تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2014 از 4105 اولاول ... 1014151419141964200420102011201220132014201520162017201820242064211425143014 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,131 به 20,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

خیلی ممنون داداش خیلی حال دادی
    مطمعن باشم که طوری نی نه عزیز؟
    اگه فهمیدن اونوقت میشه تقصیر خودشون انداخت
    یهو نزنن تجدید خدمت
    نه بابا تجدید خدمت چیه ما تو آموزشی مسخره ش رو درآورده بودیم و تیراندازی هی زیر 40 میزدیم، اینا هی میگفتن تجدید آموزشی میکنیمتون.. آخرشم خودشون اونایی که نمره تیراندازیشون پایین بود رو فرمالیته یه بار دیگه بردن میدون تیر و از خودشون نمره رد کردن.. این خبرا نیست.. شما با خیال راحت برو خدمت.. کسی چیزی نمیفهمه.. تا آخر خدمتت ملاک همون برگ سبزیه که توش مدرکت رو زده و همیشه تو پروندت هست.. اگرم یگان یا سازماتی بخواد بکارگیریت کنه ملاکش همون برگ سبزه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.می خواستم ببینم ایا راهی هست که دوباره برای اموزشی تقسیم بشیم و برگ سبز بیاد.این دو راه به نظرم رسید:
    1.درخواست تعویق خدمت
    2.درخواست معافیت پزشکی
    دوستان خواهشا جواب بدین با توجه به اینکه من اول اسفند اعزامم 05 ایا این راه ها الان جواب میده و اینکه دوباره تقسیم میکنن؟ یا دوباره میندازن 05 ؟
    خیلی مهمه.بزرگواری میکنین جواب بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

فدای همه دوستای عزیز که اینقدر به من لطف دارند و ما رو از هیچ کمکی دریغ نمیکنند
    حالا توکل به خدا
    خدایش من از خدمت بدم نمیاد محیط جدید رو دوست دارم بالاخره که باید رفت فقط این مرخصی عید نوروز برام مهمه
    راستی بچه ها یه بار اینو پرسدیم
    میگم اگه 5 شنبه نری جاش جمعه یا شنبه بری طوری نی؟اخه یه کار مهم دام برا این میپرسم
    دیگه از کجا بازی های میلانو نگاه کنیم تلویزیون دیجیتال نداره که بزنیم شبکه ورزش
    طوری نی انلاین از نت میبینم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام.می خواستم ببینم ایا راهی هست که دوباره برای اموزشی تقسیم بشیم و برگ سبز بیاد.این دو راه به نظرم رسید:
    1.درخواست تعویق خدمت
    2.درخواست معافیت پزشکی
    دوستان خواهشا جواب بدین با توجه به اینکه من اول اسفند اعزامم 05 ایا این راه ها الان جواب میده و اینکه دوباره تقسیم میکنن؟ یا دوباره میندازن 05 ؟
    دوست عزیز شما دقیقا تا 1 اسفند وقت دارین هر در راهی رو که خودتون گفتید رو انجام بدید تا اموزشیتون بیفته اردیبهشت
    اینو یکی از مسئولای نظام ظیفه گفت اخه ما دی رفتیم تا تعجیل خدمت شیک اتفاقا قرار شد 05 برم ولی تهرانییا موافقت نکردن دیگه همینجور داشتیم بحث میکردیم اینارو گفت
    ولی از من میشنوی برو چون ارتش تو عید تعطیله ما نظامیا باید بریم دو راهی بم جیرفت
    باور کن هر چه زودتر بری بهتره
    مگه خونه چه خبره اخه

5. این کاربر از ehsanoof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

دوستان از کجا میشه فهمید غیبت داری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان از کجا میشه فهمید غیبت داری؟
    تو برگه سفید میزنن

8. این کاربر از ehsanoof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

1.درخواست تعویق خدمت
    2.درخواست معافیت پزشکی
    منم 05 هستم، شنیدم بهتر شده و اون صفر پنچی که یه زمان همه ازش میترسیدن نیست
    نترس هرچی باشه میگذره

10. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منم 05ام.فقط 1 چیزی که شنیدم و یکم گرخیدم این بود که ارتشم میخواد درجه هارو کم کنه یعنی مثل سپاه و ناجا.اگه اینجوری باشه حالمون گرفتس.یعنی یگان کوفتمون میشه با لیسانس.خداکنه شایعه ای بیش نباشه!

