سلام دوستان.
سرویس شاتل که ماهیانه حدودا 15 تومن بیوفته(تا 20 تومن) سرعت دانلودش جند کیلو بایته در طول روز و مدت رایگانش(شبانش)
می خوام با صبا مقایسه کنم ./الان صبا دارم 128. میخوام ببینم برم شاتل یا همون صبا بمونم؟
ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان.
سرویس شاتل که ماهیانه حدودا 15 تومن بیوفته(تا 20 تومن) سرعت دانلودش جند کیلو بایته در طول روز و مدت رایگانش(شبانش)
می خوام با صبا مقایسه کنم ./الان صبا دارم 128. میخوام ببینم برم شاتل یا همون صبا بمونم؟
ممنون
الان صبا داری ، چه مشکلی داره؟
اگه مدرکی برای بالاتر از 128 میتونی جور کنی ، اکو 256 و اکو 512 ، اولی 16900 ، دومی 18900
ترافیک در ماه 3 گیگ
سرعت دانلود هر دو در طول روز تقریبا 60
شب هم اصلا مشخص نیست ، بستگی به شانس داره ، ولی اکثرا افتضاح ، سرعتش مقدار استانداردی هم نداره!
دوستان دیروز تولد من بوده ولی چیزی بهم ندادن
چطوری آگاهشون کنم![]()
تولدت مبارک
قبلا هم بعضی از دوستان بودن که بهشون هدیه تولد ندادن , فکر میکنم شانسی باشه
ولی شما به پشتیبانی انلاین یاداوری کن خدا را چه دیدی شاید 1 فرجی شد![]()
آقا من از شاتل ميگيرم.128 اكو با 512 هيچ فرقي نميكنه تو روززززززززززززززززززززززز ززززز.
فقط شب فرقاشون مشخص ميشه من اينو امتحان كردم.128 بگير هم مثل 512 است هم پول كمتري دادي![]()
مهندس کلا از روزی که گرفتم اینجوری شده.بالا رفتن پینگ حدود دو ثانیه طول میکشه.بعد به حالت عادی بر می گرده. بازم بعد حدود 5 دقیقه دیگه بازم تکرار میشه.اینم عکسش ( خودم ازش هیچی حالیم نمیشه )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما فقط براتون دانلود مهمه ؟
خوش به حالتون .
من adsl گرفتم که سرعت باز کردن صفحه هام زیاد باشه ولی یکساله افتضاح شده شاتل . از دیروز هم که 3 تا پیج رو باز میکنم چهارمی رو به زور و بعد از 5 مین باز میکنه.
دیشب نمیتونستم حتی عکس آپلود کنم
من اکو 512 دارم
پینگ خیلی بالایی داره
سرعت هم اسمی رو 45 هست
دانلود که میزنم رو 10 میگیره
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
یعنی به من هم میده 6 ماه دیگه![]()
واقعا چه جوری این همه دانلود رو میخوری !![]()
هم اکنون 282 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 282 مهمان)