این ترفندی که میگید چیه البته سرعت من خوبه میخوام ببینم میشد بیشتر ازش کشید این 6 تا فایل یعنی میزارید 6 تا فایل همزمان دانلود بشه
موفق باشید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این ترفندی که میگید چیه البته سرعت من خوبه میخوام ببینم میشد بیشتر ازش کشید این 6 تا فایل یعنی میزارید 6 تا فایل همزمان دانلود بشه
موفق باشید
امشب باز از یک سرور دیگه میتونم دانلود کنم با سرعت 60
خیلی جالبه
هر شب از یک سرور میشه با سرعت بالا دانلود کرد
امشب باز از یک سرور دیگه میتونم دانلود کنم با سرعت 60
خیلی جالبه
هر شب از یک سرور میشه با سرعت بالا دانلود کرد
دوست عزیز مسعود جان لطف میکنی بگی از کدوم سرور و کجا ؟
خیلی جالبه از شنبه تا الان هیچ مشکلی نداشتم . سرعت دانلود شبانه تا 85 هم میره . فکر کنم شکایته جواب داده . البته هنوز پیگیرش هستم و هر روز دارم زنگ میزنم .
دوستان سرور پرسرعت مستقیم واسه دانلود فیلم سراغ ندارید که شب ها با شاتل مشکل نداشته باشه؟ مثل آسان دانلود مثلا
دیشب کلا 20 مگ دانلود داشتم
رفتم چت انلاین به یارو میگم چرا سرعت انقدر کم شده میگه میگه چون سرویس اشتراکیه مواقعی که ترافیک روی مرکز زیاد هست سرعت کم میشه
بهش گفتم دوستم هم با من توی یه مرکز مخابراته جواب نداد
اینا همشون یه مشت دزد هستن
یعنی دیشب شما 20 مگ دانلود کردی و دوستتون روی همون مرکز مخابراتی نرمال دانلود کرد؟؟
اکو 512 هستین؟
اگه يه مركز هستين كه اصولاً اگر مشكلي هم باشه براي همه بايد باشه. امشب هرد يه لينك يكسان از يه سرور قوي بزنيد دانلود شه سرعتتون رو چك كنيد. شايد لينك شما زياد خوب نبوده يا تعداد كانكشن هاي دانلود منيجرتون كم بوده...![]()
نه فکر نمی کنم به این مسائل ، ربطی داشته باشه
کسی نمیخواد جواب ما رو بده ؟
خیلی ممنون که واقعا" به آدم احترام میذارید.
نمیدونم Forumهای ایرانی چرا انقدر ملت خودشون رو می گیرند.
1000 نفر روزی پست من رو می بینند اما زحمت نمیکشن یه جواب یک کلمه ای بدند.
ممنون باز هم مرسی.
هم اکنون 284 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 284 مهمان)