فرهاد مجیدی و سیاوش اکبرپور تو بازیکن موثر بودن برای تیم الاتحاد... مخصوصا تو نیمه اول که سه چهار تا ضربه ایستگاهی پشت محوطه جریمه تقدیم به الاتحاد کردن. من نمیدونم اون اکبرپور از نوک حمله بدو میاد پشت محوطه جریمه بازیکن حریف رو هل میده که چی ؟ مجیدی هم که نیمه اول یه موقعیت داشت اومد شوت بزنه شصت پاش رفت تو چشمش.... افتضاح بودیم .... دفاع مطلق... ما که قرار بود ببازیم حداقل قشنگ بازی میکردیم. آبرومون رفت. بازیکنها وقت تلف میکردن. خودشونو میزدن زمین... انگار مالدیو با برزیل داره بازی میکنه. بابا الاتحاد مگه چی بود که اینا اینقدر جفت کردن...
بزرگترین اشتباه این بود که فرهاد مجیدی رو از اول بازی دادیم اونوقت آرش برهانی رو رو نیمکت گذاشتیم. آخه مجیدی موقعیت خراب کن درجه یکه.... چرا اون اکبرپور که فقط گند میزنه باید تو تیم باشه اونوقت عباسفرد نباشه ؟ عباسفرد قدش بلنده راحت میتونستیم با سانتر کردن گل بزنیم. گلمون که روی سانت و ضربه سر آرش بود. حالا عباسفرد که خوراکش سر زدنه... واسه چی شکوری میاد تو بازی که چی تیم دفاعی کار کنه ؟ اون جباری هم با اون حرکتش گند زد به خودش... تو این بازی حساس روحیه تیم رو خراب کرد. فقط دم صباباطری گرم. نمیدونم بازیشو دیدید یا نه من که کیف کردم. یه دهنی سرویس کرد از این عربا ... مسئولای الهلال داشتن پاره میشدن. قشنگ و حرفه ای بازی رو نگه داشت. و تو ضد حمله کلی موقعیت داشت اگه دقت میکردن راحت میبردن. فیروز کریمی نشون داد کارشو خوب بلده. چنان ترکیبی چید که الهلال توش موند.... قلعه نویی تجربه بازی بین المللی نداره. میره تو یه کشور خارجی 4 تا امکانات و هتل و اینا رو میبینه دست و پاشو گم میکنه... من کاری ندارم همه بازیکنها بد بودن. ولی حداقل وقتی یه گل جلو بودیم اگه یه تاکتیک مناسب رو میتونست پیاده کنه بازی برده رو نمیباختیم. یه تعویض مسخره و تکراری... یه مهاجم میاره بیرون شکوری رو میبره تو زمین. اینم شد تعویض آخه... تا حالا چند تا بازی اینکارو کرده.... فیروز کریمی یه ترکیبی چیده بود کلا با بازی های لیگ فرق میکرد...
در نهایت درسته ما سختترین بازی رو داشتیم بین بقیه تیمهای ایرانی ولی خوب استقلال هم مثلا بین بقیه تیمها از همه قوی تر بود... باید این روش کهنه رو بزاریم کنار.... اینجا دیگه لیگ برتر نیست آقای قلعه نویی.... دو تا مشاور و آنالیزور حرفه ای دورو ورت جمع کن. آخه صمد مرفاوی هم شد مربی ؟