تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2012 از 2199 اولاول ... 10121512191219622002200820092010201120122013201420152016202220622112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,111 به 20,120 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشکلی که از پنجشنبه قبل به این ور دارم این هست که بشدت قطعی اتوماتیک از آنتن برام زیاد شده. یعنی کافیه چند دقیقه کامپیوتر یا دستگاه پرمصرف به مودم وصل نباشه تا سیستم سریعاً و اتوماتیک مودم رو از شبکه قطع کنه. برای وصل شدن مجدد هم باید کلی توی صف بمونم و معلوم هم نیست IP جدید بدرد می‌خوره یا نه. هر چیه مشخصه که این چند روزه ترافیک خیلی شدیدی توی منطقه من هست و خبری هم از بالا بردن ظرفیت آنتن و موارد مشابه نیست.
    همینکه چراغ بالاش فقط روشنه چشمک میزنه ؟ از من همیشه همینجور کافی 5 دقیقه استفاد نشه! . از تنظیمات مودم نمیشه دکلی یا ip که بش وصله رو عوض کرد ؟ مثلا اون دکلی که سرعتش بیشتره وصل بشی

2. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من چند شبه سرعتم بهتر شده شبی 2 گیگ میگیرم
    امشب که بارونیه امیدوارم سرعت نترکیده باشه
    ای بابا منو تو که تو یه قابلمه بودیم !
    من 1.1 گیگ حدودا دیشب جون کند بم داد .

4. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ای بابا منو تو که تو یه قابلمه بودیم !
    من 1.1 گیگ حدودا دیشب جون کند بم داد .
    هنوزم توی یه قابلمه ایم!
    خب 512 داری 1 گیگ گرفتی
    من 1 مگ دارم 2 گیگ

6. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هنوزم توی یه قابلمه ایم!
    خب 512 داری 1 گیگ گرفتی
    من 1 مگ دارم 2 گیگ
    اهان دی
    گیگی 10 تومنهاااا وقتی حجمت تموم شد میبینمت )) من الان قاچاقی سر همون 1گیگ هدیه اینجام!

8. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همینکه چراغ بالاش فقط روشنه چشمک میزنه ؟ از من همیشه همینجور کافی 5 دقیقه استفاد نشه! . از تنظیمات مودم نمیشه دکلی یا ip که بش وصله رو عوض کرد ؟ مثلا اون دکلی که سرعتش بیشتره وصل بشی

بله دقیقاً‌ همینطور می‌شه. یعنی مودم انگار که تازه روشن شده باشه می‌ره توی حالت گشتن دکل و اتصال به اون. چند باری هم از خود پشتیبانی بهم گفتن که بخاطر ترافیک هست. می‌شه اینجوری گفت که اون دکلی که می‌‌‌خوام بهش وصل بشم برای مثال فقط هزار تماس همزمان رو جواب می‌ده اما توی اون لحظه تعداد بیشتری مودم توی منطقه سعی داره که وصل بشه. اینجوری مثلاً عملیات رو هوشمند کردن و کسی که مصرف نمی‌کنه رو حذف می‌کنن که یکی دیگه بتونه جاش رو بگیره. اینطور مواقع سوای روشن نگه داشتن کامپیوتر سعی می‌کنم یه چیزی دانلود کنم که اتصال کند یا قطع نشه. البته اگه روز باشه و نخوام حجم مصرفیم بره بالا که فیتیله IDM رو می‌کشم پائین.

با جابجایی و حذف فرکانسها می‌شه کاری کرد که دکل خاصی توی اولویت باشه. ولی متاسفانه برای موردی مثل من چون کل منطقه پرترافیک هست دیگه برام فرقی نداره.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله دقیقاً‌ همینطور می‌شه. یعنی مودم انگار که تازه روشن شده باشه می‌ره توی حالت گشتن دکل و اتصال به اون. چند باری هم از خود پشتیبانی بهم گفتن که بخاطر ترافیک هست. می‌شه اینجوری گفت که اون دکلی که می‌‌‌خوام بهش وصل بشم برای مثال فقط هزار تماس همزمان رو جواب می‌ده اما توی اون لحظه تعداد بیشتری مودم توی منطقه سعی داره که وصل بشه. اینجوری مثلاً عملیات رو هوشمند کردن و کسی که مصرف نمی‌کنه رو حذف می‌کنن که یکی دیگه بتونه جاش رو بگیره. اینطور مواقع سوای روشن نگه داشتن کامپیوتر سعی می‌کنم یه چیزی دانلود کنم که اتصال کند یا قطع نشه. البته اگه روز باشه و نخوام حجم مصرفیم بره بالا که فیتیله IDM رو می‌کشم پائین.

با جابجایی و حذف فرکانسها می‌شه کاری کرد که دکل خاصی توی اولویت باشه. ولی متاسفانه برای موردی مثل من چون کل منطقه پرترافیک هست دیگه برام فرقی نداره.
    خرجت اینجوری زیاد میشه فیس بوک یا یاهو مسجر رو همیشه روشن بزارکه اتصالت قطع نشه .خیلی هم تو یک ساعت بندازه 10 مگ هم نمیشه

12. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خرجت اینجوری زیاد میشه فیس بوک یا یاهو مسجر رو همیشه روشن بزارکه اتصالت قطع نشه .خیلی هم تو یک ساعت بندازه 10 مگ هم نمیشه

راستش باز گذاشتن اینجور جاها یا باز کردن رادیوهای آنلاین یا حتی پینگ مداوم کم مصرف هستن،‌اما بدیشون اینکه حتی همون مصرف کم هم بدردنخور هست. البته یه بدی IDM هم اینه که مثلاً می‌شه تنظیم کرد سرعت رو بیاره روی یک‌ کیلوبایت، ولی نمی‌دونم چرا توی پنجره مودم می‌بینم که بیشتر از یک کیلوبایت مصرف می‌شه و انگار اون محدودیت همچین هم رعایت نمی‌شه.

14. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستش باز گذاشتن اینجور جاها یا باز کردن رادیوهای آنلاین یا حتی پینگ مداوم کم مصرف هستن،‌اما بدیشون اینکه حتی همون مصرف کم هم بدردنخور هست. البته یه بدی IDM هم اینه که مثلاً می‌شه تنظیم کرد سرعت رو بیاره روی یک‌ کیلوبایت، ولی نمی‌دونم چرا توی پنجره مودم می‌بینم که بیشتر از یک کیلوبایت مصرف می‌شه و انگار اون محدودیت همچین هم رعایت نمی‌شه.
    ای دی ام خوب عمل نمیکنه
    وقتی محدود کنی داخل خودش سرعت کم میشه اما سرعت دریافتی تغییری نمیکنه

16. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اره نمیشه منم قبلا تست کردم .زیاد سخت نگیر واقعا ما تمام انرژیمون رو گذاشتیم سر خود مبین نت . راستی چرا چند شبه مبین نت قطع نکرده؟؟ خیلی عجیبه من ماهی 2 بار رو توقع دارم نت رو به علت بهبود شبکه و رضایت مشتری قطع کنه ))))))

18. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اره نمیشه منم قبلا تست کردم .زیاد سخت نگیر واقعا ما تمام انرژیمون رو گذاشتیم سر خود مبین نت . راستی چرا چند شبه مبین نت قطع نکرده؟؟ خیلی عجیبه من ماهی 2 بار رو توقع دارم نت رو به علت بهبود شبکه و رضایت مشتری قطع کنه ))))))
    باید زنگ بزنیم کلی بهشون فحش بدیم که چرا قطع نکردید؟ مگه شما به فکر رضایت مشتری نیستید؟!

20. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •