یعنی 128 در ماه 40 گیگ جای دانلود سرعت بالا داره؟ گفتن 20 گیگه که زیاد جالب نمیشه اگر 40 گیگ باشه خیلی بهتره! طبق محاسبه هم 30×24×60×60 با سرعت 16 کیلوبایت میشه 40 گیگ
یعنی 128 در ماه 40 گیگ جای دانلود سرعت بالا داره؟ گفتن 20 گیگه که زیاد جالب نمیشه اگر 40 گیگ باشه خیلی بهتره! طبق محاسبه هم 30×24×60×60 با سرعت 16 کیلوبایت میشه 40 گیگ
سلام.
من یک ماه هست مشکل شدید تایم اوت دارم....با تغییر MTU اینا هم درست نشده. هیچ نویزی هم ندارم به هیچ وجه !!! مثل یک راز این مشکل برام باقی مونده.
قبل از اون 1 دونه هم در 100000 پکت نداشتم ( بدون اغراق ).
می خواستم لطف کنی MTU مودمت رو برام چک کنی. مرسی
شما محدود نشدید بعد از 20 گیگ که میگن محدود می کنن سرویس رو؟؟؟؟؟؟؟.![]()
ایشون نوشتن که 2-3 روز آخر سرعت به حالت اولیش برمیگرده نه بعد از 20 گیگ!!!، برای من هم اینجوری شد ولی فقط چند ساعت آخر ، به روز نکشید
من نمی دونم چی شده همین طور داره میده فردا 2 بعدازظهر تموم میشه اکانتم میره رو 1 مگایشون نوشتن که 2-3 روز آخر سرعت به حالت اولیش برمیگرده نه بعد از 20 گیگ!!!، برای من هم اینجوری شد ولی فقط چند ساعت آخر ، به روز نکشید
ولی تا الان 10 گیگ دانلود کردم تو این یک روز و نصفی و تا فردا هم 6 گیگی می گیرم تا قبل 2 ظهر
خیلی حال داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت هدیه برای نامحدود رو متوجه نشدم ؟؟ 2 روز رایگان ؟؟؟؟
![]()
اهان پس بگو البته من موندم الان از دوم تا سوم دارم اینطوری دانلود می کنم هنوز پنجم اعمال نشده که بخوان رایگان کنن خوبیش اینه فردا میرم رو 1 مگ اونجا هم یه گیگ ترافیک رایگان میدن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت هدیه برای نامحدود رو متوجه نشدم ؟؟ 2 روز رایگان ؟؟؟؟
![]()
این که از خودش نوشته
هیچی تو سایت پارس نیست الان!
تو بخش خبر هاش آخرین خبر تعرفه های جدید تلفن بین الملل هستش
از اونجایی که پارس همیشه دیر آپدیت میشه یکم طول میکشه که بخواهد خبرو تو سایتش بذاره![]()
ترافیک رایگان برای عید رو پس کی می دن
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)