هر دو مدل روتر هستن و كارايي مودم رو ندارن
اشاره به ساپورت adsl اشتباه
بايد اشاره كنن اينترنت كابلي با كابل اينترنت رو ميتونن شير كنن چه ورودي چه خروجي wan و lan
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
هر دو مدل روتر هستن و كارايي مودم رو ندارن
اشاره به ساپورت adsl اشتباه
بايد اشاره كنن اينترنت كابلي با كابل اينترنت رو ميتونن شير كنن چه ورودي چه خروجي wan و lan
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
بله و خروجی کیس و دستگاهها 500 میلی آمپر می باشد که با usb هم کار میکنه که هیچگاه یک آمپر نیستن جز آداپتورش به همین خاطر گفتم نباید کمتر از 500 میلی آمپر باشه .
Last edited by hmd; 26-03-2016 at 16:44.
دانگل من e3372
دوست عزیز من نمی دونم شما چرا اصلا ای دی اس ال رو وسط کشدید
پورت 3020 هم قابلیت لن داره هم ون، هم می تونه ورودی باشه هم خروجی، حالا شما هی حرف خودت رو بزن
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستان من نمیدونم چی شده یهو سمت ما سیگنال ایرانسل ضعیف شده .
پورت یو اس بی 3 900 میلی آمپر هست اما با یو اس بی 2 احتمالا به مشکل می خوره و نمی تونه آمپراژ دانگل رو تامین کنه اما با یو اس بی 3 احتمالا جواب میده مخصوصاً اگر کابل افزایشی به روتر وصل نکرده باشید
توی تنظیمات مودم حالت 4g only رو انتخاب کنید و تست کنید،
این کار رو هم امتحان کردم ولی باز هم یک آنتن می گیره . اصلا وقتی NETWORK SEARCH رو به صورت دستی می خوام پیدا کنم هیچ جا رو پیدا نمی کنه . با اینکه با موبایل آنتن کامل میگیره![]()
شما داری کشش میدی . روتر رو مودم میخونی . داستان هم میگی براش.
این دوستمون به LAN نیاز داشت . منم یه روتر بهتر که تعداد پورت بیشتری با قیمت کمتر داره معرفی کردم که 2 تا کار انجام بده .
این 3020 شما که روی قابلیت WAN اش هیچ توضیح و تبلیغی داده نشده
اگه به فرض پورت WAN اش نرم افزاری و سخت افزاری کار کنه همون یه پورتش هم پرمیشه میمونه وای فای
این یعنی دور ریختن پول برای یه دستگاه ناقص .
وسلام
[ حذف شد ]
Last edited by pic4you; 26-03-2016 at 18:17.
چه بحث عجیبی بین شما ایجاد شده.
مگه غیر این که هر جفت مودم ها روتر هستند و بایستی از یک مودم دیگر (چه 3G و چه ADSL) اینترنت بگیرن تا بتونن به اطراف خودشون اینترنت بدن.
مدل 3220 قابلیت دریافت از هر دو مودم ذکر شد را دارد و همچنین میتواند هم از طریق LAN و هم از طریق WireLess اینترنت شیر کند
مدل 3020 قابلیت دریافت از هر دو مودم ذکر شده دارد و تنها در صورتی که از طریق مودم 3G اینترنت را دریافت کند، قادر هست هم از طریق LAN و هم WireLess اینترنت شیر کند و در صورتی که از طریق مودم ADSL اینترنت را دریافت کند تنها قادر است آن اینترنت را به WireLess تبدیل کند.
مودم 3020 میتواند از طریق کابل USB نیز روشن شود که 3220 این قابلیت را ندارد.
مودم 3220 میتواند تمامی وظایف روتر را انحام دهد و یک ورودی WAN را به 4 LAN تبدیل میکند که 3020 این قابلیت را ندارد.
هیچ کدام از این روترها بدون یک توضیع کننده اینترنت نمیتوانند کار کنند.
اینجا دوستمون دقیقا به همون نکته شک برانگیز اشاره کرده.
گفتته اگه دانگل 3G رو بزنم به این روتر (3020) آیا میتونم از طریق کابل شبکه به سیستمم اینترنت بدم؟!
اینجا یکی از طرفین دعوا بهش اشاره کرد ولی بحثشون به حاشیه کشده شد.
روتر 3020 تنها یک پورت شبکه داره و اون هم WAN هست. اینجاست که این دستمون بایس بدونه که این پورت میتونه به لپتاپش اینترنت بده یا نه..؟!
Last edited by sia1; 26-03-2016 at 20:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)