سلام..
پراید۸۸دارم...البته خیلی تمیزه..
سلام..
پراید۸۸دارم...البته خیلی تمیزه..
نه منظورم اینه که سوکتاشون کلا فرق میکنه سوکتشون به سوکت ضبط نمیخوره باید ببینی سوکت ماشینت چجوریه اگه مثل ماشین من باشه که نمیتونی خودت نصب کنی ولی اگه ماشینت سوکت جدید باشه راحت نصب میشه روش مال من پراید 83
کسی نبود؟!!!!!!!!!کسی نبود؟!!!!!!!!!
Last edited by arsham137117; 27-04-2016 at 12:07.
سلام به همه دوستان.قراره از کانادا برام یک آمپلی فایر 4 کانال بیاد تو سایت sonicelectronix آمپلی فایرهای زیادی دیدم چون اطلاعات زیادی از برنده ها ندارم موندم چی بردارم.کدنس،ساند استریم،های فونیک،سونی، پایونیر،کرانچ، Audiopipe،Planet Audio، MB Quart، Belva ، Power Acoustik،Precision ،Power Massive ،Boss و چیزهای دیگه ...
انتخاب سخت شده میخوام ی ساب 1260 اینفنتی و یک جفت 718 اچ کیو کنوود راه بندازم...ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
سلام...من ماشینی که خریدم روی ان پخش جدید مارشال۲۶۴۷ است..سوکت جدید شکلیه؟؟؟
سلام
بله بدون شک چون اسپیکرهای 16 سانتی وظیفشون بیس زدن نیست. حتما باید با ساب ووفر همراهشون کنی.
سلام
هم ساب و هم 718 تون جزو بدرد نخورهای بازار هست. پیشنهاد میکنم هر دو رو تعویض کنید.
تو برندهای فوق هم هایفونیکس اصل و کرانچ اصل برندهای خوبی هستند.
سلام
مقایسه بین این دو اسپکیر کار صحیحی نیست.
یکی 7*10 و دیگری 6*9
جی و ی سی قدرتی تره و هلیکس کیفیتی
هر دو با آمپلیفایر صدای واقعیشون در میاد
جی و ی سی به خاطر 5WAY بودن دیستورش بالاتری داره و صدای تویترهاش تیز تره.البته خیلیها این نوع صدا رو میپسندن.
سلام حمید اقا خوشحالم بعد از چند روز دوباره سری به این تاپیک زدید--
اقا حمید دو سوال دارم--
1- کواک تا 300 چی بخرم که کیفیت وزیبایی صدا هلیکس e69x را داشته باشد اما از ان کمی قدرتش بالا تر باشد---گیلدن mc609 چطوره---فعلا بدن امپ ولی بعدا امپ می گذارم-(پخش می خواهم کنوود x400یا u300بخرم)-
2-ما به علت اینکه زیاد بیرون وتفریح می رویم ساب نمی توانم داخل صندوق بگذارم می توانم یک ساب روی طاقچه پراید نصب کنم البته یک ساب 8 یا 6 اینچ اگر است واگر نیست یک ساب از ضبط سونی خانگی دارم که 4 اهمه خوبه--این حالت زمانی که امپ بخرم----
حمید خان ، 7158 بدر نمیخوره ؟!!هم ساب و هم 7158 تون جزو بدرد نخورهای بازار هست. پیشنهاد میکنم هر دو رو تعویض کنید.
با سلام
دوست عزیزم به پیشنهاد حمید خان گلیدن mc609 رو با امپ ml95.4 ست کردم که تمامی زحمات هم اقا حمید عزیز کشیدند . از کیفیت و قدرت صدا بسیار راضی هستم . پخش ماشین هم فابریک هست
موفق باشید
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
یک سوال مبتدی میشه بگید معنیش چی میشه.ممنون
RMS Power @ 4 ohms 75 watts x 4 channels
RMS Power @ 2 ohms 100 watts x 4 channels
Bridged RMS Power 200 watts x 2 channels
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)