آقا به خدا سوتی اینترنتیه
پاک شه
آقا به خدا سوتی اینترنتیه
پاک شه
Last edited by SamGun; 29-11-2010 at 22:07.
تو رو خدا کمکم کنید
از این نیست که سایت ایکس باکس فیلتره؟
خدایااااااااااااااااااا چل شدم از بس دنبال این اموزش lt plus گشتم
بن بشید قدر بویینگ 747 مینویسه بن شدید![]()
دوستان ارور e74 چیه؟؟؟
این ایکس باکس ما کلا مصیبته !!! قبلا دو بار 3 چراغ شده بردم بیرون درست کردن.... این دفعه 3 چراغ نشده .. یه چراغ شدهوقتی هم روشنش میکنم یه صفحه سیاه میاد یه دری وری هایی نوشته زیرش هم نوشته error e74
به نظرتون فکر خوبیه که بندازمش سطل آشغال؟؟
البته این هم بگم که ایکس باکس من مال عهد ماموت هاست و فکر کنم 3 سال پیش گرفتمش... از اون سری اولی هاست !!!
آها.. یه سوال دیگه هم دارم... این ایکس باکس های به اصطلاح اسلیم قیمتشون چه جوریاست؟؟؟
منم امروز به میمنت و مبارکی رفتم میثم خان و این LT+ رو نصب کردم رو کنسول !
AC اجرا شد![]()
فکر بدی هم نیست![]()
داداش حالا ما یه تعارف کردیم شما جدی نگیر
ولی بی شوخی این e74 دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟
آخه جالبه .. اون دو بار که سه چراغ شد بردم توپخونه نیم ساعته برام درست کردن و میگن دوباره اونجوری شد بیار درست میکنیم فقط دستگاه رو باز نکنتابلوئه که یه کاسه ای زیر نیم کاسه شونه
اگه خودم یاد بگیرم بازش کنم و باهاش ور برم فکر کنم بشه یه کاریش کرد... دیگه وضعیت از این بدتر که نمیشه !! من که میخام بندازم سطل آشغال.. حالا چه قالبی بندازم اون تو چه دل و رودشو بریزم بیرون بندازم دور...
در حالت دوم کمتر میسوزم ... همین که دل و رودشو میریزی بیرون یه حس خوبی بهت دست میده![]()
نه عزیز , کلا این چیزی که شما باهاش بازی میکنید مربوط به Server LIVE میشه نه Host Microsoft.هیچ ربطی به هم ندارن.
اگه کمی صبر رو توشه ی راهتون کنید آموزش رو تو همین انجمن میزاریم.
خب ایشالا که با ازیو محشور بشید
این همون Error معروف 360 های قبلی بود (( ببینید دارم میگم قبلی ها !! نیاین دوباره سوال کنید))
هر با تعمیر چقدر ازت پول میگرفتن ؟
Last edited by SamGun; 30-11-2010 at 00:16.
آقا 360 رو ولش ، ویکی لیکس رو عشقه یه کره زمین رو انداخته به جون هم تنهایی![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)