تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2014 از 4428 اولاول ... 1014151419141964200420102011201220132014201520162017201820242064211425143014 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,131 به 20,140 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه famile dur !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

پيش فرض

و یه سوال از دوستان :

حجم رایگان رو مالیدن؟

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه ضرب المثل معروفی هستش که میگه خر بخر از پارس آنلاین سرویس نخر !
    یعنی به لعنت خدا نمی ارزه این شرکت ! کسایی که میخوان بیان راهشون رو 180 درجه کج کنند که بعد از 1 هفته به وضعیت من و سایرین دچار میشن .
    حجم خوریشون به کنار ! سرعت دانلودشون بدتر از شاتل شده !
    سلام
    قشیه این حجم خوری چیه؟ من جهار سال و خورده ای هست که مشتری پارس هستم و تا حالا سر سوزنی حجم بی مورد ازم کم نشده. میشه توضیح بدید

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

سلام
    قشیه این حجم خوری چیه؟ من جهار سال و خورده ای هست که مشتری پارس هستم و تا حالا سر سوزنی حجم بی مورد ازم کم نشده. میشه توضیح بدید
    یادمه عکس حجم خوری دزد آفلاین رو چند هفته پیش یکی از دوستان زحمت کشیده بود با مدرک گذاشته بود ! اگر اشتباه نکنم 20 تا 30% اضافه حساب میکنند . من قبل از اینکه پست دوستمون رو ببینم فکر میکردم خودم اینقدر مصرفم بالاست ولی وقتی دیدم صدای چند نفری در اومد و با نرم افزار DU METER هم حساب دقیق مصرفی رو در آوردن و با پنل دزد آفلاین مقایسه کردن مشخض شد که دزد آفلاین حجم دزدی میکنه و مشکل فقط از من نیست !
    البته این مشکل حل شدنی هم نیست و نمیشه کاری کرد ! دست دزد که راست نمیشه ! همیشه کجه !

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یادمه عکس حجم خوری دزد آفلاین رو چند هفته پیش یکی از دوستان زحمت کشیده بود با مدرک گذاشته بود ! اگر اشتباه نکنم 20 تا 30% اضافه حساب میکنند . من قبل از اینکه پست دوستمون رو ببینم فکر میکردم خودم اینقدر مصرفم بالاست ولی وقتی دیدم صدای چند نفری در اومد و با نرم افزار DU METER هم حساب دقیق مصرفی رو در آوردن و با پنل دزد آفلاین مقایسه کردن مشخض شد که دزد آفلاین حجم دزدی میکنه و مشکل فقط از من نیست !
    البته این مشکل حل شدنی هم نیست و نمیشه کاری کرد ! دست دزد که راست نمیشه ! همیشه کجه !
    خوب من خیلی حواسم هست، بار ها و بارها بعد از اینکه یه چیزی دانلود کرده ام، رفتم سراغ گزارش مصرف و تناقض و تفاوتی ندیده ام، یعنی حتی یه درصد هم احتمال نمی دم که پارس بخواد از این دله دزدی ها بکنه،
    بجز دوبار در سال (اول فروردین و اول مهر) که ساعت ها جلو و عقب میشن و حجم الکی کم میشه (که ظاهرا" بعدا" جبران می کنند و برگشت می خوره) مشکل دیگه ای رو من نه خودم و نه تو این تاپیک مشاهده نکرده ام

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

و یه سوال از دوستان :

