تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2013 از 2376 اولاول ... 10131513191319632003200920102011201220132014201520162017202320632113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,121 به 20,130 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخه صمد مرفاوی هم شد مربی ؟
    فکری طیری و بقیه!به چه دردی میخورن جز حاشیه سازی البته این اقایون مربی بیشتر نقششونه وگرنه جاسوس هستن! تا کسی زیر ابشونو نزنه!اگه حجازی و امثالهم المظلومین! از اینا داشتن که بیرون گود نبودن!تو هر تیم همینطور گله گله! مربی اینور اونور کرد نزاشتن تیم ملی بمونه
    واقعا تو این شرایط معلوم طبق گفته دوستان قلعه نوعی مرد روزهای بزرگ نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

7

فرهاد مجیدی و سیاوش اکبرپور تو بازیکن موثر بودن برای تیم الاتحاد... مخصوصا تو نیمه اول که سه چهار تا ضربه ایستگاهی پشت محوطه جریمه تقدیم به الاتحاد کردن. من نمیدونم اون اکبرپور از نوک حمله بدو میاد پشت محوطه جریمه بازیکن حریف رو هل میده که چی ؟ مجیدی هم که نیمه اول یه موقعیت داشت اومد شوت بزنه شصت پاش رفت تو چشمش.... افتضاح بودیم .... دفاع مطلق... ما که قرار بود ببازیم حداقل قشنگ بازی میکردیم. آبرومون رفت. بازیکنها وقت تلف میکردن. خودشونو میزدن زمین... انگار مالدیو با برزیل داره بازی میکنه. بابا الاتحاد مگه چی بود که اینا اینقدر جفت کردن...

بزرگترین اشتباه این بود که فرهاد مجیدی رو از اول بازی دادیم اونوقت آرش برهانی رو رو نیمکت گذاشتیم. آخه مجیدی موقعیت خراب کن درجه یکه.... چرا اون اکبرپور که فقط گند میزنه باید تو تیم باشه اونوقت عباسفرد نباشه ؟ عباسفرد قدش بلنده راحت میتونستیم با سانتر کردن گل بزنیم. گلمون که روی سانت و ضربه سر آرش بود. حالا عباسفرد که خوراکش سر زدنه... واسه چی شکوری میاد تو بازی که چی تیم دفاعی کار کنه ؟ اون جباری هم با اون حرکتش گند زد به خودش... تو این بازی حساس روحیه تیم رو خراب کرد. فقط دم صباباطری گرم. نمیدونم بازیشو دیدید یا نه من که کیف کردم. یه دهنی سرویس کرد از این عربا ... مسئولای الهلال داشتن پاره میشدن. قشنگ و حرفه ای بازی رو نگه داشت. و تو ضد حمله کلی موقعیت داشت اگه دقت میکردن راحت میبردن. فیروز کریمی نشون داد کارشو خوب بلده. چنان ترکیبی چید که الهلال توش موند.... قلعه نویی تجربه بازی بین المللی نداره. میره تو یه کشور خارجی 4 تا امکانات و هتل و اینا رو میبینه دست و پاشو گم میکنه... من کاری ندارم همه بازیکنها بد بودن. ولی حداقل وقتی یه گل جلو بودیم اگه یه تاکتیک مناسب رو میتونست پیاده کنه بازی برده رو نمیباختیم. یه تعویض مسخره و تکراری... یه مهاجم میاره بیرون شکوری رو میبره تو زمین. اینم شد تعویض آخه... تا حالا چند تا بازی اینکارو کرده.... فیروز کریمی یه ترکیبی چیده بود کلا با بازی های لیگ فرق میکرد...

در نهایت درسته ما سختترین بازی رو داشتیم بین بقیه تیمهای ایرانی ولی خوب استقلال هم مثلا بین بقیه تیمها از همه قوی تر بود... باید این روش کهنه رو بزاریم کنار.... اینجا دیگه لیگ برتر نیست آقای قلعه نویی.... دو تا مشاور و آنالیزور حرفه ای دورو ورت جمع کن. آخه صمد مرفاوی هم شد مربی ؟
    همه حرفها درسته .اصلا تو این بازی معلوم نبود برا چی اومدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از یه طرف نزدیک به فرمان ژنرال به دروازه اونا نزدیک نمی شدن از یه طرف تو دفاع هم گند زده بودن . الاتحادی ها خیلی موقعیت داشتن که نزدن ... ای فرم سایت استفلال کار نمیکنه ؟؟؟؟ بریم اونجا بنویسیم که شاید به گوش امیر برسه ..... بابا داغغغغونیییم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه acmilan308's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

كاملا تاييد ميشه..

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی واقعا کار جباری حماقت بود.ولی دمه آرش گرم.راستی چرا کاظمی کارت گرفت؟

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این بازی تموم شد بریم لیگ اروپا!فوتبال بت کده نیست البته به زعم من!با احترام به نظر دیگران و پیروزی اینتر میلان شب خوش.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

ولی واقعا کار جباری حماقت بود.ولی دمه آرش گرم.راستی چرا کاظمی کارت گرفت؟
    فکر کنم به دلیل اعتراض به داور به خاطر اون صحنه ای که برهانی رو از پشت کشیدن و همون توپ رفت تو دروازه طالبلو

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

من به جای قلعه نوعی بودم یه حالی از این جباری میگرفتم تا دفعه ی دیگه از این بچه بازیا درنیاره .......

اگه نباشه جاش خالی می مونه acmilan308's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بابا انقدر بد نگيييييييييييييييين.!
    همين قلعه نويي بود كه تيم رو از رده پايين به صدر آورد
    پس صبر داشته باشيد

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی به نظر من نتیجه بد نبود چون سخت ترین بازیمون همین بود/.توی آزادی باباشون رو در میآریم.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

قلعه نویی ترسید. تیم ترسو بود. دفاع مطلق کردیم. حتی اگر بازی رو میبردیم من که اصلا خوشحال نمیشدم چون حقمون نبود. ترسوها بازی رو نمیبرن... آقای قلعه نویی اینو بفهم. به تیم ترسو جام نمیدن. ما که باختیم کاش حداقل مردونه بازی میکردیم. هم امتیاز رو از دست دادیم هم آبرومون رفت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •