سایت باشگاه استقلال :
حمایت یکصدهزارنفری از استقلال در آخرین چهارشنبه سال وعده ما : چهارشنبه 28 اسفند ساعت 15 ورزشگاه آزادی استقلال - الجزیره امارات
سایت باشگاه استقلال :
حمایت یکصدهزارنفری از استقلال در آخرین چهارشنبه سال وعده ما : چهارشنبه 28 اسفند ساعت 15 ورزشگاه آزادی استقلال - الجزیره امارات
داروه حیا کن داوری رها کن تو اسیا هم استقلال باید با داورم بجنگه البته بازی دیشب استقلال بدتری بازی بود که این فصل ازش دیدم
ببین دوست عزیز تیم که توی ده دقیق دو تا گل بخور یه مشکل دارد
هواداران استقلال به نشانه ی اعتراض به اون حرکت جباری توی نظرسنجی سایت باشگاه طوری بهش رای دادن
که الان بدترین بازیکن زمین شده بعد از اونم حسین کاظمی
شما هم برید بهش امتیاز پایین بدید تا بفهمه دنیا دست کیه
هنوزم امیر رو دوست داریم ولی این طرز فکر محتاطانش
رو باید کنار بزاره...
با بردن الجزیره تیم قدرت قبل خودش رو به دست میاره .
ان شاء الله...با بردن الجزیره تیم قدرت قبل خودش رو به دست میاره .
ما که میریم طرفداری تیم خودمون و صبا (که واقعا دست فیروز خان درد نکنه تیم خوب کار کرد) این قلعه نوعی اگر بخواد اینجوری Coach کنه به درد عمش میخوره خوبه همین مرحله اول حذف نشین، مربی دوزاری حالا اشتباه کرده جالب مثل بازیهای داخلی بازم به داور گیر میده.
من هنوزم قلعه نویی رو دوست دارم و معتقدم مربی خیلی خوبیه. مخصوصا تو مدیریت و جمع و جور کردن تیم و مقابله با حاشیه... ولی چندین بار یه اشتباه تکرار میکنه حرص آدم در میاد. اینکه یه گل جلو میفته و بعد یه مهاجم میکشه بیرون یه مدافع میزاره تو. باید حفظ توپ میکردن همون کاری که صبا کرد. با پاسکاری تو زمین خودشون توپ رو حفظ میکردن نه اینکه مثل غشی ها هی خودشونو بزنن زمین تا وقت تلف شه. به هر حال امیدوارم این دیگه آخرین باری باشه که قلعه نویی این اشتباه رو تکرار میکنه....
جباری هم تنها راهش اینه که رسما از همه طرفدارها بخاطر حرکتش عذرخواهی کنه.
طرفدار ها جوابشو توی سایت استقلال دادن
تا حالا فقط 1 امتیاز گرفته
برهانی نزدیک 300 امتیاز گرفته
سلام
من اصلا حوصله ندارم چیزی بگم ... فقط بگم خوب نبودیم ... ایشالا 28 ام جبران میکنیم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)