کسی جواب مارو نمید رشت - پیش شماره 555
از چ شرکتی بگیرم پینگ خوب بهم بده انلاین بازی میکنم DotA 2
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی جواب مارو نمید رشت - پیش شماره 555
از چ شرکتی بگیرم پینگ خوب بهم بده انلاین بازی میکنم DotA 2
آقا من نفهمیدم چیکار کنم آخرش !
تا یک ماه دیگه میخوام واسه خط 2 (223) اینترنت بگیرم، نمیدونم شاتل بگیرم یا مخابرات.
الان رو خط 3 شاتل دارم 128 نامحدود ماهی 30 تومن، راضی ام سرعتم شب و روز 100 هستش، ماهی هم 25 یا 30 GB استفاده می کنم کلا (البته به غیر از ماه جاری که 80gb دانلود کردم و سرعتمو کردن 5 - 6 kb )
حالا رو خط جدیدم اگه 30 تومن بخوام خرج کنم محدود مخابرات باید 1024 8GB بگیرم، سرعت شب و روزش چنده ؟ لطفا کسی که رو خط 2 این سرویسو داره جواب پست رو بده منو از شک در بیاره ! رو خط جدید بیام مخابرات یا دوباره شاتل بگیرم ؟ پینگ هم مهم نیست واسم.
اندیشه واسه بازی خیلی خوبه
همسایمون هم با 256 نا محدود اندیشه همیشه داره دوتا 2 بازی میکنه
البته ما خط 6 ایم ولی فرقی نمیکنه
آقا جام چرا نمیدونید اطلاعات غلط میدید به مردم
اندیشه (پورت مخابرات ) ، ضحی کیش و اشنای اول
اینا هر سه فروشنده پورت های مخابرات استان گیلان بودند ، یعنی زمانی که مخابرات گیلان شروع به فروش اینترنت کرد تجهیزات رو نصب کرد ولی تجربه عملی نداشت ، متخصص نداشت اینا شدن پیمانکار ، قرار داد ضحی و اندیشه تموم شد و مخابرات دکشون کرد چرا ؟ چون یوزراشو داشت دیگه پورسانت واسه چی بده به اونا ، هررری به سلامت
الانم اشنای اول داره همون سیستم ها و همون پورت های مخابرات رو میفروشه ، دیگه اندیشه با پورت مخابرات یا ضحی نیستن که بخوایید ازشون بخرید ، البته طبق شنیده ها قراره ضحی نمایندگی یه شرکت دیگه رو بگیره و دوباره بیاد و شروع به کار کنه ولی فعلا که نیستن
اخه اندیشه خیلی دیگه داغونه ، نه سرعت دانلود داره ، تام اوت هم ک داره
سرعت دانلود 512 مخابرات نامحدود چنده؟
دوستان سرویس های محدود شاتل هم محدودیت حجم دارن؟
یعنی اگه تا حدی بیشتر دانلود کنیم سرعن رو کم می کنن؟
شاتل که شهر ما اینجوریه زیاد دانلود میکنی سرعت کم میشه
ممنون،
سرعت شبانه چطوره؟
اصلا شبانه رایگان واسه محدود ها داره؟
مگه مخابرات 2 مگ ساعت رایگان هم داره؟
من شنیدم ساعت رایگان فقط تا 1 مگ هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)