در آغاز فعالیت ghasemuut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    بالاخره خدمت مقدس هم شروع داره میشه
    92/12/1 یا همون اسفند خدمون
    حقیقتش بچه من چندتا سوال داشتم که خدایش دونستنشون برام خیلی مهم هست واقعا از روزی که برا ثبت نام سربازی کارامو شروع کردم تا همین الان تو ذهنمه که میخوام از دوستای عزیز خودم بپرسم
    من اموزشیم افتاده شهید باهنر کرمان نیروی انتظامی معاف از رزم هم هستم متاهل هستم و خودم کرمانیم فاصله خونه تا مرکز اموزشی کلا 10 دقیقه هست با کورس تاکسی
    1-میخواستم بدونم کلا این مرکز اموزش چطوره؟
    2-بین نیروی انتظامی و سپاه و ارتش کدوم بهتره؟
    3-مهمترین سوالم مربوط به عید هست که مرخصی بهمون میدن یا نه؟اگه بدنن چقدره؟
    4-بعد اموزشیم وضعیتم چطوره چون متاهلم و میندازنم کرمان که شهر خودمه میخواستم بدونم شیف کاری نیروی انتظامی چطوره که مثلا ارتش 7 تا 2 هست نیروی انتظامی هم حساب کتاب داره یا هر جور دیگست؟مثلا صبا باید بری یا بعدازظهر ها یا شیا ؟
    شرمنده همگی واقعا دونستن جواب این سوالا برام شده تومور مغزی خیلی برام مهمن
    از همگی هم ممنونم
    در ضمن بچه ها الان یادم افتاد بگم من که الان نیرو انتظامی افتادم میتونم برم حوضه نظام وظیفه شهرمون تقاضاکنم خودمو ارتش بندازم؟اصلا به صلاح هست؟
    سلام دوست عزیز
    من هم مثل شما اعزام 1 اسفند هستم و از بد روزگار افتادم شهید باهنر کرمان
    و اما جواب سوالات :
    1) این پادگان یکی از مزخرف ترین پادگان های نیروی انتظامی یا بهتر بگم کل نظام وظیفه هست ، به قول چند نفر ، "بدترین جا برای خدمت نیروی انتظامیه و بدترین پادگان نیروی انتظامی باهنر" از لحاظ امکانات پایینه، آب و حمام و دستشویی و آسایشگاه درست و حسابی نداره ، فرماندهاش اکثرا آدمای جالبی نیستن و برخورد جالبی ندارن. من دوستم اردیبهشت اونجا بود و با اینکه ورزشکاره و بدن آماده ای داره واقعا بهش سخت گذشته بود. همیشه به من می گفت برات آرزو می کنم باهنر نیفتی و خاطرات وحشتناکی که از اتفاقایی که براشون افتاده بود می گفت
    2) از بین این 3 تا مسلما بدترینش نیروی انتظامیه ، جایی که سرباز معمولا بیگاری می کنه و تحصیلات و درجه سرباز پشیزی ارزش نداره
    3) این دوره رو نمی دونم ولی دوره های قبل(البته اسفند رو نمی دونم) مثل اینکه یه 3-4 روز میان دوره مرخصی می دادن ؛ عید رو نمی دونم چون نیروی انتظامی هیچ حساب و کتابی نداره و حتی ممکنه به جای مرخصی عید تقسیممون کنن تو یگان ، اما برای متاهلا از یکی از دوستان که اونجا آموزشی رفته بود می گفت مثل اینکه از هفته دوم به بعد آخر هفته ها مرخصی می دن ، البته الان نمی دونم چجوری باشه
    4) شما چون متاهلی احتمال کرمان افتادنتون زیاده ، اما ساعت کاری اصلا هیچ قاعده ای نداره کلا نیروی انتظامی سیستم تخیلی خودش رو داره، مثلا تو راهور از 8 صبح تا 8 شب خدمت می کنید و تو کلانتری هم معمولا همینجوریه ، تعطیلاتم معمولا معنایی نداره اما اگه ستاد یا نظام وظیفه یا دادگستری بیفتید سیستمش تقریبا اداریه و 8 تا 2 هستش ، البته احتمالش کمه و به احتمال زیاد یا راهور میفتید که سر چهارراهه یا کلانتری که اونم داستانیه برا خودش
    5) بدون پارتی قطور امکان نداره بتونید کد محل آموزشتونو عوض کنید

حالا از اینا گذشته امیدوارم اونجا ببینمتون و دوره خوبی با هم داشته باشیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام بچه ها راستش من افتادم نیروی هوایی ارتش پایگاه نوژه همدان من باید تو تعطیلات نوروز خونه باشم به نظرتون به من مرخصی میدنفقط 7 روز ماسه کارم احتیاج شدید دارم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •