تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2014 از 2365 اولاول ... 10141514191419642004201020112012201320142015201620172018202420642114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,131 به 20,140 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همچین چیزی نیس اصلا که بیس ایکس400 ضعیف و مدل 300 uvm قوی
    این حرفارو فقط نصاب میزنه بهت .
    همیشه و همیشه شما باید به نسبت هدفت قطعاتت رو انتخاب کنی.
    1. هدفت سیستم قدرتی یا کیفیتی ؟
    اصن دنبال سیستم بازی هستی یا فقط میخوای یه چیزی ببندی و خلاص؟؟؟؟؟
    یه مثال میزنم براتون :
    پخشای پایونیر معروفن به spl یعنی برای سیستم های قدرتی.
    پخشهای الپاین برای سیستم های sq و spl قدرتی و یا کیفیتی .
    پخشهایی مثل کلاریون و مدل های خاص از پایونیر مثل p99.p9 و d2 و .... 7998 الپاین و .... اگه بخوام نام ببرم خیلی ان این هارو میبندن برای سیستم های کیفیتی .
    این پخشهای کنوود مثل x400 و 300uvm که اصلا فرقی بین بیس ندارن حتی به نظر من هیچ فرقی بین صدا هم ندارن.فقط همونطور که مهدی گفت بحث پنل و کیفیت پنل میاد وسط که ایکس 400 بهتره.

- - - Updated - - -

بودجه چقدره برادر ؟ بقیه اجزا سیستمتون چیه ؟
    اگه ساب دارید نظر من کامپونت هستش.
    بودجه در حد ۳۵۰ برای هر استیج. ساب هم ندارم اما ممکنه بعدا یه ساب اکتیو مثل WX120 پایونیر به مجموعه اضافه بشه. (در آینده ای خیلی دور البته. جوری که شما مجموعه رو بدون ساب در نظر بگیرین.)
    اجزا رو هم خدمتتون عرض کردم. پخش قدیمی (سونی MEX-BT2500) و آمپ پایونیر GM-D1004.
    هدف یه جورایی فابریک بازی با کیفیته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بودجه در حد ۳۵۰ برای هر استیج. ساب هم ندارم اما ممکنه بعدا یه ساب اکتیو مثل WX120 پایونیر به مجموعه اضافه بشه. (در آینده ای خیلی دور البته. جوری که شما مجموعه رو بدون ساب در نظر بگیرین.)
    اجزا رو هم خدمتتون عرض کردم. پخش قدیمی (سونی MEX-BT2500) و آمپ پایونیر GM-D1004.
    هدف یه جورایی فابریک بازی با کیفیته.
    من نظرم باند گرد 16 سانتی ادیسان سری پریما هستش .فوق العاده خوش صدا و خیلی بیشتر از اون پولی که میدید صدا تحویلتون میده قیمتش هم حدود 200 تومن باید باشه اگه اشتباه نکنم.
    منظورتون از 2 استیج نصب فقط داخل درها باشه دیگه درسته ؟؟
    یه کار دیگه هم میشه کرد.
    بودجه کل شما میشه 700 تومن.حالا میتونید برای استیج جلو کامپ خوب مثله گلیدن rs165 بردا ید 500 تومن و برای استیج عقب این باند 16 سانتی audison prima رو بگیرید با قیمت نزدیک 200 تومن.خیلی عالی میشه.

3. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اجازه آقا حمید .
    بنظر من تفاوت هایی تو صدا هست ، ولی عمده تفاوت میشه گفت پنل خیلی با کیفیت تر و صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر دونست .
    ازونطرف ایکس 300 فقط تنظیمات خیلی زیادی داره که از نظر من خیلی هاشم بدردنخوره !
    در کل پخش خوبیه اگه بخوای هی با اکولایزر و تنظیمات بازی کنی ولی یکی مثل من که همه چیو فلت گذاشته و فقط ولوم رو میچرخونه ، ایکس 400 بهتره .
    سلام-- جدیدتر بودن وفایل با کیفیت بالای flacپخش u300جزوه برتری این بخش نسبت به x400 نیست----اگر برتری نیست? فردا بروم x400 بخرم---

