از طریق 2020 انجام دادم من.
پرداخت هم توی قسمت خرید حجم اومد !!
از طریق 2020 انجام دادم من.
پرداخت هم توی قسمت خرید حجم اومد !!
خدایش با مبین نت راحت بودم بینکم در المان زیر 100 بود و سرعت 32mbps بود
اما اینبار به خاطر قیمت ارزون حجم نسبت به مبین نت و فیبر بودن خطم گرفتم
میشه توضیح بدی توی کدوم شهر هستین و کدوم منطقه؟؟
و اینکه صاحب خونه هستین یا مستاجر؟ و سرویس قبلیتون چی بود؟
چون یکی از دوستان من سرعت 128 نامحدود هست و خسته شده از این صورت و به دلیل اینکه مستاجر هست و چند سالی هست نشسته و قرارداد رو امضاء نکرده دارن پیش میرن مخابرات قبول نکرده تا سرعت رو تغییر بده...
ممنون میشم توضیح بدی تا شاید به دردشون بخوره...
مرسی
تهران-منطقه6-صاحب خانه-512 نامحدود
کاری هست بتونم بینکم کم کنم؟اگر نباشه همون مبین نت بهتره
کاری هست بتونم بینکم کم کنم؟اگر نباشه همون مبین نت بهتره
مرسی لطف کردی...
متاسفانه قرار داد رو چندین ساله تمدید نکرده و همینطوری با صاحبخونه در تماسه و براش خیلی سخت شده کار.. چراکه میخواست تغییر سرویس بده اجازه ندادن و خواست جمع آوری هم کنه بهش باز اجازه ندادن..
حالا ببینه میتونه تلفنی تغییر سرویس بده و مشکلی پیش نیاد یا خیر...
سلام. دوستان سرعت شما همچنان اسمی هستش ؟ من نمیدونم چه اتفاقی افتاده بعد از تغییر تعرفه سرعت محدود شد به 2 مگابیت اما الان دوباره اومده رو شانزده.
نمیدونم اشکال فنی هست یا خودشون اینکارو کردن. اگر کسی میخواد سرویس تهیه کنه حتماً یه سوال بپرسه که میشه سرعت رو بالا بست.
البته معلوم نیست ممکنه امروز دوباره به حالت قبل برگرده بازم![]()
با این حجم و کیفیت مخابرات دیگه باید تخلیه کرد. نمیصرفه بخوای نصف شرکت های درست و حسابی حجم بگیری. بد شانسی شاتل پروت خالی نداره تو منطقه ما. پیشگامان و فناوا هم سرویس نمیده. میمونه پارس فقط.
سلام من تا 10 ماه دیگه سرویس همسفر 2 تا 16 مگ دارم ولی حجمم تموم شده و می خوام 100 گیگ حجم بخرم که مخابرات از توی پنلش حذفش کرده و فقط 10 گیگ میده به قیمت 17 تومان. میشه تبدیل کرد به این تعرفه جدید ها یا برای کم فروشی شکایت کنم ازشون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)