این قیمتهای ضحی کیش هست عزیز
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این قیمتهای ضحی کیش هست عزیز
نمیدونم والا
شاید.
احتمالا دو سه روزی طول بکشه
این ضحی کیش هم برای مخابراته ؟
کسی ازش سرویس نامحدود میگیره یه آمار بده؟
اینا سرویسهای سازمان تنظیمه سرعتش هم پایینتره , 1 به 10 یعنی یک دهم سرعت واقعی یعنی دیال آپ !
یعنی واقعاً یه شرکت پیدا نمیشه 256 نامحدود از اندیشه بهتره ارائه بده و قیمت هم مناسب باشه!!؟
قیمت های قدیم رو ولش کنید
اونا مال اوله که مخابرات شروع به فروش کرد ، خود زهی کیش هم که او زمان میفروخت بعد یه مدت اینو جمع کرد چون واقعا 1 به 10 بود ، من 1 مگ رو گرفتم سرعت دانلودم به 128 نمیرسید ، سند هم رو 32 بود !!!
2 ساعته جمعش کردم و 3 توم خسارت لغو دادم
آشنای اول فعلا 2 تا نامحدود داره که اونم اجبارا واسه یوزرهای اندیشه چون گفتن خیلی ها نامحدود بودن و واسه اینکه نگهشون داریم یا باید همونو بهشون میدادیم یا نامحدود لیمیت خودمون
خوش به حال اونایی که همون اول 1 سال همونو تمدید کردن ما که خریت کردیم
28700 همون پول اندیشه رو میدادی سرعت بین 60 تا 75 تو ساعات خلوت میرفت ، آپلود هم تو مایه های 300 تا 400 Kb بود
من 256 نامحدود از اندیشه این ماه استثتاً گرفتم! سرعت دانلودم حدودا 45 تا 55 هست! کسی اینجا سرعت دانلود 128 نامحدود شاتل رو نمیدونه؟
سلام دادا من دارم سرعت دانلود بین 70-90 پایین تر از این نمیاد روزو شبش فرق نداره - پینگت هم ک بالایه پس نمیتونی انلاین بازی کنی - اگه بیشتر از 20-15 گیگ دانلود کنی سرعتت تو شبا میشه 20-30
ولی دوباره از 9-10 خوب میشه
__________________________________________________ ________
من تا 5-6 روز دیگه دوره این ماهم تموم میشه
بعد چون انلاین بازی میکنم این شاتل هم ک پینگش ری*س
میخوام برم مخابرات , شنیدم پینگش عالیه دوستام هم ک دارن راضین
زیاد دانلود نمیکنم ,
میخوام 256 , محدود بگیرم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا ، نماز روزه هاتون قبول .
اشنای اول همون ضحی کیشه؟
مخابرات که پینگش خیلی بده
من حدود 20 روز پیش 1مگ 5 گیگ گرفتم فک نکنم بیشتر از 3 یا 4 بار با پینگ خوب dota2 بازی کرده باشم !!!
شما چی بازی میکنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)