بله همه چیز داشت .کامل (یعنی با بازی و آداپتور) ؟
کجاش ؟ مطمئن هست ؟
از همون جایی که رو دستگاه LT+ ریختم پرسیدم ( همکارای آقا میثم بودن) .
بله همه چیز داشت .کامل (یعنی با بازی و آداپتور) ؟
کجاش ؟ مطمئن هست ؟
از همون جایی که رو دستگاه LT+ ریختم پرسیدم ( همکارای آقا میثم بودن) .
حدود 35-40 تومن...... چطور؟؟؟
راستی کسی نگفت قیمت ایکس باکس اسلیم چنده ها !!!!!!
یادش بخیر دقیقا 10 سال پیش میخواستیم بیایم آلمان ولی متاصفانه نشد . حالا قسمت بوده یا اینکه شانس نداریم بماند .
ولی کلا اینطوری خیلی خوبه آدم باز احساس غربت نمیکنه.
میگم میلاد تو چرا PS3 نمیگیری ؟! این همه دستگاه گرفتی یه PS3 هم بزن تنگش دیگه .
آقا راستی این iPad چطوره ؟ تا الان که باهاش کار کردی چه محدودیتی برات داشته ؟
شما میدونی مدل Mainboard کنسولت چیه ؟
بگو تا بهت بگم قضیه چیه.
آقا سلام
آخر سر تکلیفlt+برای کپی باز ها معلوم شد؟؟ میتونیم داشبورد جدید بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره بابا خیلی وقته
دوستان یه سوال داشتم میخاستم بدونم چطوری درایور ایکس باک رو به pc وصل کنم الان دیویدی رم من ide وصله ولی هاردم بوسیله ساتا وصله میخام بدونم میشه کابل ساتای هارد رو به درایور بزنم
اگه دوستان توضیح بدن خیلی ممنون میشم
فکر میکنم از اون سری اولی ها باشه... اسمش یادم نمیاد.... ولی میدونم جاسپر نیست... بین فالکون و اون یکی شک دارم !!
تاریخ ساخت دستگاه 22-09-2007
hdmi هم نداره !!!!!
سلام
دوستان من می خواستم برم لایو . میشه رفت. البته بگم دیروز رفتم فقط تو محیط لایو یعنی کنسول رو ساین این کردم ولی بازی نکردم.فقط چرخ میخوردم تو این تبلیغات و این جور چیزا. خواستیم کال اف لایو بزنیم جرات نکردم کسی هست که با اطمینان بگه که خطری نداره و میشه راحت رفت بازی کرد؟ ( فریم ویر LT+ هم ریختم. )
بله با همون کابل ساتا که داری وصلش کن به PC دقت کن باید درایوت رو د رحالت نیمه باز نگه داری تا بتونی KEY رو داشته باشی..دوستان یه سوال داشتم میخاستم بدونم چطوری درایور ایکس باک رو به pc وصل کنم الان دیویدی رم من ide وصله ولی هاردم بوسیله ساتا وصله میخام بدونم میشه کابل ساتای هارد رو به درایور بزنم
اگه دوستان توضیح بدن خیلی ممنون میشم
من میخوام آخر ماه یه X360 Slim بخرم...وقتی بخرم این فریمور +lt روش هست؟ الان دیگه تکلیف این قضیه -- و اینا معلوم شده؟
بخرم راحت میتونم بازی های کپی روش اجرا کنم؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)