تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2010 از 2403 اولاول ... 10101510191019602000200620072008200920102011201220132014202020602110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,091 به 20,100 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قیمتش با اینکه افزایش داشته ولی بازم زیر قیمت سازمان تنظیمه ، پس جای شکایت نداره
    شما قبل این همه حرص و جوش خوردن و نامه نگاری یه نگاهی به قیمتهای سازمان و بقیه پپ ها بندازی بد نیست
    صاحابش اومد....

2. 3 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همگی،
    من یه مدتی سرم شلوغ بود و اینترنت کم می اومدم و از شرکت پیشگامان یه 128 محدود گرفته بودم که سرعتش تا 40 می ره اما به صورت خیلی افتضاحی قطعی داره! جوری که اعصاب و روان آدم رو به فنا میده!
    الان میخوام یه سرویس بهتر بگیرم چون نیاز دارم
    البته قبلا هم اینجا راهنمایی گرفتم و دوستان مخابرات پیشنهاد دادن که تا مدتی خیلی خوب بود و راضی بودم

چون واسم سرعت مهمه و دانلود های کوچک فکر کنم باید محدود بگیرم، الان محدود چه شرکت هایی خوبه؟
    اندیشه که هیچی اصلا، این شرکت اینترنت مجانی هم بده من دیگه ازش سرویس نمی گیریم!
    مخابرات هم شنیدم با سرور های خارجی مشکل داره که کل کار من با همین سرور های خارجی هست

شرکت هایی مثل شاتل، صبانت، پارس آنلاین و ... چطورن؟
    شنیده بودم آسیاتک هم قراره گیلان سروس بده، اومده؟

خط 5 هم هستیم

-----------------------------------
    الان که نگاه کردم آسیاتک زده نمایندگیش دامون نت هست، خوب دامون نت که نمایندگی همین پیشگامان هم هست که!!!!
    یعنی هر دو نمایندگیشون دامون نته؟!؟!

جالبه خود سایت دامون نت فقط اینترنت پیشگامان داره
    Last edited by Akom@n; 05-07-2014 at 17:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو این اشنای اول پینگ خیلی بالاست !!!!!!!!!!!!!!!
    اینجا کسی هست با نت اشنای اول dota2 بازی کنه ؟؟؟؟
    من 1024 5 گیگ دارم تو بازی پینگم اکثرا 400 تا 1000 هستش
    خیلی کم میشه پینگ 150 تا 200 باشه !
    آقا اگه کسی این مشکل رو داره لطفا جواب بده !
    می خوام ببنم مشکل از منه یا کلا این مخابرات این فرمیه !!!!
    یه نکته ای در مورد پینگ بگم شاید به دردتون بخوره!من تا همین چند روز پیش چون آنلاین بازی نمیکردم اهمیتی نمددم بهش تا اینکه یه بازی رو خواستم انجام بدم که دیدم دهنم داره صاف میشه هرکاری که بگید کردم که پینگو کم کنم که نشد

شما برای اینکه پینگ کمتری داشته باشید باید اندازه داده های ارسالی پینگ(mtu) رو بهترین حالتش تنظیم کنید...برای اینکار نرم افزار mtu test رو دانلود و اجرا کنید و عدد بهینه رو دریافت کنید.
    بعدش وارد تنظیمات مودمتون بشید و مقدار mtu رو که به طور پیش فرض معمولا 1480 یا 1500 به مقدار تعیین شده تغییر بدید...از همین دیشب که اینکارو انجام دادم پینگم به طرز باورنکردنی ای نصف شده!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دمت گرم

سرعت همیشه ثابت هست ؟
    از یک تا 7 صبح چی ؟
    اره ثابته .

6. این کاربر از akads بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان، من لاهیجان زندگی میکنم و در حال حاضر سرویس 128 نامحدود اندیشه دارم و سرعت دانلودم تقریبا بین 28 تا 32 هست! همین امشب نتم تموم میشه و احتمالا باید با این سرعت پایین سرویس دیگه ای بگیرم و میخواستم از شما مخصوصا اونایی که تو لاهیجان زندگی میکنن بپرسم که سرعت دانلود 256 نامحدود اندیشه حدودا چنده و به نظرتون با این قیمت می ارزه یا نه؟ در ضمن اگه کسی هم شاتل 128 نامحدود داره ممنون میشم بگه که سرعت دانلودش چنده و آیا بعد از حجم مشخصی دانلود، سرعتش پایین میاد یا نه؟ کلا چه جوریاس؟ اگه کسی سرویس نامحدود با سرعت دانلود خوب از شرکت خاصی سراغ داره ممنون میشم که بگه! قیمتش تا 30 تومان باشه خوبه! اگه سریع تر جواب بدید ممنون میشم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

توقف ارائه سرويس از سوي برخي شركتهاي مخابرات استاني

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري از تخلف در فروش پهناي باند بيش از حد مجاز از سوي شركت مخابرات ايران در ده استان آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، بوشهر، چهارمحال و بختياري، خراسان جنوبي، فارس، كردستان، گيلان و مازندران خبر داد.

