همینکه چراغ بالاش فقط روشنه چشمک میزنه ؟ از من همیشه همینجور کافی 5 دقیقه استفاد نشه! . از تنظیمات مودم نمیشه دکلی یا ip که بش وصله رو عوض کرد ؟ مثلا اون دکلی که سرعتش بیشتره وصل بشی
همینکه چراغ بالاش فقط روشنه چشمک میزنه ؟ از من همیشه همینجور کافی 5 دقیقه استفاد نشه! . از تنظیمات مودم نمیشه دکلی یا ip که بش وصله رو عوض کرد ؟ مثلا اون دکلی که سرعتش بیشتره وصل بشی
ای بابا منو تو که تو یه قابلمه بودیم !![]()
من 1.1 گیگ حدودا دیشب جون کند بم داد .
هنوزم توی یه قابلمه ایم!
خب 512 داری 1 گیگ گرفتی
من 1 مگ دارم 2 گیگ
اهان دی
گیگی 10 تومنهااااوقتی حجمت تموم شد میبینمت
)) من الان قاچاقی سر همون 1گیگ هدیه اینجام!
بله دقیقاً همینطور میشه. یعنی مودم انگار که تازه روشن شده باشه میره توی حالت گشتن دکل و اتصال به اون. چند باری هم از خود پشتیبانی بهم گفتن که بخاطر ترافیک هست. میشه اینجوری گفت که اون دکلی که میخوام بهش وصل بشم برای مثال فقط هزار تماس همزمان رو جواب میده اما توی اون لحظه تعداد بیشتری مودم توی منطقه سعی داره که وصل بشه. اینجوری مثلاً عملیات رو هوشمند کردن و کسی که مصرف نمیکنه رو حذف میکنن که یکی دیگه بتونه جاش رو بگیره. اینطور مواقع سوای روشن نگه داشتن کامپیوتر سعی میکنم یه چیزی دانلود کنم که اتصال کند یا قطع نشه. البته اگه روز باشه و نخوام حجم مصرفیم بره بالا که فیتیله IDM رو میکشم پائین.
با جابجایی و حذف فرکانسها میشه کاری کرد که دکل خاصی توی اولویت باشه. ولی متاسفانه برای موردی مثل من چون کل منطقه پرترافیک هست دیگه برام فرقی نداره.
خرجت اینجوری زیاد میشه فیس بوک یا یاهو مسجر رو همیشه روشن بزارکه اتصالت قطع نشه .خیلی هم تو یک ساعت بندازه 10 مگ هم نمیشه
راستش باز گذاشتن اینجور جاها یا باز کردن رادیوهای آنلاین یا حتی پینگ مداوم کم مصرف هستن،اما بدیشون اینکه حتی همون مصرف کم هم بدردنخور هست. البته یه بدی IDM هم اینه که مثلاً میشه تنظیم کرد سرعت رو بیاره روی یک کیلوبایت، ولی نمیدونم چرا توی پنجره مودم میبینم که بیشتر از یک کیلوبایت مصرف میشه و انگار اون محدودیت همچین هم رعایت نمیشه.
ای دی ام خوب عمل نمیکنه
وقتی محدود کنی داخل خودش سرعت کم میشه اما سرعت دریافتی تغییری نمیکنه
اره نمیشه منم قبلا تست کردم .زیاد سخت نگیر واقعا ما تمام انرژیمون رو گذاشتیم سر خود مبین نت . راستی چرا چند شبه مبین نت قطع نکرده؟؟ خیلی عجیبه من ماهی 2 بار رو توقع دارم نت رو به علت بهبود شبکه و رضایت مشتری قطع کنه ))))))![]()
باید زنگ بزنیم کلی بهشون فحش بدیم که چرا قطع نکردید؟ مگه شما به فکر رضایت مشتری نیستید؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)