نامحدود
آشنای اول مگه برای مخابرات نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو میگم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نامحدود
آشنای اول مگه برای مخابرات نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو میگم
هست اما ما که داریم شارژ میکنیم نامحدود فقط 128 و 256 هست
256 قیمت 16 تومن . سرعت 30
128 قیمت 13 تومن . سرعت 17 (اینو من تست نکردم یکی از دوستان گفت)
آسیاتک واسه سرویس هایی که بالای 10 گیگ هستن شبانه میده ، شبانش هم از ساعت 1 تا 8 صبحه
بله دقیقا همینوره ولی قانونمدار وقتی خودش یه پای قضیه میشه همه رو دور میزنه ، مخابرات قرار بوده ق تو روستاها و شهرهای زیر 10 هزار جمعیت سرویس بده
چرا ؟ چون واسه شرکت خصوصی به صرفه نیست بره کلی هزینه کنه نصف پرت هاش هم شاید پر نشه ، ولی مخابرات با پول دولته ، خصوصی هم باشه باز درامد بالایی داره اینطوری اون شهر کوچیک هم اینترنت داره شرکت های دیگه هم کارشونو میکنن ، مخابرات هم راحت با ثبت شرکت زیر ساخت کارشو توجیح کرد
نامحدود دو حالت داره
اینی که میگی تا 10-12 گیگ لیمیته بعد اوم میشه همون 16
یه جور دیگه هم همون نامحدود اندیشه یا مخابرات که مال اندیشه 128 رو 30 بسته شده مال مخابرات رو 16
قیمت هاشونم مشخصه ، سزعتشونم تغییری نمیکنه حالا ساعت خلوت یا شلوغ دیگه شیرینگ نیست ددیکیت به خودت دادن
قیمت های قدیم رو ولش کنید
اونا مال اوله که مخابرات شروع به فروش کرد ، خود زهی کیش هم که او زمان میفروخت بعد یه مدت اینو جمع کرد چون واقعا 1 به 10 بود ، من 1 مگ رو گرفتم سرعت دانلودم به 128 نمیرسید ، سند هم رو 32 بود !!!
2 ساعته جمعش کردم و 3 توم خسارت لغو دادم
آشنای اول فعلا 2 تا نامحدود داره که اونم اجبارا واسه یوزرهای اندیشه چون گفتن خیلی ها نامحدود بودن و واسه اینکه نگهشون داریم یا باید همونو بهشون میدادیم یا نامحدود لیمیت خودمون
خوش به حال اونایی که همون اول 1 سال همونو تمدید کردن ما که خریت کردیم
28700 همون پول اندیشه رو میدادی سرعت بین 60 تا 75 تو ساعات خلوت میرفت ، آپلود هم تو مایه های 300 تا 400 Kb بود
256 سرعت 30 پایینه! اندیشه وضعش بهتره که! البته قیمتش هم پایینه نسبت به اندیشه!
این تعرفه ها هست
![]()
من که اندیشه داشتم سرعت 256 همین 30 بود.
وقتی داریم شارژ میکنیم اینارو داره:
![]()
اره درسته
من الان 256 نامحدود اشنای اول دارم سرعت 32 هست
شاید برای کاربرای خانگی این سرویس ارائه نمیشه!
اگه 256 سرعت حدود 30 هست
پس 512 رو باید حدود 60 درنظر گرفت دیگه! البته اگه در اوج بی انصافی منصفانه حساب کنن!
نمیدونید چقدر طول میکشه جمع آوری از اندیشه و گرفتن پورت از آشنای اول؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)