به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، حسن رضواني با اشاره به نظارت مستمر رگولاتوري بر عملكرد و كيفيت سرويس ارائه شده از سوي اپراتورها گفت: بررسي و ارزيابي هاي انجام شده از وضعيت و تناسب پهناي باند تامين و عرضه شده از سوي شركتهاي مخابرات استاني نشان مي دهد در اين ده استان فروش پهناي باند اينترنت شركت مخابرات ايران بيش از حد مجاز بوده و اين موضوع كاهش كيفيت خدمات ارائه شده به مشتريان را در اين استانها در پي داشته است.
    وي در تشريح اقدامات رگولاتوري در اين خصوص اظهار كرد: در اين زمينه تذكر و اخطارهاي لازم براي افزايش پهناي باند و توقف فروش سرويس به مشتريان جديد تا زمان ارتقاء پهناي باند شركت هاي مخابرات استاني داده شده است و اين شركت ها به منظور جلوگيري از ضرر و زيان به مشتريان، در حال پيگيري ارتقاء پهناي باند و بهبود كيفيت سرويس خود مي باشند.
    رضواني افزود: شركت هاي مخابرات استاني موظفند ضمن ارتقاء پهناي باند و كيفيت سرويس ارائه شده، خسارت ايجاد شده براي مشتركين فعلي را مطابق توافقنامه سطح خدمات (SLA) پرداخت كنند.
    معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري در باره پاسخگويي به نياز متقاضيان سرويس هاي اينترنت پرسرعت در اين استانها تاكيد كرد: با توجه به وضعيت فعلي پهناي باند شركت مخابرات ايران در استانهاي نام برده شده، به متقاضيان توصيه مي شود تا زمان رفع مشكلات موجود و افزايش كيفيت سرويس از سوي شركت مخابرات ايران و اعلام رسمي رفع مشكل از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از خدمات ساير دارندگان پروانه در اين استانها استفاده كنند.
    ​وي خاطر نشان كرد: نامناسب بودن شرايط، دراختيار نداشتن امكانات لازم جهت ارائه خدمات به متقاضيان جديد و ادامه فروش خدمات به بهانه عدم همكاري ساير شركتها با شركت مخابرات ايران قابل قبول نبوده و شركتهاي مخابرات استاني مي بايست پس از رفع مشكلات و ايجاد شرايط مطلوب نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشتري جديد اقدام كنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از zerocold981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دامون نت فقط کارهای پشتیبانی واسه نصب رو انجام میده

اسیاتک تا آخر ماه شروع به فعالیت گسترده تو تمام شهرها میکنه

در حال حاضر در لاهیجان و در رشت سه پسش شماره 2 و 3 و 7 رو ساپورت میکنه

آسیاتک امسال به عنوان بهترین سرویس دهنده به همراه شاتل انتخاب شدن

شاتل که تو گیلان 0 بحصش رو نکنیم ، پارس آنلاین هم خودم بودم از اونجایی که پشتیبانی و کارهاش دست پارس وی رشته به هیچ کسی توصیه نمیکنم در حد ساخت کانکشن هم بارشون نیست

11. این کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان، من لاهیجان زندگی میکنم و در حال حاضر سرویس 128 نامحدود اندیشه دارم و سرعت دانلودم تقریبا بین 28 تا 32 هست! همین امشب نتم تموم میشه و احتمالا باید با این سرعت پایین سرویس دیگه ای بگیرم و میخواستم از شما مخصوصا اونایی که تو لاهیجان زندگی میکنن بپرسم که سرعت دانلود 256 نامحدود اندیشه حدودا چنده و به نظرتون با این قیمت می ارزه یا نه؟ در ضمن اگه کسی هم شاتل 128 نامحدود داره ممنون میشم بگه که سرعت دانلودش چنده و آیا بعد از حجم مشخصی دانلود، سرعتش پایین میاد یا نه؟ کلا چه جوریاس؟ اگه کسی سرویس نامحدود با سرعت دانلود خوب از شرکت خاصی سراغ داره ممنون میشم که بگه! قیمتش تا 30 تومان باشه خوبه! اگه سریع تر جواب بدید ممنون میشم!
    128 نامحدود سرعت 30 داری خوش به حالت من 256 نامحدود دارم سرعتم 30 هست :|
    البته تا چند روز پیش 70 بود الان نامحدود آشنای اول دارم اینجوری افتضاحه. پینگش هم خیلی خرابه.
    کلا گیلان سرویس دهنده خوب نداره. یک به یک آشغال تر هستن.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دیشب سرعت دانلودم روی 350 بود

منم از فرصت استفاده کردم هر چی موزیک ویدیو بود از یوتوب دانلود کردم

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دیشب سرعت دانلودم روی 350 بود

منم از فرصت استفاده کردم هر چی موزیک ویدیو بود از یوتوب دانلود کردم
    منم قبلا رو مخابرات بودم (چند سال پیش) سرعتم روی حدود 250 بود یادش بخیر چه قدر دانلود میکردم

15. این کاربر از nader24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •