تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2013 از 4105 اولاول ... 1013151319131963200320092010201120122013201420152016201720232063211325133013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,121 به 20,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

یچه ها راستی یه سوال دیگه
    من دانشگاه زاهدان مهندسی مکانیک خوندم یعنی لیسانس ولی بنا به دلایلی دانشگاه فوق دیپلم بهم داد اما تو مدرک نوشته بود رشته مهندسی مکانیک (لیسانس) ولی زیرش نوشته بود بنا به همون دلایل قبل ایشون موفق به اخذ مدرک فوق دیپلم شده خلاصه رفتیم حوزه مدرکو نشون دایم یارو درست نخون و همون لیسانس رو برام ثبت کرد حالا موندم پیشو بگیرم که اشتباه کردین یا خودمو بزنم کوچه علی چپ و با لیسانس برم خدمت یعنی اگه نگم خطر مطری نداره؟
    کلا زندگی قشنگی دارم خودم کم کم دارم گیج میشم
    اگه تو برگه سبزت ثبت شده که سوتی از یارو بوده و تا آخر خدمتت هم کسی پیگیرش نمیشه. ولی مشکلی که بعدا برات پیش میاد یکیش اینه که وقتی خاصتی یه جا استخدام شی هم باید مدرک تحصیلیت رو ارائه بدی هم کارت پایان خدمت ، اونجاست که مشخص میشه تناقض وجود داره و داستان کش دار میشه که این یکی از موارد بود پس حتما برو دنبالش برا تصحیح .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگه تو برگه سبزت ثبت شده که سوتی از یارو بوده و تا آخر خدمتت هم کسی پیگیرش نمیشه. ولی مشکلی که بعدا برات پیش میاد یکیش اینه که وقتی خاصتی یه جا استخدام شی هم باید مدرک تحصیلیت رو ارائه بدی هم کارت پایان خدمت ، اونجاست که مشخص میشه تناقض وجود داره و داستان کش دار میشه که این یکی از موارد بود پس حتما برو دنبالش برا تصحیح .
    اهان خیلی مرسی
    میگم بین فوق دیپلم و لیسانس تو خدمت چقدر فرقه یعنی چه شرایطی از اینا فرق داره از لحاظ سختی کار
    اگه بخوام بعد خدمتم برم لیسانسمو بگیرم اون موقع هم احتمال داره کارم گیر کنه چون بعد سربازی حتما باید اول لیسانسمو بگیرم بعد برم سرکار

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به این راحتی نیست و اون چیپ بیشتر برا خودشون هست ، اگه مثلا بخوای زن بگیری کارتو نشون میدی تموم میشه ولی یه موقع بخوای یه جای خاص استخدام شی خودشون میرن سابقتو از بیخ درمیارن.
    پس ما که سربازی میریم نمیصرفه معاف از رزم استفاده کنیم
    بعد سابقه رو میکشن بیرون فکر میکنن چه مشکلی داشتیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    بالاخره خدمت مقدس هم شروع داره میشه
    92/12/1 یا همون اسفند خدمون
    حقیقتش بچه من چندتا سوال داشتم که خدایش دونستنشون برام خیلی مهم هست واقعا از روزی که برا ثبت نام سربازی کارامو شروع کردم تا همین الان تو ذهنمه که میخوام از دوستای عزیز خودم بپرسم
    من اموزشیم افتاده شهید باهنر کرمان نیروی انتظامی معاف از رزم هم هستم متاهل هستم و خودم کرمانیم فاصله خونه تا مرکز اموزشی کلا 10 دقیقه هست با کورس تاکسی
    1-میخواستم بدونم کلا این مرکز اموزش چطوره؟
    2-بین نیروی انتظامی و سپاه و ارتش کدوم بهتره؟
    3-مهمترین سوالم مربوط به عید هست که مرخصی بهمون میدن یا نه؟اگه بدنن چقدره؟
    4-بعد اموزشیم وضعیتم چطوره چون متاهلم و میندازنم کرمان که شهر خودمه میخواستم بدونم شیف کاری نیروی انتظامی چطوره که مثلا ارتش 7 تا 2 هست نیروی انتظامی هم حساب کتاب داره یا هر جور دیگست؟مثلا صبا باید بری یا بعدازظهر ها یا شیا ؟
    شرمنده همگی واقعا دونستن جواب این سوالا برام شده تومور مغزی خیلی برام مهمن
    از همگی هم ممنونم
    در ضمن بچه ها الان یادم افتاد بگم من که الان نیرو انتظامی افتادم میتونم برم حوضه نظام وظیفه شهرمون تقاضاکنم خودمو ارتش بندازم؟اصلا به صلاح هست؟
    1.هتل نیست
    ۲.سپاه
    ۳.فکر‌نکنم! بچه های نیرو انتظامی رو می فرستند کمک یگان های سطح استان
    4.هیچ تضمینی که شهر خودتون باشید نیست ولی احتمالش بیشتره، بستگی داره کجا خدمت کنید کلانتری و راهنمایی رانندگی صبح تا ظهر نیستند، یعنی خدمت تو نیرو انتظامی مثل ارتش و سپاه اداری نیست البته باز بستگی داره کجا بیوفتین
    ۵. قابل تعویض نیست

Sent from my C6903 using Tapatalk 2

5. 2 کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان مواردی که در دوره آموزشی یاد می گیریم بعدا در دوران خدمت به کار میاد؟یعنی مثلا در دوران بعد از آموزشی اصلا از کار با اسلحه لازمه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مواردی که در دوره آموزشی یاد می گیریم بعدا در دوران خدمت به کار میاد؟یعنی مثلا در دوران بعد از آموزشی اصلا از کار با اسلحه لازمه؟
    بله..مطمئن باشید بسیاری از موارد بدردتون میخوره....همین اسلحه رو اگه نیروی پستی باشید بعدها متوجه میشید که چقدر اهمیت داره نگهداری و تحویل گرفتن و بقیه مواردش...

8. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

اهان خیلی مرسی
    میگم بین فوق دیپلم و لیسانس تو خدمت چقدر فرقه یعنی چه شرایطی از اینا فرق داره از لحاظ سختی کار
    اگه بخوام بعد خدمتم برم لیسانسمو بگیرم اون موقع هم احتمال داره کارم گیر کنه چون بعد سربازی حتما باید اول لیسانسمو بگیرم بعد برم سرکار
    به نظر بنده کاری به این موضوع نداشته باشید.. من هم دقیقا مثل شما بودم، دانشجوی کارشناسی بودم ولی با کاردانی فارغ التحصیل شدم اما با لیسانس به حدمت اعزام شدم و درجه م هم استوار شد، چون به کاردانی بالاتر از گروهبانیکمی نمیدن..
    اینکه اینا شما رو بعنوان لیسانس توی سیستم نظام وظیفه ثبت کردن مشکلی نیست که از طرف شما باشه و به سهل انگاری اونا مربوط میشه.. در ضمن روی کارت هوشمند پایان خدمت شما مدرکتون درج نمیشه و فقط درجه رو میزنن.. ممکنه برخی از موقعیت های اداری رو حین خدمت در یگان که برای گرفتنش به حداقل لیسانس نیاز دارید رو از دست بدید.. این موضوع دقیقا برای من اتفاق افتاد.. بنده رو بعنوان لیسانس کامپیوتر برای کارگزینی ستاد فرماندهی ناجا برداشتن و تا آخر خدمتم خیلی راحت بودم و کارم صرفا سیستمی بود، معاون نیروی انسانی فقط سرباز لیسانس می گرفت.. موقع تقسیم هم هشت نفر بودیم که از مرکز آموزش به این یگان منتقل شدیم و بقیه 7 نفر رو دادن راهور و پلیس راه و تا آخر خدمت دهنشون آسفالت شد!
    موقع استخدام هم این رو هیچوقت استعلام نمیکنن که شما با چه درجه یا مدرکی به خدمت اعزام شدید! اینکه پایان خدمت دارید براشون کفایت میکنه..
    موفق باشید.

10. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به نظر بنده کاری به این موضوع نداشته باشید.. من هم دقیقا مثل شما بودم، دانشجوی کارشناسی بودم ولی با کاردانی فارغ التحصیل شدم اما با لیسانس به حدمت اعزام شدم و درجه م هم استوار شد، چون به کاردانی بالاتر از گروهبانیکمی نمیدن..
    اینکه اینا شما رو بعنوان لیسانس توی سیستم نظام وظیفه ثبت کردن مشکلی نیست که از طرف شما باشه و به سهل انگاری اونا مربوط میشه.. در ضمن روی کارت هوشمند پایان خدمت شما مدرکتون درج نمیشه و فقط درجه رو میزنن.. ممکنه برخی از موقعیت های اداری رو حین خدمت در یگان که برای گرفتنش به حداقل لیسانس نیاز دارید رو از دست بدید.. این موضوع دقیقا برای من اتفاق افتاد.. بنده رو بعنوان لیسانس کامپیوتر برای کارگزینی ستاد فرماندهی ناجا برداشتن و تا آخر خدمتم خیلی راحت بودم و کارم صرفا سیستمی بود، معاون نیروی انسانی فقط سرباز لیسانس می گرفت.. موقع تقسیم هم هشت نفر بودیم که از مرکز آموزش به این یگان منتقل شدیم و بقیه 7 نفر رو دادن راهور و پلیس راه و تا آخر خدمت دهنشون آسفالت شد!
    موقع استخدام هم این رو هیچوقت استعلام نمیکنن که شما با چه درجه یا مدرکی به خدمت اعزام شدید! اینکه پایان خدمت دارید براشون کفایت میکنه..
    موفق باشید.
    خیلی ممنون داداش خیلی حال دادی
    مطمعن باشم که طوری نی نه عزیز؟
    اگه فهمیدن اونوقت میشه تقصیر خودشون انداخت
    یهو نزنن تجدید خدمت

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اهان خیلی مرسی
    به نظر من که نرو دنبالش، بذار همون لیسانس بری خدمت
    برات بهتره
    به احتمال خیلی زیاد هم برات شر نمیشه چون تو کاری نکردی تقصیر خودشون بوده
    می تونی بزنی زیرش

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اهان خیلی مرسی
    تو یگان فرق زیاده ولی تو اکثر مراکز آموزشی فوق دیپلم و لیسانس باهم آموزش میبینن.
    اینا همش یه ریسکه که شما میتونی قبول کنی میتونی نکنی و امکان افشا شدنش کمه ولی اینو بگم کارت پایان خدمت برا ما پسرا یه سند محسوب میشه .
    اگر شما مثلا بخوای در سپاه استخدام بشی تا اونجا که فکرشو نمیکنی اطلاعات شما رو از جاهای مختلف میگیرن که مطمئن باشی و اگه تناقضی داشته باشه فرصت شما از دست میره . درغیر این صورت هر طور که دوست داری میتونی عمل کنی!

پس ما که سربازی میریم نمیصرفه معاف از رزم استفاده کنیم
    بعد سابقه رو میکشن بیرون فکر میکنن چه مشکلی داشتیم
    معاف از رزمی زیاد تو استخدام موثر نیست مگر اینه مشکل اساسی داشته باشی و در کل هم مهم اینه که شما خدمت رفتی و از نظر قانونی منعی برا استخدام نداری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •