من فکر میکردم اگه صبا باخت استقلال تلافی میکنه برعکس شد!از دربی به بعد استقلال گندشو در اورده همه اش به داوری گیر میده و شکایت جو سازی و این حرفا بازی هم که هر روز بدتر از دیروز!چرا برهانی جای مجیدی بازی نکرد.
من فکر میکردم اگه صبا باخت استقلال تلافی میکنه برعکس شد!از دربی به بعد استقلال گندشو در اورده همه اش به داوری گیر میده و شکایت جو سازی و این حرفا بازی هم که هر روز بدتر از دیروز!چرا برهانی جای مجیدی بازی نکرد.
معلومات فیروز کریمی از همه مربیای ایرانی بیشتره ولی با این نفوذی که قلعه نویی داره تو استقلال نمیذاره کس دیگه ای به جز خودش تو استقلال کار کنه ! ( حالا که داغیم بذارید از همه چیز بگیم !!!)
من که بازی بعدی به جای اینکه برم تهران استقلال رو تشویق کنم میرم ورزشگاه قم صبا رو تشویق کنم !!!
حتی اگه استقلال قهرمان هم بشه چه فایده ؟! مربی باید شجاع باشه . البته مطمئن باشید فقط تیم های شجاع قهرمان میشن
آره ....... تو آزادی
ولی انصافا صبا خوب بازی کرد من از رو این بازی گفتم استقلال سه تارو زده ام وقتی بازی شروع شد یاد گذشته ها افتادم که از ترس تلوزیونو میبستیم!ایران خودش با عربستان از این بهتر و منطقی تر بازی کرد این عربا زهرشونو دقایق اخر بازم ریختن شوت انگار از هرجایی زده میشد میرفت تو گل!
واقعا باخت بدی بود... هنوز تو شکم... این اس اسم که شانس نداره ...طرف از 30 -40 متری بدون اینکه دروازر و نگا کنه ول میده میره کنج ... حالابا این باخت بد اسیا که هیچی لیگم گند میزنیم....
با اين وضع روحي كه اينا دارند بازي هاي بعدي رو هم ميرين..د
بازي بعدي استقلال با كيه ؟ كي؟
باخت بدی بود من که پرسپولیسیم واقعا ناراحت شدم از این وضع بازی استقلال...امیدوارم بازیای بعدی بهتر باشه.با این روش بازی تو همین مرحله حذفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)