پينگ رو با t- تست كن يه مدت طولاني بذار باشه ببين زياد نوسان داره. يا با n- 500 از ياهو پينگ بگير عكس نتيجه ي آخرش رو بذار. اين پينگت از DNS شاتل كه زياد بدك نيست...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پينگ رو با t- تست كن يه مدت طولاني بذار باشه ببين زياد نوسان داره. يا با n- 500 از ياهو پينگ بگير عكس نتيجه ي آخرش رو بذار. اين پينگت از DNS شاتل كه زياد بدك نيست...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستش درد نکنه
اشب سرعت دانلود رو 0.2KB هستش
یاهو هم باز نمیشه حتی
ping سایت یاهو رو1400 میباشد
حتما سرور های یاهو خراب شدن دیگه
شاتل که امکان نداره مشکل داشته باشه
اینو تویه پشتیبانی آنلاین دادم.
ببینم چی میگه!
من چند بار پیام داده بودم که سرعت شب ها کم میشه.چک کردید گفتید الان مشکلی نداره.هر وقت کم شد گزارش کنید.یه بار شب دادم جواب ندادید.
الان سرعت من چطوره؟؟؟
الان بیشتر از 2 کیلوبایت نمیشه و تقریبا رویه 200 بایته!
نگید از سایت اپرا موزیلا میکروسافت و ... دانلود کن.من تا چند وقت پیش خیلی راحت از بقیه ی سایت ها دانلود میکردم.در ضمن رپیدشر هم مشکل داره.سرورش اگه قوی تر نباشه ضعیف تر نیست.
یه جواب منطقی میخوام.
لعنت بر این شاتل خیلی اوضاش خراب شده ایشالا که این پولایی که بهش میدم تو گلوش گیر کنه ....![]()
البته نوش جونم!
تازه این تا ساعت 5:30 صبح دیروزه
وگرنه تا 4.5 گیگ جا داشت
لینک گیرم نیومد
لینک های فیلم که اکثرا روی رپیدشیر هست و مستقیم کردنشون مستوجب خرج!
بازی ها و برنامه های سنگین هم که روی سایتای ایرانی هستن ، بگیر نگیر ندارن!
امشب البته یکم سرعت کم شده و تا الان 200 مگ دانلود شده !
که داره بهتر میشه
ولی کلا میام توی این تایپیک ، عذاب وجدان پیدا میکنم ، چون همش 2 تومن اضافه تر از اکو 512 دادم!![]()
خودش رو راحت کرد!!!
در حال حاضر به دلیل قرار گرفتن در ساعات دانلود رایگان و حجم بالای دانلود مشترکین در این ساعات و share بودن مشکل افت سرعت داریم تا برطرف شدن مشکل تحمل بفرمائید.
شما چکار کردید که سرعتتون خوب شده؟؟ کدوم شهر هستید؟؟؟ من حاضر 4 تومن اضافه تر بدم بلکه سرعتم خوب بشه....
پشتیبانی هم که آفلاین هستش لعنتی ...
خوب که نشده
ولی به هر حال با اعمال شاقه دیگه!
شهر مقدس قم ، اکو 2 مگ!
اگه به کاربر تازه وارد همین سرویس رو بدن ، ممکنه 100 مگ هم دانلود نکنه!
کلا شانسم نسبت به بقیه خوبه ، چه اون زمانی که فن آوا بودم ، چه الان ، تا ببینیم بعدا چی پیش میاد!
شما اکو 512 هستی؟
توی دو هفته اخیر روزی بوده که دانلود خوب داشته باشی؟
Last edited by Mahdi.p30; 24-05-2010 at 01:09.
دوستان سرعت من درست شد.
اگه میدونستم با این حرف ها درست میشه روز اول بهشون میگفتم.
شما هم بفرستید شاید فرجی شد.
نمی خوام ناامیدت کنم
ولی 100 درصد مطمئن باش با این حرفا درست نمیشه و برای شما هم موقت هست!
پ.ن:
من تا الان که 1 ساعت گذشته ، 480 مگ دانلود کردم که نسبت به دیشب کم بوده ، تا ببینیم چی میشه
Last edited by Mahdi.p30; 24-05-2010 at 01:06.
هم اکنون 244 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 244 مهمان)