تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2015 از 2199 اولاول ... 10151515191519652005201120122013201420152016201720182019202520652115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,141 به 20,150 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز فهمیدم دانشگا ما اینترنتش مجانی هست یعنی بشین ۲۴ ساعت دانلود کن
    من 1 هفتس رمز مبین نت دانشگامونو بدست اورم 2 مگه همش به خاطر دانلود میرم خخخخخخ

2. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من 1 هفتس رمز مبین نت دانشگامونو بدست اورم 2 مگه همش به خاطر دانلود میرم خخخخخخ
    کدوم دانشگا هستی؟ اینجا سرعتش بعید میدونم بالا باشه رفتم دانشگا تست میکنم ولی رمزنمیخواد همه میتونن وصل شن. حتیی غریبه بیاد تو یکی از دانشکده ها راحت وصل میشه قفل اصلانداره

4. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کدوم دانشگا هستی؟ اینجا سرعتش بعید میدونم بالا باشه رفتم دانشگا تست میکنم ولی رمزنمیخواد همه میتونن وصل شن. حتیی غریبه بیاد تو یکی از دانشکده ها راحت وصل میشه قفل اصلانداره
    اینایی که قفل نداره اصلا بدرد نمیخوره!!
    همه وصل میشن سرعتش بدجوری افت میکنه
    من پیام نورم،اینی که بهش وصل میشم فقط چهار تا سیستم بهش وصل میشن اونم برای چک کردن سایت دانشگاه یعنی من با سرعت 240 میتونم ازش دانلود کنم،

اگه نباشه جاش خالی می مونه artyst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پی سی ورلد

پيش فرض

درود
    دوستان برای استفاده از ساعات رایگان حتما باید مودم بعد از ساعت 2 روشن بشه؟ یا اگر از قبل روشن باشه خود به خود میره روی رایگان؟
    لطفا پاسخ بدید با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درود
    دوستان برای استفاده از ساعات رایگان حتما باید مودم بعد از ساعت 2 روشن بشه؟ یا اگر از قبل روشن باشه خود به خود میره روی رایگان؟
    لطفا پاسخ بدید با تشکر
    از قبل روشن باشه مشکلی نیست
    اما سعی کنید از 2:15 به بعد دانلود رو شروع کنید و 10 دقیقه به 8 دانلود رو قطع کنید

امشب سرعت خوبه ماشالله فیکس 124 هست نه کمتر نه بیشتر

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

بچه ها یکی منو راهنمایی میکنه؟یا من نمیفهمم این پشتیبانی چی میگه یا اون نمیفهمه چی میگه

زنگ زدم میگم سرعت من 1 مگ نامحدوده آنتنمم خوبه ولی سرعتم رو 10k ثابته میگه 1 مگ بین 10 تا 128 هستش ولی چون ضریبش 10 هست سرعت شما میشه 10 بهش میگم بابا با ایرانسل هم همین سرویسو دارم ولی سرعتم 100k هست میگه نه مال ما همینه تازه خوشحال باشید سرعتتون 10k هست میگم بابا این یک مگ نیست که اون سرعت 128 هست شما داری ماهیانه از من 68 تومن میگیرید جوابی نمیده

بگین الان من اشتباه تو محاسبه سرعت میکنم یا اینا

9. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بچه ها یکی منو راهنمایی میکنه؟یا من نمیفهمم این پشتیبانی چی میگه یا اون نمیفهمه چی میگه

زنگ زدم میگم سرعت من 1 مگ نامحدوده آنتنمم خوبه ولی سرعتم رو 10k ثابته میگه 1 مگ بین 10 تا 128 هستش ولی چون ضریبش 10 هست سرعت شما میشه 10 بهش میگم بابا با ایرانسل هم همین سرویسو دارم ولی سرعتم 100k هست میگه نه مال ما همینه تازه خوشحال باشید سرعتتون 10k هست میگم بابا این یک مگ نیست که اون سرعت 128 هست شما داری ماهیانه از من 68 تومن میگیرید جوابی نمیده

ببین عزیز شما اول کاری که می کنی این باشه که از مبین نت طلاق بگیری بری با پارس آنلاین ازدواج کنی
    من خودم حدود 6 ماه مبین نت داشتم و همین طرح نامحدود 1 مگ رو 3 ماه استفاده کردم ماه اول خوب بهت سرعت می دن ولی از ماه های بعد سرعتو میارن حدود 10 تا 30 دیگه بالا برو هم نیست. اگه هم اعتراض کردی بهشون یه سری محاسبات بیخود می کنن و می گن همین 10 تا هم اضافه بهت دادیم.منم ازشون جدا شدم و رفتم پارس آنلاینه گل گلاب که الان داره برا سرعت 256 نامحدود 200 تا سرعت بهم می ده.

11. 3 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببینید قبل از اینکه شما این سرویس رو بگیرید باید فکرش رو هم میکردید. ضریب اشتراک طرح های محدود مبین نت 1 به 4 هست ولی طرح های نامحدود 1 به 10 که بار ها هم در همین انجمن گفته شده که سرعت این طرح ها به شدت پایینه و به درد هیچ کاری نمیخوره. اگه از قبل از خرید این طرح اینجا سوال میپرسیدید الان این جوری پشیمون نمیشدید.

13. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در صفحه کاربری م در مبین نت نوشته اعتبار تا 3 اسفند

یعنی کی تموم میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

درود به همه برای تنظیمات مودم کدوم گرینه رو پیشنهاد میدین؟ میخواهم سرعت نت بیشتر و بشتر بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •