منم موافقم قبل اينكه ٣٦٠ بگيرم همش تو فكر اين موضوع بودم كه به چه طريقي ميتونم كيبرد يا ماوس وصل كنم ولي بعد عادت كردن به دسته ديدم با دسته شوك دار حال ديگه ميده مثلا وقتي توپ رو ميكوبي تير دروازه دسته ويبره ميزنه
منم موافقم قبل اينكه ٣٦٠ بگيرم همش تو فكر اين موضوع بودم كه به چه طريقي ميتونم كيبرد يا ماوس وصل كنم ولي بعد عادت كردن به دسته ديدم با دسته شوك دار حال ديگه ميده مثلا وقتي توپ رو ميكوبي تير دروازه دسته ويبره ميزنه
کلا بازی با کیبورد و ماوس حال نمیده ، مگر اینکه استراتژی باشه یا شخص اول .
آقا میثم منم می خوام چن روز دیگه اکس باکس الیتی رو که مرداد از خودتون خریدم برا ریختن LT+ بیارم تهران پیش خودتون. البته همون موقع خودتون LT قبلی رو برام ریخته بودین (خام نخریدم). من موقع خرید dvd key خودم رو ازتون نگرفتم. الان داریدش یا باید برد رو بتراشین؟ مرسی با تشکر.
آقا میثم من اون روز با آقا آریا خدمت رسیدم که پچ ال تی رو ریختین برام واقعا دستتون درد نکنه...خیلی کنسول خوب شده
قیمتش چقدر شد؟ با تشکر
سلام دوستان من میخوام lt+ بریزم همه نرم افزارا با نسخه firm ware که حاوی اپدیت lite on برای درایم که لایتون هست رو داره...ولی مشکل اینه که وقتی درایومو به کامپیوتر نصب میکنم در برنامه jungle flashe 0.1.76 b وقتی دکمه open source firmwareرو میزنم فریمورای lt رو که باز میکنم بجای اینکهفایل با فرمت lite_ofw .bin بیاد همون محتوای پوشه رو نشون میده .در کل نمیتو نم به فرمت lite_ofw.bin تبدیل کنم باید چیکار کنم ؟؟؟ممنون
سلام
من امروز یه کلیپ از یوتوپ پیدا کردم که یارو داره LT Plus میریزه رو درایو 360
چیز جالبی بود!!
هرکی دوست داشت دانلود کنه
فرمت FLV
سایز 15 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من ایکس باکس رو اولین بار وصل کردم به اینترنت بعد فیفا رو بازی کردم یه چیزی دانلود کرد،5مگابایت بود بعد رفتیم یه دست زدیم بعد که الان روشن می کنم وصل نمی شه به اینترنت!ارور می ده که ایکس باکس وصله به نت ولی به لایو نمی شه وصل شد!مشکل از کجاست؟بن شدم؟
کسی از بچه های اینجا کاربر پریمیوم بازی سنتر نیست
Last edited by marvel_malayer; 29-11-2010 at 21:39.
خب اینا همه تست شده و آزمایش شده هست !! وگرنه گذاشتن Keyboard و Mouse مخصوص داخل هر پک چیزه سختی نیست !!
دوستان اگه یکم وقت بزارن و تست کنن متوجه میشن که Analog های موجود روی دسته های Xbox 360 و PS3 با دسته های قبلی چقدر حساس و دقیق هستن و دیگه مثل قبل کند و ناقص عمل نمیکنن.
نگران نباش هر اتفاقی برای درایو بیوفته قابل حل هست , فوقش NAND دستگاهت رو عوض میکنن, البته احتمالا همین الان هم باید این کار رو انجام بدی چون اگه همونطور که خودت میگی نصفه ریخته باشه Chipset Break میشه.
خب این کار که غیر شعونات اسلامیه![]()
Last edited by SamGun; 29-11-2010 at 22:08.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)