حجم رایگان رو مالیدن؟
    فکر نکنم
    هر سال حجم عید رو میدن

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز امروز یه برنامه فسقلی اما کار آمد و رایگان رو پیدا کردم و خواستم به شما عزیزان هم معرفی کنم البته میدونم جای این پست اینجا نیست اما از اونجایی که اغلب دوستان مشکل حجم کم شدن دارن شاید این نرم افزار بتونه کمکشون کنه تا ببین ایراد از کجاست:
    Cucusoft Net Guard نرم افزاری رایگان و بسیار کارآمد به منظور کنترل پهنای باند اینترنت می باشد که شما با استفاده از این نرم افزار به راحتی می توانید دانلود و آپلود را کنترل کنید و همچنین نرم افزارهایی که از اینترنت استفاده می کنند را ملاحظه بفرمایید، به این ترتیب اگر نرم افزاری بدون اجازه شما پهنای باندتان را مصرف می نماید، می توانید از آن جلوگیری کنید و همچنین اگر یک فایل مخرب از دید شما پنهان شده و در حال مصرف و رد و بدل اطلاعات از طریق اینترنت می باشد، برای شما آشکار خواهد شد و می توانید ابتدا دسترسی آن را ببندید و سپس فکری برای حذف آن کنید، همچنین شما می توانید با استفاده از سیستم آمار گیر نرم افزار، آمار دانلود و آپلود خود را به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه و حتی سالانه را نیز مشاهده نمایید...
    اما یکی از ویژگی هاش دارا بودن زبان فارسی نرم افزار هست که همه میتونن به راحتی ازش استفاده کنن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نحوه رجیستر کردن برنامه::
    بعد از نصب Cucusoft آن را اجرا نموده و سپس ایمیل خود رو در کادر مورد نظر ایمیل وارد و سپس Get registration code رو بزنید بعد به ایمیلتون مراجعه کنید و کد فرستاده شده رو در کادر مورد نظر وارد و سپس دکمه Activate رو بزنید منتظر باشد تا اطلاعات شما فرستاده بشه بعد از اون از این نرم افزار لذت ببرید.
    Last edited by l30l30y; 26-10-2012 at 20:34.

7. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنید از اون موقعی که پورت رو بر روی 4 مگ بسته بودند نویز خط زیاد شده بود تا اینکه یک روز چراغ لینک مودم به چشمک زدن افتاد که این حاکی از این بود که دیگه جواب نمیداد(نویز زیاد بود) زنگ زدم همون حرف همیشگی که میگن چند تا خط تلفن وصل کردین و... که هیچ ریطی هم ندار اگه خط ایده آل باشه بدون اینکه بگن چکار کردیم رو 2 مگ بستن(که نویز کم بشه و کارشون راحت تر) چند تا عکس مربوط به نویز و سرعت مربوط به پورت 4 و 2 مگ هم گذاشتم ؟ 128 محدود هم دارم . لطفا نظر بدهید
    این دو تا عکس هم مال نویز وسرعت هست که پورت 4 مگ هست .

این دو تا هم مربوط به پورت دو مگ میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خدا وکیلی من با این پارس چه کار کنم مشکل اون ها هست که امکانات خوبی ندارن که تا پهنای باند زیاد میشه نویز هم بیشتر میشه
    تو این فروم فکر کنم دوست وفامیل ها با هم حرف میزنن جواب آدم های عادی رو هم نمیدن ؟!!!!!!!

داره خودمونی میشه abbas2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این روز عیدی دهن مارا که .....کرد امروز سرعت روزانه واقعا پایین بود

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

پيش فرض

فکر نکنم
    هر سال حجم عید رو میدن
    کی میدن داداش؟!؟! من یه گیگ نیازمه. همین و بس! صبر کنم یا بخرم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

پيش فرض

تو این فروم فکر کنم دوست وفامیل ها با هم حرف میزنن جواب آدم های عادی رو هم نمیدن ؟!!!!!!!
    چاکرتم داداش! من خودم فامیلتم. البته یکم دورما

این نکته رو بهت بگم :

خط و سیم کشی منزل خیلی خیلی خیلی خیلی ...... مهمّه. من خودم قبل از اینکه سیم تلفن رو مستقیم از بیرون به داخل منزل بکشم سرعتم با یه مگ رو 30 بود!!!!!!!!! اما الآن با 256 رو 230 هستش !!!!!

پس رو هیکل ما حساب کن و برو خطّت رو مستقیم کن و خیال خودتو راحت کن و حال کن و صفا کن و غیره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •