من صدای باند سونی 6930 رو شنیدم با پخش پایونیر پرتاب صدای خوبی داشت ولی کیفتش زیاد جالب نبود وبیسش خشک بود این مدل 6950 هم اینجوره ؟
من صدای باند سونی 6930 رو شنیدم با پخش پایونیر پرتاب صدای خوبی داشت ولی کیفتش زیاد جالب نبود وبیسش خشک بود این مدل 6950 هم اینجوره ؟
نه بیسش نرمه
همین 6950 رو پخش سونی با امپ شنیدم بیسش خیلی ضعیف بود اصلا صفحه باند تکون نمیخورد بیسش نصف مال من هم نبود ولی با پخش 300uvm بدون امپ انگار سابی تو ماشینه به همدیگه مچن
Last edited by farshad0123; 05-05-2016 at 00:12.
سلام
تو رنج زیر 300 فرقی نمیکنه از کن وود یه نظرم بگیری بهتره.
U356 میتونی بگیری230
1010U یا 161URMمیتونی بگیری 223
ذوست عزیز تو تنظیمات audio میتونی بانداتو بالانس کنی.
همه پخش ها بالانس رو دارند.شما کمی باید با پخش کار کنید تا تنظیماتش دستتون بیاد. فکر کنم با تنظیماتش اصلا کار نکردین درسته؟
سلام..حمید اقا ضمن تبریک عید مبعث به شما ودوستان گرامی---دو سوال داشتم-
1-اقا حمید چرا از بین کنوود x400و u300شما همیشه اول می گویید x400 ودر اخرu300می خواستم علتش را بپرسم- یعنی x400موردی خاصی دارد که از u300بهتر است که شما توی الویت می گذارید؟؟؟u300 فایلflac هم ساپورت می کند؟؟
الان توی سایت بهرام شاپ x400 قیمتش319 تومان ولی u300 قیمتش 300 تومان است----
2-ایا ارزشش را دارد کنوود 563 که بلوتوث دارد 40 تومان بیشتر به u300 و20 تومان نسبت به x400بدهیم-----
جواب این دو سول مهم است برایم----
تشکر از توضیحاتی برای من و دوستان می دهید----![]()
Last edited by poloton7; 05-05-2016 at 13:51.
با اجازه آقا حمید .
بنظر من تفاوت هایی تو صدا هست ، ولی عمده تفاوت میشه گفت پنل خیلی با کیفیت تر و صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر دونست .
ازونطرف ایکس 300 فقط تنظیمات خیلی زیادی داره که از نظر من خیلی هاشم بدردنخوره !
در کل پخش خوبیه اگه بخوای هی با اکولایزر و تنظیمات بازی کنی ولی یکی مثل من که همه چیو فلت گذاشته و فقط ولوم رو میچرخونه ، ایکس 400 بهتره .
Last edited by r0ss0neri; 05-05-2016 at 10:32.
من صدای x400 رو نشنیدم ولی میگن بیسش ضعیفه ولی 300uvm که دارم بیسش خیلی قویه
اساتید برای استیج جلو (داخل درب ها ۱۶ سانتی) چی پیشنهاد میکنین؟ کواکسیال یا کامپاننت؟
الان یه پخش قدیمی دارم و یه آمپ GM-D1004 پایونیر. ترجیحا تا جای ممکن نیاز به خون و خونریزی تو نصب نباشه (کاملا فابریک نصب بشه حتی سیم کشی)
هلیکس E6X.2 چطوره؟ یا کامپ Match MS6C ؟
همچین چیزی نیس اصلا که بیس ایکس400 ضعیف و مدل 300 uvm قوی
این حرفارو فقط نصاب میزنه بهت .
همیشه و همیشه شما باید به نسبت هدفت قطعاتت رو انتخاب کنی.
1. هدفت سیستم قدرتی یا کیفیتی ؟
اصن دنبال سیستم بازی هستی یا فقط میخوای یه چیزی ببندی و خلاص؟؟؟؟؟
یه مثال میزنم براتون :
پخشای پایونیر معروفن به spl یعنی برای سیستم های قدرتی.
پخشهای الپاین برای سیستم های sq و spl قدرتی و یا کیفیتی .
پخشهایی مثل کلاریون و مدل های خاص از پایونیر مثل p99.p9 و d2 و .... 7998 الپاین و .... اگه بخوام نام ببرم خیلی اناین هارو میبندن برای سیستم های کیفیتی .
این پخشهای کنوود مثل x400 و 300uvm که اصلا فرقی بین بیس ندارن حتی به نظر من هیچ فرقی بین صدا هم ندارن.فقط همونطور که مهدی گفت بحث پنل و کیفیت پنل میاد وسط که ایکس 400 بهتره.
- - - Updated - - -
بودجه چقدره برادر ؟ بقیه اجزا سیستمتون چیه ؟
اگه ساب دارید نظر من کامپونت هستش.
تنظیمات پخشم بهم خورد رفتم دیدم تنظیماتش مثل روز اول شده الان نمیدونم loudness و bass boost و 13اکوالایزر رو چطور تنظیم کنم لطفا راهنمایی کنید قبلا اون که برام باندا رو نصب کرد پخشو تنظیم کرد من بیسو تا لول 9هم میبردم بیسش خراب نمیشد مثل ساب میکوبید ولی الان کم میاره
Last edited by farshad0123; 05-05-2016 at 23:03.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)