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نظرم باند گرد 16 سانتی ادیسان سری پریما هستش .فوق العاده خوش صدا و خیلی بیشتر از اون پولی که میدید صدا تحویلتون میده قیمتش هم حدود 200 تومن باید باشه اگه اشتباه نکنم.
    منظورتون از 2 استیج نصب فقط داخل درها باشه دیگه درسته ؟؟
    یه کار دیگه هم میشه کرد.
    بودجه کل شما میشه 700 تومن.حالا میتونید برای استیج جلو کامپ خوب مثله گلیدن rs165 بردا ید 500 تومن و برای استیج عقب این باند 16 سانتی audison prima رو بگیرید با قیمت نزدیک 200 تومن.خیلی عالی میشه.
    سری پریما از سری اسپریت هلیکس خوش صدا تره؟
    برای کامپ خیلی دوست دارم برم سمت گلیدن اما ۱ مشکل بزرگ دارم. مگنت هر کامپی جا نمیشه تو درهای جلوی ماشین. اون کامپ مچ هم که خدمتتون عرض کردم کلا سیستمش به صورت OEM هستش که با کمترین تغییر جایگزین سیستم فابریک میشه. به خاطر همین اون رو تو گزینه ها آوردم
    ---------------------
    پیشنهاد این که جلو کامپ باشه و عقب کواکسیال به نظرم بسیار منطقی میاد. با توجه به این که اکثرا ماشین ۲ نفره استفاده میشه و عقب ماشین بیشتر برای تکمیل صدا باشه بهتره. به نظرتون برای جلو کامپ پریما ۱۶ سانتی و برای عقب کواکسیال پریما ۱۳ سانتی چطور میاد؟ (پریما رو هم خوندم. فلسفه این سری هم دقیقا همون OEMهستش که به هدف من میخوره.)
    Last edited by poria_mc; 06-05-2016 at 11:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و آقا حمید عزیز

بنده مشکل داغ کردن آمپ دارم و فکر میکنم با توجه به کواک و ساب استفاده شده آمپ ضعیف باشه!!!

مشخصات سیستم:

---آمپ 4 کانال کنوود M846 با مشخصات :
    RMS 60W *4
    Bridge 180W *1

---باند هرتز HCX 690 با مشخصات:
    RMS 130W

---ساب هرتز DS250 با مشخصات:
    RMS 200W

---پخش 6049 کنوود با خروجی 2.5 ولت

دیروز بطور اتفاقی بعد از 20 دقیقه گوش دادن با صدای 32 (ولوم کنوود 35تایی) به آمپ دست زدم دیدم نمیشه دستو روش نگه داشت، نگران شدم
    ولوم ساب روی 5 بوده و منفی بدنه کاملا محکم و اتصال خوبی داره!

ترجیحا نمیخوام 2تا آمپ داشته باشم، یه 4 کانال قوی که بتونه از پس اینا بر بیاد معرفی کنید لطفا
    9604 یا 8604 پایونیر چطوره؟ کدومش مناسب تره برای موارد فوق

با تشکر

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان راسته که امپ n1004 سونی تو گرمای خوزستان مدام آف میکنه؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام-- جدیدتر بودن وفایل با کیفیت بالای flacپخش u300جزوه برتری این بخش نسبت به x400 نیست----اگر برتری نیست? فردا بروم x400 بخرم---
    خوبن ولی خیلی تنظیماتشون پیچیدست
    من که هنوز نفهمیدم تنظیمات تریبل پخش کجاست
    300uvm. در مقایسه با x400 تنظیمات حرفه ای تری هم داره مثلا تنظیمات hpf توی 300uvm نسبت به x400کامل تره
    Last edited by farshad0123; 06-05-2016 at 13:57.

9. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سری پریما از سری اسپریت هلیکس خوش صدا تره؟
    برای کامپ خیلی دوست دارم برم سمت گلیدن اما ۱ مشکل بزرگ دارم. مگنت هر کامپی جا نمیشه تو درهای جلوی ماشین. اون کامپ مچ هم که خدمتتون عرض کردم کلا سیستمش به صورت OEM هستش که با کمترین تغییر جایگزین سیستم فابریک میشه. به خاطر همین اون رو تو گزینه ها آوردم
    ---------------------
    پیشنهاد این که جلو کامپ باشه و عقب کواکسیال به نظرم بسیار منطقی میاد. با توجه به این که اکثرا ماشین ۲ نفره استفاده میشه و عقب ماشین بیشتر برای تکمیل صدا باشه بهتره. به نظرتون برای جلو کامپ پریما ۱۶ سانتی و برای عقب کواکسیال پریما ۱۳ سانتی چطور میاد؟ (پریما رو هم خوندم. فلسفه این سری هم دقیقا همون OEMهستش که به هدف من میخوره.)
    ه نظر من خیلی صدای خوبی داره پریما تو این رنج قیمتی که شما میخواید عالی هستش .یه صدای کاملا طبیعی نه گرم نه سرد نه تیوتر تیز خیلی عالیه.
    اون گلیدن هم جا میشه تو درتون من دوستام خیلی کامپهای متفاوتی مثل 172 و فوکال k2p و فوکال پلی گلس و گلیدن زیرو و ...خیلی چیزای دیگه جا کردن بدون برش کاری .
    پیشنهاد گلیدن rs165 جلو و عقب باند گرد پریما به نظرم خیلی خوب میشه.
    باز از یه طرف کامپ پریما جلو و باند پریما عقب توی در صدا یکدست تر میشه چون جفتشون از یه برند هستن و در یک رده.
    این دوتا گزینه که گفتم خیلی هم قیمت مناسب براتون در میاد هم از هزینه ای که کردین صدای خیلی خوبی بهتون تحویل میده.

11. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ه نظر من خیلی صدای خوبی داره پریما تو این رنج قیمتی که شما میخواید عالی هستش .یه صدای کاملا طبیعی نه گرم نه سرد نه تیوتر تیز خیلی عالیه.
    اون گلیدن هم جا میشه تو درتون من دوستام خیلی کامپهای متفاوتی مثل 172 و فوکال k2p و فوکال پلی گلس و گلیدن زیرو و ...خیلی چیزای دیگه جا کردن بدون برش کاری .
    پیشنهاد گلیدن rs165 جلو و عقب باند گرد پریما به نظرم خیلی خوب میشه.
    باز از یه طرف کامپ پریما جلو و باند پریما عقب توی در صدا یکدست تر میشه چون جفتشون از یه برند هستن و در یک رده.
    این دوتا گزینه که گفتم خیلی هم قیمت مناسب براتون در میاد هم از هزینه ای که کردین صدای خیلی خوبی بهتون تحویل میده.
    به نظرم واسه گلیدن یه کمی سورس اصلی (یعنی هدیونیت) و آمپ ماشین زیادی ضعیفه و حیفه که یه همچین کامپ توانمندی رو با این اجزا ست آپ کنم. میرم سمت همون آدیسان تا ببینم به کجا میرسیم. مراتب رو با عکس به اطلاع همین تاپیک میرسونم.
    سپاس فراوون از راهنمایی تون
    ---------------------------
    به روز رسانی: من نمیدونم چرا هر سری به سورنا مراجعه میکنم واسه خرید محصولات صوتی یا نصب اونها مغازه دار های محترمشون فکر میکنن پاچه بنده زیادی گشاده! کامپوننت پریما apk165 رو به بنده قیمت دادن ۴۸۰ هزار تومن. از اون جالب تر قیمت کواکسیال ها بود. کواکسیال apx 6.5 رو ۳۸۰ و apx 5 رو ۳۴۰ تومن قیمت دادن. با اعتماد به نفس زیادی ۱۰۰ هزار تومن هم دستمزد نصب روی فولکس واگن گل محاسبه کردن. بنده هم با گرفتن یه کارت ویزیت سریعا از اون محل متواری شدم!!

کسی رو سراغ ندارین آدیسان کار کنه و منصف باشه؟؟ (این انصاف خیلی مهمه! خیلی! )
    Last edited by poria_mc; 06-05-2016 at 18:03.

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام--
    این تنورک چی هست که توی بعضی از پخشهای کنوود هست ودقیقا چکار می کند وکاربردش چی هست؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •