تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2010 از 2199 اولاول ... 10101510191019602000200620072008200920102011201220132014202020602110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,091 به 20,100 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    منم مبین نت دارم و جدیدا 1 مگ درخواست دادم
    توی صفحه مشترکین زده در انتطار فعال سازی و هیچ گزینه پرداختی هم نداره
    ایمیل زدم به پشتیبانی که گفت باید هزینه رو پرداخت کنین ولی نگفت از کجا
    میشه راهنمایی کنید از کجا باید پرداخت کنم ؟

قدیمها یه جایی داشت برای پرداخت عمومی که بعد به پشتیبانی می‌گفتین پول رو پرداخت کردین و خدمات مورد نظر (شارژ اکانت یا خرید حجم اضافه) انجام می‌شد. الان هم موقع تمدید یا خرید حجم اتوماتیک شما رو به صفحه بانکی می‌بره که پرداخت کنید. همون موقع که ثبت‌نام کردین شما رو به بخش پرداخت ‌آنلاین نبرد؟
    ولی اگه نخواهین یا نتونید با پرداخت بانکی هم می‌شه. البته توی متن پرداخت گفته که هر پیش‌فاکتور تنها ۲۴ ساعت مهلت پرداخت داره و مواظب این بخش باشید. یعنی اول از پشتیبانی بپرسید که مطمئن باشید. این هم متنی که بعد از صدور پیش‌فاکتور ﴿تمدید اکانت یا خرید حجم﴾ نشون داده می‌شه:

پرداخت حضوری
    مشترک گرامی خواهشمند است جهت پرداخت حضوری موارد زیر را مد نظر قرار دهید:
    نهایتاً بیست و چهار ساعت جهت پرداخت مبلغ این پیش فاکتور زمان دارید.
    پرداخت تنها از طریق واریز پول به حساب شماره ۴۲۷۵۵۹۳۳۰۰ از طریق یکی از شعب بانک ملت و با استفاده از شناسه پرداخت ممکن است.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مبین نت واقعا دزدی رو به کل تمام کرده. هر روزم که طرح های اشتراکیش کم میشه. کاربر رو مجبور میکنه اون طرحی رو که میخواد انتخحاب کنه نه طرحی که خودش میخواد. اصلا برای شرکت چه فرقی داره؟؟؟؟ مشتری مداری وجود نداره. باید طرح رو بذاره هر کی خواست نامحدود و هر کسی محدود خواست خودش حجمش رو تعیین کنه هر حجم اضافه رو هم که 8000 میده سریع هم تموم میشه. جایی که من هستم فقط مبین نت آنتن داره وگرنه میرفتم سراغ همون های وب و یا شرکت دیگه ای.

4. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مبین نت واقعا دزدی رو به کل تمام کرده. هر روزم که طرح های اشتراکیش کم میشه. کاربر رو مجبور میکنه اون طرحی رو که میخواد انتخحاب کنه نه طرحی که خودش میخواد. اصلا برای شرکت چه فرقی داره؟؟؟؟ مشتری مداری وجود نداره. باید طرح رو بذاره هر کی خواست نامحدود و هر کسی محدود خواست خودش حجمش رو تعیین کنه هر حجم اضافه رو هم که 8000 میده سریع هم تموم میشه. جایی که من هستم فقط مبین نت آنتن داره وگرنه میرفتم سراغ همون های وب و یا شرکت دیگه ای.

فعلاً که شل کن سفت کن شده. همین یکی دو روز پیش طرحهایی با مودم گذاشته بود که مجدد الان دیدم برداشته و طرحها رو کم کرده. به نظر که کسانی که مسئول این بخش هستن، فکر نکرده عمل می‌کنن.

6. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مبین نت حجم دزدی داره وو کیفیته بد.قطعی گرنی و ... توصیه میکنم اصلا بهش فکرم نکنین

8. این کاربر از AMNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کسی میدونه چطور از اکانت یکی دیگه توی مودم خودم استفاده کنم ؟؟سو تفاهم نشه طرف راضیه .
    تو تنظیمات مودمم میرم قسمتی که رمز و پس اکانت خودم هست رو با اکانت اون عوض میکنم اما دیگه کلا وصل نمشه .کانفینگش میپره و به شبکه وصل نمیشه .
    باید چیکار کرد ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مبین نت حجم دزدی داره وو کیفیته بد.قطعی گرنی و ... توصیه میکنم اصلا بهش فکرم نکنین
    من در موردحجم دزدی بارها تلفن زدم وهمینجا هم تو پستهای قدیمیم گفتم .ولی کسی موافق نبود . خیلی حرفه ای دزدی میکنه. همینکه گزارش رو ساعتی اعلام نمیکنه معمولا 1تا4 روز یک بار اعلام میکنه اصلا نمیشه روش فوکوس کرد که ثابت بشه.منکه ادم خیلی بیکار باشه.هر وقتم تماس گرفتم اپراتور قانم کرده ولی برام عجیبه یدفه میزنه تو این4 روز 900 مگ مصرف داشتی!
    من 2گیگgprs که سرعتش فقط نصف طرح 512 مبین نت بود رو تا اخر ما اضافه هم میوردم چطور با همون میزان مصرف الان حدااقل ماهی 7 گیگ مصرفه منه
    Last edited by pcgamer; 11-02-2014 at 19:02.

11. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا یدونه از اینا برام اوردن

کسی میدونه کارایییش چیه؟؟ گفتن به مودم مبین نت وصل میشه انتن دهی و اینارو زیاد میکنه من نفهمیدم کسی بلده؟
    Ubiquiti NSM5 NanoStation M5

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقا یدونه از اینا برام اوردن

کسی میدونه کارایییش چیه؟؟ گفتن به مودم مبین نت وصل میشه انتن دهی و اینارو زیاد میکنه من نفهمیدم کسی بلده؟
    Ubiquiti NSM5 NanoStation M5

به نظر که نبایستی هماهنگی با سیستم وایمکس مورد مصرف توی ایران داشته باشه. یعنی توی سایتش گفته که با شبکه airMAX کار می‌کنه که گویا ترکیبی از وای‌.فای و وایمکس هست. بخصوص که دیدم فرکانسش هم با مثلاً مودم 635 یکی نیست. این هم سایت سازنده دستگاه. حالا اگه کسی قبلاً تست کرده یا اطلاعات بیشتری داره که می‌تونه بیشتر کمک باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من در موردحجم دزدی بارها تلفن زدم وهمینجا هم تو پستهای قدیمیم گفتم .ولی کسی موافق نبود . خیلی حرفه ای دزدی میکنه. همینکه گزارش رو ساعتی اعلام نمیکنه معمولا 1تا4 روز یک بار اعلام میکنه اصلا نمیشه روش فوکوس کرد که ثابت بشه.منکه ادم خیلی بیکار باشه.هر وقتم تماس گرفتم اپراتور قانم کرده ولی برام عجیبه یدفه میزنه تو این4 روز 900 مگ مصرف داشتی!
    من 2گیگgprs که سرعتش فقط نصف طرح 512 مبین نت بود رو تا اخر ما اضافه هم میوردم چطور با همون میزان مصرف الان حدااقل ماهی 7 گیگ مصرفه منه
    من خیلی دقیق هستم با 100 تا برنامه میزان مصرف رو چک میکنم

ماهی حدود 250 تا500 مگ رو میدزده تقریبا

16. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من خیلی دقیق هستم با 100 تا برنامه میزان مصرف رو چک میکنم

ماهی حدود 250 تا500 مگ رو میدزده تقریبا
    اصلا داش سعید تو همشو بخدا داری تو این تاپیک میسوزونی من که بعشق تو و نی نی پیسی میام یعنی نباشین اینجا اصلا صفایی نداره
    من فکر کنم خیلی بیشتره ولی خوب حالا اگه این میزان دزدی باشه طوری نیست من راضیم ))))))))))))))))))

18. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •