ستوان 3.اگر کم بشه حتما میشه استوار
    داداش یه بنده خدایی که 01 ارتش بوده توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب یکی که اول اسفند اعزامه در مورد درجه رو اینطوری داده :

سوال : 3- درجه ما که لیسانس هستیم مثل سابق ستوان 3 هست یا تبدیل شده به استوار تمام؟
    پاسخ : 3- نه! در ارتش چیزی به نام استوار وظیفه وجود خارجی ندارد!

شما از کجا شنیدی درجه ها رو میخوان کم کنن؟؟ چون درجه ها در واقع کم شده یکی - دوساله، قبلا به لیسانس ستوان دوم میدادن الان ستوان سوم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

مرسی داداش
    اگه آماری از اونجاداری ممنون میشم اگه در اختیارمون بزاری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ما همینا از دستمون بر آمد مال کسایی هست که اینجا بودن امیدوارم راضی باشی
    Last edited by holyboy; 09-02-2014 at 17:01.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

داداش یه بنده خدایی که 01 ارتش بوده توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب یکی که اول اسفند اعزامه در مورد درجه رو اینطوری داده :

سوال : 3- درجه ما که لیسانس هستیم مثل سابق ستوان 3 هست یا تبدیل شده به استوار تمام؟
    پاسخ : 3- نه! در ارتش چیزی به نام استوار وظیفه وجود خارجی ندارد!

شما از کجا شنیدی درجه ها رو میخوان کم کنن؟؟ چون درجه ها در واقع کم شده یکی - دوساله، قبلا به لیسانس ستوان دوم میدادن الان ستوان سوم.
    در مورد درجه ها کم و زیاد نشده ( هر چند به حال سرباز فرقی نداره ) بلکه درصد اختصاص درجه کم شده.
    مثلا آخر آموزشی به لیسانسه ها اینطور درجه میدن 20% ستوان 2 ، 50% ستوان 3 و 30% گروهبانی ( تو سپاه میگفتیم 3موز 2یا 1 خیار ) که بستگی به عملکرد سرباز در آموزشی داره.
    البته تو ارتش خیلی دقیق تر به درجه توجه میشه ، مثل معدل مدرک و رشته تحصیلی و ...
    ناجا هم الکی درجه میدن و سپاه هم بین این دوتا قرار داره .

12. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •