تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2015 از 2376 اولاول ... 10151515191519652005201120122013201420152016201720182019202520652115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,141 به 20,150 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به نظر من تیمهای پرسپولیس و سپاهان کارشون زیاد سخت نبود ولی صباباطری واقعا بازی مشکلی داشت با الهلال اونم تو عربستان و اگر بگیم بهترین نتیجه رو صباباطری گرفت دروغ نگفتیم. فیروزکریمی نشون داد مربی کاربلدیه...

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سریال اشتباهات داوری آسیایی شد
    گزارش کنفرانس مطبوعاتی قلعه نویی پس از مسابقه

امیر قلعه نویی پس از مسابقه در حالی که به شدت از قضاوت مسابقه ناراضی بود در کنفرانس مطبوعاتی مسابقه شرکت کرد.

او در ابتدای صحبت هایش گفت: «من به احترام شما خبرنگاران محترم به سالن کنفرانس آمدم در غیر این صورت تصمیم داشتم به نشانه اعتراض به داوری این مسابقه در این کنفرانس حاضر نشوم.»

قلعه نویی که با کنایه صحبت می کرد در ادامه با یک خنده تلخ گفت: «اول این پیروزی را به داور مسابقه تبریک می گویم و سپس به تیم الاتحاد. همه دیدند صحنه قبل از گل دوم الاتحاد روی بازیکن ما یک خطای مسلم شد اما داور نگرفت و من متاسفم که داور نتیجه بازی را عوض کرد.»

در این هنگام یک خبرنگار عربستانی از قلعه نویی پرسید: «منظور شما این است که داور به عمد خطا روی بازیکن شما را نگرفت؟»

سرمربی تیم استقلال در پاسخ تاکید کرد: «نه، من نمی گویم که اشتباه داور عمدی بود. اما او تحت تاثیر ورزشگاه و جو مسابقه قرار گرفت. اگر فوتبال آسیا می خواهد پیشرفت کند باید به فکر ارتقاء داوری اش هم باشد. داور ژاپنی یک هدیه بزرگ به تیم الاتحاد داد و ما بارها در صحنه های مختلف دیدیم که او سوت را به سمت دهانش می برد اما صرف نظر می کرد.»

یک خبرنگار عربستانی دیگر هم درباره آرش برهانی و اینکه او بهترین گلزن لیگ برتر ایران است و چرا در ترکیب اصلی حضور نداشت، پرسید و قله نویی پاسخ داد: «ما برای لحظه لحظه این مسابقه برنامه داشتیم و می خواستیم آرش را وقتی در نیمه دوم مدافعان الاتحاد خسته می شوند به زمین بیاوریم.»

امیر قلعه نویی پس از کنفرانس مطبوعاتی به رختکن تیم استقلال رفت و از بازیکنانش دلجویی کرد و از آنها خواست که زانوی غم به بغل نگیرند و از همین حالا به مسابقه الجزیره در تهران فکر کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Antivirus II's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آسیا جا آدمهای ترسو نیست ، با صبحتهای دوستمون موافقم
    مگه نگفت عربها کندن پس چرا از سرعت و تکنیک برهانی استفاده نکرد !!!
    قعله نوعی مثل اینکه از جام ملتهای آسیا درس نگرفته و میخواد اینهو تیم ملی استقلال رو حذف کنه هر چند هنوز برای قضاوت زوده
    اما در کل نتیجه ای که صبا در مقابل تیم پر ستاره الهلال گرفت بهترین نتیجه بود.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

استقلال ضعیفترین بازی رو بین نماینده هایه ایران انجام داد.
    90 دقیقه الاتحاد رو دروازه استقلال بود...فقط یه توپ تو چهارچوب الاتحاد زدن که گل شد!
    فقط بهتره یه مقدار به حافظتون فشار بیارید و ببینید توی این چند سال چه تیمهایی توی زمین این تیم تونست خوب بازی کنن
    هیچی.فقط یه سپاهان بود که به اندزه ی انگشتهای 2 دست توپ خورد به تیرکش و به همون اندازه توپ رو از خط دروازه بیرون کشید و با شانس تونست 1-0 این تیم رو ببره
    این سختترین بازیمون بود من خودم رو از قبل برای باخت اماده کرده بودم همونطور که الان خودم رو برای برد جلوی الجزیره توی ازادی اماده کردم
    هنوز 5 بازی 15 امتیاز که 3 تاش توی خونه است برامون مونده من مطمئنم که استقلال نه تنها از این گروه سعود میکنه
    بلکه تیم اول هم میشه

حالا شده دیگه ! قلعه نوعی هم اشتباه کرده ! اگر قلعه نو عی نبود الان اصلا تو جام باشگاها نبودیم ! ولش کنید ! تو تهران 100 تا میریم ! کرک و پرشون بریزه ! همین 4 شنبه هم که اکثر مدارسو دانشگاه ها و ادارات تعطیله ! استادیوم رو پر میکنیم !

