تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2015 از 4428 اولاول ... 1015151519151965200520112012201320142015201620172018201920252065211525153015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,141 به 20,150 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یادمه عکس حجم خوری دزد آفلاین رو چند هفته پیش یکی از دوستان زحمت کشیده بود با مدرک گذاشته بود ! اگر اشتباه نکنم 20 تا 30% اضافه حساب میکنند . من قبل از اینکه پست دوستمون رو ببینم فکر میکردم خودم اینقدر مصرفم بالاست ولی وقتی دیدم صدای چند نفری در اومد و با نرم افزار DU METER هم حساب دقیق مصرفی رو در آوردن و با پنل دزد آفلاین مقایسه کردن مشخض شد که دزد آفلاین حجم دزدی میکنه و مشکل فقط از من نیست !
    البته این مشکل حل شدنی هم نیست و نمیشه کاری کرد ! دست دزد که راست نمیشه ! همیشه کجه !
    در زیاد حساب کردن حجم مصرفی اصلا شک نکن
    حجم دزدی صددرصد وجود داره
    از برنامه هم لازم نیست استفاده کنیم برای اثبات
    همین STATUS ویندوز که سند و رسیو رو نشون میده کاملا دقیق حساب میکنه مثلا برید از یوزرهای اسیاتک بپرسید وقتی دیسی میکنند حجم مصرفی که در STATUS نشون داده میشه با پنلشون مو نمیزنه کاملا مساویه ولی در پارس افلاین همیشه بیشتر میزنه مخصوصا در اپلود البته این در حجم های بیشتر کاملا مشهوده
    هیچی هم حالیشون نیست هرچی بگی بیشتر ثبت میکنه میگن شما احتمالا ویروس دارید یا ویندوزتون آپدیت میشه
    آخه احمق من میگم دارم میبینم چقدر مصرف شده چه ویروس چه اپدیت چه ربطی داره اخه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

زشته به خدا عیبه
    من 9 ماهه از پارس آنلاین دارم سرویس میگیرم 4 ماهه که داره افت میکنه این دو ماه آخر که دیگه صاف کرد ما رو به خدا
    من دانلود که ندارم روزی کمتر از ده ساعت استفاده دارم
    تو دو روز یه گیگ تموم میکنم آخه چرا؟؟؟؟!!!!!!!!!
    درصورتی که من تابستون 21 ساعت پای کامپیوتر بود 5 روز میموند واسم این یه گیگ کلی هم دانلود میکردم
    این چه وضعشه؟؟؟؟
    گیگ هم که ندادن بابت عید قربان خوب یعنی چی؟؟؟؟؟؟
    بابا خجالت بکشید خدا گردنتونو بزنه دزدی تو روز روشن؟؟؟فکر کردید ملت نمی فهمن؟؟؟
    درستش کنید این چه وضعشه یکی بیاد بررسی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

زشته به خدا عیبه
    من 9 ماهه از پارس آنلاین دارم سرویس میگیرم 4 ماهه که داره افت میکنه این دو ماه آخر که دیگه صاف کرد ما رو به خدا
    من دانلود که ندارم روزی کمتر از ده ساعت استفاده دارم
    تو دو روز یه گیگ تموم میکنم آخه چرا؟؟؟؟!!!!!!!!!
    درصورتی که من تابستون 21 ساعت پای کامپیوتر بود 5 روز میموند واسم این یه گیگ کلی هم دانلود میکردم
    این چه وضعشه؟؟؟؟
    گیگ هم که ندادن بابت عید قربان خوب یعنی چی؟؟؟؟؟؟
    بابا خجالت بکشید خدا گردنتونو بزنه دزدی تو روز روشن؟؟؟فکر کردید ملت نمی فهمن؟؟؟
    درستش کنید این چه وضعشه یکی بیاد بررسی کنه
    جدیدا خیلی دزدی میکنن
    اونطور که من تو این چند روز حساب کردم، هر 100 مگ، 300 مگ حساب میشه برا من

