درود به شما. میشه بفرمایید آیا شاتل درساعات رایگان محدودیتی هم دارد یا خیر؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
درود به شما. میشه بفرمایید آیا شاتل درساعات رایگان محدودیتی هم دارد یا خیر؟
دوستان ریزمصرف رو تو همون سایت 1544 میزنه دیگه ؟ من وقتی وارد پنل میشم میزنه "در انتظار تایید رانژه از مخابرات" در صورتی که پشتیبانی میگه اکانت شما یه هفته س فعال شده اما کماکان چراغ دیتا مودم خاموشه ، پشتیبانی هم که در حد جلبک
توی پنلم از طریق سایت 1544 که وارد میشم در قسمت لیست سرویس های قابل ارائه سرویس اینترانت محدود هم هست ولی وقتی میخوام سرویس جدید ثبت کنم فقط تا 2مگ نامحدود برام میاره ؟؟ دلیلش چیه ؟ کسی هست اینترانت محدود داشته باشه ؟
سرویس های نامحدود الماس با IP استاتیک یعنی چی ؟ سرعتشون چطوره ؟
چرا تاپیک خلوته ؟؟؟ این شرکت که ادعا می کنه بیشترین مشترک ها رو داره !!!![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 24-11-2014 at 14:48.
اینترنت من از صبح قطع !!!....... کلا چراغ لینک مودم خاموش شده...... اول فکر کردم مشکل از اینجاست ولی از در خونه هم درست نشد !
به نظرتون تو شهرما آسیاتک امروز مشکل داشته یا مشکل از جای دیگست ؟
من که محدودیتی ندیدم شبی 2 گیگ را دانلود میکنم بیشتر هم میتونم اما خب میترسم محدودم کنن باز هم تاکید میکنم محدودیتی من ندیدم حتی یک بار برای من اتفاق بی افته اما خیلیها وقتی زیاد دانلود کردند چند روز محدود میکنن مثلا شبها دیگه با سرعت 10 میتونید دانلود کنید تا از محدودیت خارج شوید
من ماهی 60 گیگ دانلود میکنم شبانه رایگان مشکلی نداشتم من 3 ماهه 128 اکو هستم
دوستان کدوم سرویس اساتک نامحدودش سرعت دانلودش 80 90 هست میخوام اساتک بگیرم اگه خوبه و نامحدود واسم مهمه !
من که محدودیتی ندیدم شبی 2 گیگ را دانلود میکنم بیشتر هم میتونم اما خب میترسم محدودم کنن باز هم تاکید میکنم محدودیتی من ندیدم حتی یک بار برای من اتفاق بی افته اما خیلیها وقتی زیاد دانلود کردند چند روز محدود میکنن مثلا شبها دیگه با سرعت 10 میتونید دانلود کنید تا از محدودیت خارج شوید
و دلیلی که دو خط دارم چون واقعا از صبح تا شب تو نت هستم شب را با شاتل سر میکنم دانلود فقط و صبح تا شب را آسیاتک
اما ناراحت هست و انتقاد از اسیاتک:
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه سر عمر دارم اما سرعت دانلود با IDM روی 30 الی 40 هستدی سی هم کلی دارم
میشه یکی جواب بده ؟ خیلی سوال ساده ای هست
دوستان اسیاتک که من الان هستم خیلی خوبه که
بعضیا میگن قطعی و ...
من خط محدود 128 دارم و شبی 15 گیگ میگیرم.وافعا رایگان شبانش عالیه
در ضمن نیازی به خاموش روشن کردن نیست من فقط ساعت 2.6 دقیقه میزارم دان تا 5-6 صب![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)