معلومات فیروز کریمی از همه مربیای ایرانی بیشتره ولی با این نفوذی که قلعه نویی داره تو استقلال نمیذاره کس دیگه ای به جز خودش تو استقلال کار کنه ! ( حالا که داغیم بذارید از همه چیز بگیم !!!)
    همین فروز کریمی هم توی تیم ما بود دیدیم چه گندی زد

من که بازی بعدی به جای اینکه برم تهران استقلال رو تشویق کنم میرم ورزشگاه قم صبا رو تشویق کنم !!!
    حتی اگه استقلال قهرمان هم بشه چه فایده ؟! مربی باید شجاع باشه . البته مطمئن باشید فقط تیم های شجاع قهرمان میشن
    واقعا که خیلی زود ناامید شدید
    کاملا موافقم شاید بچه ها دوست دارن ژنرال بره و ناصر خان بیاد و shit بزنه به هیکل تیم

من مربی شجاع میخامممممممممممممم

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سریال اشتباهات داوری آسیایی شد
    گزارش کنفرانس مطبوعاتی قلعه نویی پس از مسابقه

امیر قلعه نویی پس از مسابقه در حالی که به شدت از قضاوت مسابقه ناراضی بود در کنفرانس مطبوعاتی مسابقه شرکت کرد.

او در ابتدای صحبت هایش گفت: «من به احترام شما خبرنگاران محترم به سالن کنفرانس آمدم در غیر این صورت تصمیم داشتم به نشانه اعتراض به داوری این مسابقه در این کنفرانس حاضر نشوم.»

قلعه نویی که با کنایه صحبت می کرد در ادامه با یک خنده تلخ گفت: «اول این پیروزی را به داور مسابقه تبریک می گویم و سپس به تیم الاتحاد. همه دیدند صحنه قبل از گل دوم الاتحاد روی بازیکن ما یک خطای مسلم شد اما داور نگرفت و من متاسفم که داور نتیجه بازی را عوض کرد.»

در این هنگام یک خبرنگار عربستانی از قلعه نویی پرسید: «منظور شما این است که داور به عمد خطا روی بازیکن شما را نگرفت؟»

سرمربی تیم استقلال در پاسخ تاکید کرد: «نه، من نمی گویم که اشتباه داور عمدی بود. اما او تحت تاثیر ورزشگاه و جو مسابقه قرار گرفت. اگر فوتبال آسیا می خواهد پیشرفت کند باید به فکر ارتقاء داوری اش هم باشد. داور ژاپنی یک هدیه بزرگ به تیم الاتحاد داد و ما بارها در صحنه های مختلف دیدیم که او سوت را به سمت دهانش می برد اما صرف نظر می کرد.»

یک خبرنگار عربستانی دیگر هم درباره آرش برهانی و اینکه او بهترین گلزن لیگ برتر ایران است و چرا در ترکیب اصلی حضور نداشت، پرسید و قله نویی پاسخ داد: «ما برای لحظه لحظه این مسابقه برنامه داشتیم و می خواستیم آرش را وقتی در نیمه دوم مدافعان الاتحاد خسته می شوند به زمین بیاوریم.»

امیر قلعه نویی پس از کنفرانس مطبوعاتی به رختکن تیم استقلال رفت و از بازیکنانش دلجویی کرد و از آنها خواست که زانوی غم به بغل نگیرند و از همین حالا به مسابقه الجزیره در تهران فکر کنند.
    ایشون هر وقت نتیجه نمیگیره به داوری, تماشاگر حریف, زمین مسابقه,آب و هوا و........حمله میکنه!
    همه دیدن چقدر تیمش بد بازی کرد, بازم.....

ما برای لحظه لحظه این مسابقه برنامه داشتیم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من واقعا موندم که چطور همون ادمهایی که تا 2 ماه پیش این مربی رو میپرستیدن حالا اینجور بیرحمانه به باد انتقاد گرفتنش

من که مطمئنم بعد از بازی با الجزیره و برد تو تهران تمام حاشیه ها رو از بین میره

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در مورد اون حرکت جباری هم به نظر من باید 2-3 تا بازی بره روی سکو تا حالیش بشه توی چه تیمی داره بازی میکنه

من از اون اول هم از این اقا بدم میومد
    هرسال میره توی تابستون عشق و حالش رو میکنه بعد روز اخر میاد قرارداد میبنده
    بخاطر همین هر فصل حداقل نصف بازیهارو بخاطر مصدومیت از دست میده
    باید یکی حالیشن کنه که داره شورش رو در میاره
    Last edited by bleu2u4u; 12-03-2009 at 02:05.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امیدوارم این برد 1-0 نباشه... اگه قلعه نویی ترس رو کنار بذاره راحت 3 تا می زنیم به الجزیره
    وگرنه 10 دقیقه اول 1 گل می زنیم 80 دقیقه دفاع می کنیم...
    من که امیدوارم اینجوری نشه
    ما به اندازه کافی توی این فصل بازیه زیبا کردیم
    منم دوست دارم که تیمم زیبا بازی کنه ولی بیشتر از اون دوست دارم که بازیهاشو ببره
    البته اگر نتیجه ی 3-0 میخواید باید همه برن استادیوم
    هرچند بعید میدونم یه همچین بازی ای استادیوم خالی بمونه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته در کنار استادیوم رفتن باید خوبم تشویق کرد چیزی که تماشاگرهای ایرانی اصلا بلد نیستند برعکس عربا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

باز استقلال یه باخت داد و همه صداشون سر قلعه نوعی در اومد .
    مثل اینکه یادشون رفته وقتی آرش گل زده بود . دهن همه عرب ها کیپ بسته شده بود . به نظر من تاکتیک قلعه نوعی هیچ مشکلی نداشت . گل هایی هم که خوردیم روی اشتباهات فردی بود .
    شاید هم فکر می کنید الاتحاد تیم کوچیکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ایشالا تو آزادی جبران می کنیم .
    اما من از حرکت سوپر استار استقلال ( جباری ) اصلا خوشم نیومد . جای قلع نوعی بودم دیگه تو ترکیب نمی گذاشتمش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •