ببخشيد ولي شما 512 هم داشته باشين سرعتتون تقريباً مناسبه. 58 كيلوبايت براي دانلود 512 خوبه ديگه. درسته بايد 64 باشه ولي اون 6 كيلوبايت رو شما به بزگي خودتون ببخشيد![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببخشيد ولي شما 512 هم داشته باشين سرعتتون تقريباً مناسبه. 58 كيلوبايت براي دانلود 512 خوبه ديگه. درسته بايد 64 باشه ولي اون 6 كيلوبايت رو شما به بزگي خودتون ببخشيد![]()
آرت 1 ایکاش بامداد امروز اون 6 ساعت رایگان هم اینطوری بود :( :( :(
ولی پینگش یکم بالاس سرعت آپش هم که فک کنم قابل تحمل باشه![]()
سلام
چراغ STATUS من خاموش شده
به نظرتون مشکل چیه؟؟؟
خط و تمام سیمها درسته
دیروز به خاطر تولدم شاتل بهم 3 گیگ ترافیک رایگان داد !![]()
خوب منم ارت نمیخوام چون شنیدم سرعتشون خوب نیست ولی آیا وضعیت 128 اکو هم همین طوره؟
دوستان دیگه هم اگه نظر بدن ممنون میشم![]()
خوب منم ارت نمیخوام چون شنیدم سرعتشون خوب نیست ولی آیا وضعیت 128 اکو هم همین طوره؟
دوستان دیگه هم اگه نظر بدن ممنون میشم![]()
دوست عزیز شما پست قبلی من توی این تاپیک رو ببین کی گفته سرعت آرت1 بده ؟
درسته بعضی شبا برای بعضی از مشترکین ( من جمله خود من ) پیش اومده که نتونیم حتی 20 مگ دانلود کنیم ولی همه شب ها اینطوری نبوده سرویس![]()
Last edited by elendil; 23-05-2010 at 15:27. دليل: یادم رفت رنگی کنم =)))))))))))))))))))))))))))))))))))
اگه شبانه برات مهم نیست ، شاتل گزینه خوبیه
روزانه اکو 128 و 256 و 512 ، هیچ فرقی با هم ندارن ، سرعت همشون 512 هست ولی شبانه هیچکدوم هم بدرد نمیخوره
شبانه سرویسای اکو شاتل ، با اعمال شاقه میتونه خوب باشه
ضمنا اگه ساکن شهر مقدس قم هستی ، اکو 1 مگ و 2 مگ هم هست با شبانه رایگان تا آخرا تابستان!
اونا هم شبانشون مثل بقیه اکو ها افتضاحه!
ما هدیه نمی خوایم ، سرعت شبانه رو درست کنن ، این وضعیت دیشب:
خب وقتی دوستان اینجا شبا نمی تونن 50 مگ دانلود کنن ، چطوری 3.2 گیگ از گلوی من پایین بره؟؟
وجدان من ناراحته!![]()
خوب اگه 128 اکوی شاتل روی 512 باشه که خیلی خوبه شما مطمئنی چون من خیلی شنیده بودم که شاتل سرعتش استاندارده و اگه 128 بده همون 128 هست و ...
بعد همونطور که گفتم سرعت باز کردن صفحه برای من خیلی مهمه وگرنه دانلودی ندارم به اون صورت
الان تنها دلیلی که از صبانت بدم اومده اینه که برای کانکت شدن اذیت میکنه و در اکثر اوقات باید چندین بار به صورت مداوم گزینه کانکت رو بزنم تا وصل بشه.متن پیام هم اینه
link to broadband conneciton failed.reconnect pending
راستی نگفتید برای سوئیچ کردن از صبا به شاتل چقدر طول میکشه ؟
روزانش اينطوريه
وگرنه شبانش ممكنه همون سايت باز كردن هم سخت باشه
سوال دومتون رو هم نميدونم
مثل اینکه این پشتیبانیش هیچی نمیفهمند.
بهشون پیام دادم که من شب ها سرعتم خیلی کمه.چرا؟؟؟؟
جواب داده که الان سرعتتون رو چک کردیم مشکلی نداشت.
هر وقت مشکل داشت پیام بدید.
شب پیام میدی اصلا جواب نمیده.
پشتیبانی تلفنی رو یه بار ساعت 5 صبح زنگ زدم.فکر نمیکردم جواب بده.جواب داد ولی کاری که نکرد!
دیشب 200 مگ دانلود داشتم.![]()
هم اکنون 227 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 227 مهمان)