اقا میثم برس به داد ما مثله حیاتیه ها![]()
اقا میثم برس به داد ما مثله حیاتیه ها![]()
توی این فروم ها هم یه سری آموزش به صورت پراکده هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از رو باسنشریجن کنسول رو دقیقا از کجا میشه فهمید![]()
به جاي اينكه آدرس سايتو اينطوري بنويسي :
اينطوري بنويس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشكل حل ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز آیا این دستگاهها تقلبی هم دارند؟!
ساخت کدام کشور هستند؟!
راستی قیمت روز این دستگاه چقدر است!
تکنولوژی دیگران در حدی نیست که بتونند تقلبی این دستگاه رو بسازند .
شما الان هر چی بخرید از هر جایی ساخت چینه ، ولی به این معنی نیست که چینی ها ساختنش بلکه به خاطر ارزون بودن کارگر در چین مایکروسافت خودش یک کارخونه در چین راه اندازی کرده .
سلام به همه...
حالا که بحث آپدیت فریمور جدید و بازی پچ داغه من چند تا سوال که در مورد پچ تو گلوم گیر کرده بودبپرسم!!:
اول اینکه پچ استیلث چه کاربردی داره (برای اجرای بازیهای کپی یا صرفا live)؟ و الان بازیهایی که توی بازار میفروشن همه پچ استیلث هستن؟؟
شنیدم بعد از نصب lt+ باید بازی پچ شده استفاده کرد( پچ ap 2.5 به ap2 ؟). فقط در مورد همون سه بازی ای که ap 2.5 بود لازمه یا برای بازیهای قدیمی هم باید منتظر اومدن پچ سازگار با lt+ باشیم؟! اینجوری که همه سی دی های قدیمی رو باید بندازیم دور!!
اگه بی خیال آپدیت داشبورد و lt+ بشیم غیر از همون سه بازی توی اجرای بقیه که مشکلی نخواهد بود فعلا؟
ببخشید زیاد شد...گمونم سوال خیلیا باشه!
ممنون میشم یکی از دوستان روشنم کنه..![]()
سلام.
آيا راهي هست که کيبوردو بشه به ايکس باکس وصل کنم؟ مثلا براي فيفا.
سلام. من ۲ روز نبودم امار از دستم در رفته. خب اگه تا چند روز دیگه میاد خوبه ولی واسه ۱ ماه ۲ ماه دیگه به نظرم نه.اقا میثم یه سوالی داشتم
ایا به صرفه هست الان lt+ بریزم یا منتظر یه نسخه بعدیش بمونم که نیاز به پچ شدن بازی نداشته باشه؟
میگم اقا میثم هزینه ی ریختن LT+چقد میشه؟
اصلا ادرس مغازتون کجاست؟
هزینش رو توی تاپیک گذاشتم براتون پ.خ میکنم.اقا میثم واسه ما هم مثل این دوستمون پ خ کن
از رو جعبشریجن کنسول رو دقیقا از کجا میشه فهمید
سلام.
سلام. بله هست ولی باید یه تبدیلاتی بخرید که تو ایران نیست زیاد.آيا راهي هست که کيبوردو بشه به ايکس باکس وصل کنم؟ مثلا براي فيفا.
شرمنده ۱ روز نبودم. براتون پ.خ کردماقا میثم برس به داد ما مثله حیاتیه ها![]()
دادا این نظر شخصی منه : من هم روی PC و هم روی 360 FIFA بازی کردم ، انصافا با دسته راحت تره !!! باز هم نظر شخی منه !!!سلام.
آيا راهي هست که کيبوردو بشه به ايکس باکس وصل کنم؟ مثلا براي فيفا.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)