دوستان کسی هست که از اسپیدتست روی سرور باکو تست بگیره و فاصله رو 400 مایل بزنه؟؟
آخه من مودمم قطع شد ، بعد دوباره که وصل شد ، سرور عوض شده:
اگه کسی هست بگه که سرعت شبانش چطوره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان کسی هست که از اسپیدتست روی سرور باکو تست بگیره و فاصله رو 400 مایل بزنه؟؟
آخه من مودمم قطع شد ، بعد دوباره که وصل شد ، سرور عوض شده:
اگه کسی هست بگه که سرعت شبانش چطوره؟
من که هزار بدبختی کشیدم تا به شاتل برسم نشد که نشد اول که ثبت نام کردیم و پول دادیم بعدش خطمون عوض شد گفتن فعلاً نمیتونیم حالا که بعد از چند ماه توی خود سایت شاتل زده که خط ما را سرویس می دن زنگ می زنم نمایندگی اصفهان میگن به شما سرویس نمیدیم توی سایت الکی زده!!
خوش بحالتون!!![]()
من 3 تا سرور خودم دارم که دیشب از هر 3 تا با سرعت 20KB حداکثر دانلود میکردم
سرور ------------- و ---------- دیشب رو 64 بود واسه من
اقا کسی راه حلی برای دانلود شبانه نداره؟؟؟
برای من فاصله تغییر نکرده
سرعت شبانه به شدت نا امید کننده هست
آخرین تست هم در امضا هست
چشم نخوره امشب خوب داره دانلود میکنه![]()
با سلام سرویس من eco-128 هست
تا چند وقت پیش صبح ها و بعد از ظهرا که وصل میشدم ping روی 180-218 بود
بعد رسیدم به روز 29 ماه قبل شارژ نکردم قطع شد - بعد 30 شارژ کردم اما حالا ping کم روی 234 - 250 هست
البته باید چند بار dc کنم و دوباره وصل بشم تا اینجوری بشه - در ضمن مودمم هم planet هست
...یدم بر دهن هر چی حرام خور بی پدر هست. انشا الله همین پول ها تبدیل به مار بشن و تو جهنم به بدترین وجه شکنجه کنن این بی پدرا رو.
کامپیوتر من از ساعت 1 شب تا الان یه یکبار هم نتونسته به اینترنت وصل بشه اون وقت راس ساعت 7 صبح به اینترنت وصل شد اون هم با چه سرعتی!
فقط به جرم اینکه مودم زیکسل نیست دارن روی خط من نویز مصنوعی ایجاد میکنن. قبلا برای روزانه هم این کار رو میکردن و نویز ایجاد میکردن تا مثلا مجبور بشم برم مودم اونا رو بخرم و با خودم گفتم خوب اینا خر هستن که روزانه رو این جوری میکنن. چون این کارشون باعث میشه اینترنت من طول بکشه و دیگه نمیتونم زود تمومش کنم و دوباره پول بدم. اما وقتی شیطان پدر و مادر این افراد حرام زاده باشه, این چیزها سریع به ذهنشون خطور میکنه و میفهمن. الان دیگه در روزانه مشکل نویز نداره (و خیلی خیلی کم هست) و فقط شبانه هست که نمیشه وصل شد و نویز الکی ایجاد کردن.
یعنی اینا دارن حرام خوری میکنند و بلند داد میزنند این مردم, ما حروم خوردیم, کی جرئت داره بیاد جلوی ما رو بگیره؟
همه ما میدونیم که این کارها رو داره از قصد انجام میده و هیچ کدوم ما نمیتونیم کاری انجام بدیم. اون از سرعت مصنوعی که برای اپرا 250 کیلوبایت هست و برای راپیدشیر 0 کیلوبایت. مردم رو خر فرض کردن. فرض که بماند اینا حکم هم کردن.
Last edited by online_amin; 26-05-2010 at 06:25.
هم اکنون 235 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 235 مهمان)