یچی میگم نگید از مبین نت پول گرفته خخخخ
من با تورنت سرعتم حدود 60-70 گاهی هم 95 میرسه![]()
یچی میگم نگید از مبین نت پول گرفته خخخخ
من با تورنت سرعتم حدود 60-70 گاهی هم 95 میرسه![]()
واسه یک مگ این سرعت افتضاحه ! دلت خوشهاحتی سرعت اسمیت میشه ۱۰۲۴تقسیم در ۸ که میشه سرعتت ۱۲۸ !
من بجز این اواخر تواون ۶ ماه اول سرعت طرح ۵۱۲ از ۹۷ کمتر نمیشد ..دیگه با یک مگ باید اشک بریزی این سرعتته! گیگی ۱۰ تومنم که میدی من۶ تومن!
برای من با فایل عادی فرقی نداره. شاید مشکل از سروری هست که تورنت رو براتون تبدیل میکنه.
دوست عزیز خودت که میگی توی دوران ماه عسل مبیننت سرعت بالا بوده. این روش مبیننت هست که اول دوون میپاشه که طرف رو گیر بندازه تا موندگار بشه. بعد که گیر افتاد عوض اون دوران طلایی طرحهای ویژه رو در مییاره.
همونطور که نی نی پیسی گفت،
مرد حسابی خودت میگی 6ماه اول
حالا الان بزن ببین سرعتت 50 تام نمیرسه
یکاری نکن بگم قابلمتو سوراخ کنن سرعتت منفی بشه من با بچه های بالا در ارتباطم خخخ
دوستان شما 512 یا 1 مگ محدود رو پیشنهاد میکنید؟ سرعتش شبانش و روزانه رو اگه تو مشهد میدونید لطفا بگین بی اینترنت موندم میخوام بگیرم![]()
واقعا پیشنهاد نمیشه هم گرونه... 512 که گیگی 7 اون یک مگ هم هر گیگ حجم 10 تومن. قطعیو نوسان هم توش عادیه . اولاش سرعتت خوبه چون 220 واسه ی مودم ازت میگیرن
اول اگه میتونی adsl از شرکت هایی مثل شاتل و ندا و...بگیر هم ارزون تر هم سرعت و پینگ صد برابر بهتر. اولویت بعدی adsl اشغال مخابرات .ک از وایمکس بهتره واسه سرعت تو پست پایین مینویسم
دیوانه قابلممو سوراخ کنی خودتم غرق میشی!!
بابا زنگ بزن سرعت 1 مگ نباید زیر 128 بیاد . من که روزام 97 هست! شبا مسخرشو در اورده.
جدی یوقت مودمت ضعیف شده ی تماس بگیر
ماه عسلو خوب اومدی.نگفتی طرحت چیه .سرعت روزانه شبانت چند؟
طرح 1 مگ بهترین حالتش برام 124 بوده هیچوقت به 128 نرسیده
شبا 124 هست حداکثر ولی با تورنت کمه
طرح یک مگ قدیمی. سرعت اگه ترافیک کم باشه روی ۱۱۰ تا ۱۲۰. البته شبهای ترافیک چون بیشتره اوایلش کمتر و بعداً به حد نهایی میرسه.
امروز فهمیدم دانشگا ما اینترنتش مجانی هستیعنی بشین ۲۴ ساعت دانلود کن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)