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خسته نباشید.. اقا من 10 روزه اکانتم رو شارج کردم دقیقن 10 روزه از هر لینکی میخام دانلود کنم دانلود نمیشه .. لینم رو میده ولی دانلود نمیشه.. تا 10 روز پیش خوب بود هر چی میخاستم دانلود میشد .. کی درست میشه ..امیدی هست یا بیخیال شیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه famile dur !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

پيش فرض

جدیدا خیلی دزدی میکنن
    اونطور که من تو این چند روز حساب کردم، هر 100 مگ، 300 مگ حساب میشه برا من
    من از روز اول یه چیزایی رو حس کردم. اما گفتم بیان نکنم شاید واقعأ زیاد سایت باز میکنم. البته با نرم افزار تا حالا تست نکردم.

البته یکی از دوستان میگفت با نرم افزار تست کرده. شما تا حالا تست کردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان منم ازین نرم افزار حجم سنج استفاده کردم.دیبشب نرم افزار حجم 941 مگ رو برا دانلود رایگان نشون داد در حالی که میزان دانلود توی سایت پارس 1046 نشون داد.یعنی حدود 100 مگ بیشتر.من میبینم انقدر زود حجمم تمام میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان من نترسید منم اینجوریم زنگ زدم شکایت کردم هر کاری که بگی کردم اما درست نشد همین جوری از حجمم میره چه میشه کرد راهکاری ایده ای جیزی

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیشب هم 600 مگ با 256 لعنت بهشون سال پیش همین موقع ها شبی 3.700 میگرفتم. نمیدونم واقعا چکار کنم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنید از اون موقعی که پورت رو بر روی 4 مگ بسته بودند نویز خط زیاد شده بود تا اینکه یک روز چراغ لینک مودم به چشمک زدن افتاد که این حاکی از این بود که دیگه جواب نمیداد(نویز زیاد بود) زنگ زدم همون حرف همیشگی که میگن چند تا خط تلفن وصل کردین و... که هیچ ریطی هم ندار اگه خط ایده آل باشه بدون اینکه بگن چکار کردیم رو 2 مگ بستن(که نویز کم بشه و کارشون راحت تر) چند تا عکس مربوط به نویز و سرعت مربوط به پورت 4 و 2 مگ هم گذاشتم ؟ 128 محدود هم دارم . لطفا نظر بدهید
    این دو تا عکس هم مال نویز وسرعت هست که پورت 4 مگ هست .

این دو تا هم مربوط به پورت دو مگ میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خدا وکیلی من با این پارس چه کار کنم مشکل اون ها هست که امکانات خوبی ندارن که تا پهنای باند زیاد میشه نویز هم بیشتر میشه
    نویز به فاصله شما از مخابرات و کیفیت سیمهایی که تا منزل شما به کار رفته ارتباط داره در حالت 4 مگی نویز شما حدود 6 هست و این عدد استیبل و ثابت نیست. بهترین حالت برای شما اینه که بزارید مودم خودش قطع وصل بشه و توی سرعتهای کمتر سینک بشه مثلا توی سرعت 3000 اونوقت اس ان آر به 10 می رسه و بهتره البته توی دو مگ هم اس ان آر شما 13.5 که باز هم ایده ال نیست شما تمام تلفنها رو از سوکت دربیار ببین اس ان ارت بالا میره یا نه اگر بالا بره ممکنه با تغییراتی توی اتصالات تلفن بهتر بشه که البته بعیده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان منم ازین نرم افزار حجم سنج استفاده کردم.دیبشب نرم افزار حجم 941 مگ رو برا دانلود رایگان نشون داد در حالی که میزان دانلود توی سایت پارس 1046 نشون داد.یعنی حدود 100 مگ بیشتر.من میبینم انقدر زود حجمم تمام میشه
    این حجم دزدی نیست اسم این ترافیک سر بار هست یعنی ترافیکی به علت بستر سازی و برای protocol های مختلف هدر میره.
    هر چه تعداد کانکشنهاتون بیشتر باشه ترافیک سربار هم بیشتر میشه .

11. 3 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •