تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2010 از 2365 اولاول ... 10101510191019602000200620072008200920102011201220132014202020602110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,091 به 20,100 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بستگی به ماشینت داره برا من تقریبا نیم ساعت طول کشید تا نصبش کرد چون ماشینم پراید قدیمیه سوکتاش فرق میکرد برا همین خیلی پیچیده بود سیما سوکتو برید و یکی یکی با چسب برق وصلشون کرد ولی برا یکی دیگه 2دقیقه ای نصبش کرد اونم پراید بود
    سلام..
    پراید۸۸دارم...البته خیلی تمیزه..

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام..
    پراید۸۸دارم...البته خیلی تمیزه..
    نه منظورم اینه که سوکتاشون کلا فرق میکنه سوکتشون به سوکت ضبط نمیخوره باید ببینی سوکت ماشینت چجوریه اگه مثل ماشین من باشه که نمیتونی خودت نصب کنی ولی اگه ماشینت سوکت جدید باشه راحت نصب میشه روش مال من پراید 83

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

کسی نبود؟!!!!!!!!!
    سلام دوستان.میشه یه مقایسه بین jvc 7158 و helix e69x انجام بدین؟اینکه اختلاف در صداشون درچه حده بخصوص از لحاظ کیفیت و شفافیت صدا؟
    کسی نبود؟!!!!!!!!!
    Last edited by arsham137117; 27-04-2016 at 12:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karajwizard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان.قراره از کانادا برام یک آمپلی فایر 4 کانال بیاد تو سایت sonicelectronix آمپلی فایرهای زیادی دیدم چون اطلاعات زیادی از برنده ها ندارم موندم چی بردارم.کدنس،ساند استریم،های فونیک،سونی، پایونیر،کرانچ، Audiopipe،Planet Audio، MB Quart، Belva ، Power Acoustik،Precision ،Power Massive ،Boss و چیزهای دیگه ...
    انتخاب سخت شده میخوام ی ساب 1260 اینفنتی و یک جفت 718 اچ کیو کنوود راه بندازم...ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه منظورم اینه که سوکتاشون کلا فرق میکنه سوکتشون به سوکت ضبط نمیخوره باید ببینی سوکت ماشینت چجوریه اگه مثل ماشین من باشه که نمیتونی خودت نصب کنی ولی اگه ماشینت سوکت جدید باشه راحت نصب میشه روش مال من پراید 83
    سلام...من ماشینی که خریدم روی ان پخش جدید مارشال۲۶۴۷ است..سوکت جدید شکلیه؟؟؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید خان
    میخوام بدونم اگه من دو جفت باند گرد 16 ( هلیکس e6.2 یا گلدین 165 ) با کمبود بیس یا حجم مواجهه نمیشم ؟ ماشین 405 ( زیر طاقچه عقب یه صفحه فلزی هست که باند های گرد فابریک وچراق صندوق هست به خاطر این فک نکنم بشه بدون برش دادن صفحه فلزی روش باند بیضی نصب کرد منم نمیخوام اون صفحه فلزی رو دست بزنم ) به نظرتون چه کار کنم ؟
    سلام
    بله بدون شک چون اسپیکرهای 16 سانتی وظیفشون بیس زدن نیست. حتما باید با ساب ووفر همراهشون کنی.
    سلام به همه دوستان.قراره از کانادا برام یک آمپلی فایر 4 کانال بیاد تو سایت sonicelectronix آمپلی فایرهای زیادی دیدم چون اطلاعات زیادی از برنده ها ندارم موندم چی بردارم.کدنس،ساند استریم،های فونیک،سونی، پایونیر،کرانچ، Audiopipe،Planet Audio، MB Quart، Belva ، Power Acoustik،Precision ،Power Massive ،Boss و چیزهای دیگه ...
    انتخاب سخت شده میخوام ی ساب 1260 اینفنتی و یک جفت 718 اچ کیو کنوود راه بندازم...ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    هم ساب و هم 718 تون جزو بدرد نخورهای بازار هست. پیشنهاد میکنم هر دو رو تعویض کنید.
    تو برندهای فوق هم هایفونیکس اصل و کرانچ اصل برندهای خوبی هستند.
    کسی نبود؟!!!!!!!!!
    کسی نبود؟!!!!!!!!!
    سلام
    مقایسه بین این دو اسپکیر کار صحیحی نیست.
    یکی 7*10 و دیگری 6*9
    جی و ی سی قدرتی تره و هلیکس کیفیتی
    هر دو با آمپلیفایر صدای واقعیشون در میاد
    جی و ی سی به خاطر 5WAY بودن دیستورش بالاتری داره و صدای تویترهاش تیز تره.البته خیلیها این نوع صدا رو میپسندن.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام حمید اقا خوشحالم بعد از چند روز دوباره سری به این تاپیک زدید--
    اقا حمید دو سوال دارم--
    1- کواک تا 300 چی بخرم که کیفیت وزیبایی صدا هلیکس e69x را داشته باشد اما از ان کمی قدرتش بالا تر باشد---گیلدن mc609 چطوره---فعلا بدن امپ ولی بعدا امپ می گذارم-(پخش می خواهم کنوود x400یا u300بخرم)-
    2-ما به علت اینکه زیاد بیرون وتفریح می رویم ساب نمی توانم داخل صندوق بگذارم می توانم یک ساب روی طاقچه پراید نصب کنم البته یک ساب 8 یا 6 اینچ اگر است واگر نیست یک ساب از ضبط سونی خانگی دارم که 4 اهمه خوبه--این حالت زمانی که امپ بخرم----
    حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هم ساب و هم 7158 تون جزو بدرد نخورهای بازار هست. پیشنهاد میکنم هر دو رو تعویض کنید.
    حمید خان ، 7158 بدر نمیخوره ؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام حمید اقا خوشحالم بعد از چند روز دوباره سری به این تاپیک زدید--
    اقا حمید دو سوال دارم--
    1- کواک تا 300 چی بخرم که کیفیت وزیبایی صدا هلیکس e69x را داشته باشد اما از ان کمی قدرتش بالا تر باشد---گیلدن mc609 چطوره---فعلا بدن امپ ولی بعدا امپ می گذارم-(پخش می خواهم کنوود x400یا u300بخرم)-
    2-ما به علت اینکه زیاد بیرون وتفریح می رویم ساب نمی توانم داخل صندوق بگذارم می توانم یک ساب روی طاقچه پراید نصب کنم البته یک ساب 8 یا 6 اینچ اگر است واگر نیست یک ساب از ضبط سونی خانگی دارم که 4 اهمه خوبه--این حالت زمانی که امپ بخرم----
    دوست عزیزم به پیشنهاد حمید خان گلیدن mc609 رو با امپ ml95.4 ست کردم که تمامی زحمات هم اقا حمید عزیز کشیدند . از کیفیت و قدرت صدا بسیار راضی هستم . پخش ماشین هم فابریک هست
    موفق باشید

11. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karajwizard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
    یک سوال مبتدی میشه بگید معنیش چی میشه.ممنون
    RMS Power @ 4 ohms 75 watts x 4 channels
    RMS Power @ 2 ohms 100 watts x 4 channels
    Bridged RMS Power 200 watts x 2 channels

13. این کاربر از karajwizard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •