تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 942 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض از رای شما متشکریم

بچه ها اینو ببینید من امروز رفتم تو سایت mci.ir بعد یه قسمتی واسه ری دادن داره ری خودمو دادم نتیجه این بود

از رای شما متشکریم

كيفيت و عملكرد شركت ارتباطات سيار نسبت به اپراتورهاي ديگر به چه صورت مي باشد؟

عالي-- 171ری-- 11%

خوب---227ری--14%

متوسط --291ری ---18%

ضعيف--917ری--57%

مجموع آرا: 1,606

فکر کنم هنوز ندیدن
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by علیرضا خارجی; 07-05-2007 at 17:46. دليل: به هم ریخته بود درستش کردم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض هزينه خدمات تلفن همراه Mci

هزينه خدمات تلفن همراه
    آقا نشود اینجا بزارم خودتون برید ببینید انم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by علیرضا خارجی; 07-05-2007 at 18:58. دليل: نفهمیدم چرا اینطوری شد

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض هزينه خدمات تلفن همراه Mci

<STRONG><SPAN lang=AR-SA style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Lotus">رديف

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 بخور بخور فقط مال ايرانسل نيس!!!

Tci هم تعريفي نداره!
    ميخوام جريان دو هفته پيش رو بنويسم كه مربوط به قبض سيم كارت دولتي هستش
    اگه حوصله داشتين بخونينش
    براي يكي از دوستام قبض سيم كارت اومد
    توي قسمت بدهي پيشين براش 5400 تومن نوشتن درحالي كه اين قبض اولشه كه براش مي ياد
    يعني اولويت سيم كارتش مربوط به بهمن 85 هست
    مدت زمان كاركرد هم از 1/11/85 تا 1/1/86 زدن ولي توش نوشته 2 دوره
    يعني دوره اولش رو از 1/9/85 تا 1/11/85 حساب كرده بودن
    در حالي كه اون بنده خدا سيم كارتشو 21/11/85 تحويل گرفته
    با يكي از فاميلامونم كه اونم بهمن 85 سيم كارتشو تحويل گرفته بود و سيم كارتش هنوز صفره كه صحبت كردم گفت براي منم 2 دوره زده و 2200 تومن هم بدهي زده
    منم با دوستم رفتيم مخابرات منطقه مون و قبض سيم كارت و رسيد ثبت نامو به اپراتور مخابرات نشون داديم كه اون اظهار بي اطلاعي كرد
    بعد رفتيم پيش رئيس مخابرات گفت مريوط به هزينه پيام كوتاهه (انگار كه خر گير آورده بود) گفتم توي قبض كه براي خدمات ويژه 1000 تومن زدين و مبلغ Sms و مكالمه و آبونمان و عوارض و ماليات رو هم حساب كردين ديگه اين بدهكاري مال چيه؟
    گفت من نميدونم اگه ميخواي برو مخابرات مركز
    ما هم رفتيم مخابرات مركز و جريان رو گفتيم
    ديدم اپراتورش كلي قبض اولويت جديد نشونمون داد كه تو همشون بدهي زده بودن و گفت حق با شماس ولي دست ما نيس و قبضا از تهرون مي ياد
    ديگه صداي دوستم درومد و كلي داد و فرياد زد
    كه حراست اومد و نزديك بود بازداشتمون كنن
    كه من بهش گفتم بابا 5 تومن كه ديگه چيزي نيس
    سگ خور
    ما هم دست از پا درازتر برگشتيم

حالا خواستم ببينم كسي از شما يا دوستان يا آشنايانتون به اين مشكل برخوردن يا نه؟
    خيلي ممنون
    Last edited by XGAME; 07-05-2007 at 18:25.

داره خودمونی میشه مورچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبل اینکه ایرانسل یه همچین تعرفه ای بده ایرانسل شب بخیر شده بود.
    تا ایرانسل یه نمه تعرفه هارو برد بالا خواست دست به خود کشی بزنه ایرانسل جون گرفت شاخ شد که مال من از ایرانسل ارزونتره
    مخالفم
    من الان هم تاليا دارم هم ايرانسل...
    وقتي ايرانسلمو رو گوشيم ميندازم.. هر كي ميگيرتم كلي فحش نثار خودم و خانواده و خطم مي كنه...
    بس كه شبكه داغونه
    از اس ام اس فرستادنشم كه ديگه چي بگم.. نگم سنگين ترم...
    واقعا متاسفم كه رفتم پول اين... رو دادم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

Tci هم تعريفي نداره!
    ميخوام جريان دو هفته پيش رو بنويسم كه مربوط به قبض سيم كارت دولتي هستش
    اگه حوصله داشتين بخونينش
    براي يكي از دوستام قبض سيم كارت اومد
    توي قسمت بدهي پيشين براش 5400 تومن نوشتن درحالي كه اين قبض اولشه كه براش مي ياد
    يعني اولويت سيم كارتش مربوط به بهمن 85 هست
    مدت زمان كاركرد هم از 1/11/85 تا 1/1/86 زدن ولي توش نوشته 2 دوره
    يعني دوره اولش رو از 1/9/85 تا 1/11/85 حساب كرده بودن
    در حالي كه اون بنده خدا سيم كارتشو 21/11/85 تحويل گرفته
    با يكي از فاميلامونم كه اونم بهمن 85 سيم كارتشو تحويل گرفته بود و سيم كارتش هنوز صفره كه صحبت كردم گفت براي منم 2 دوره زده و 2200 تومن هم بدهي زده
    منم با دوستم رفتيم مخابرات منطقه مون و قبض سيم كارت و رسيد ثبت نامو به اپراتور مخابرات نشون داديم كه اون اظهار بي اطلاعي كرد
    بعد رفتيم پيش رئيس مخابرات گفت مريوط به هزينه پيام كوتاهه (انگار كه خر گير آورده بود) گفتم توي قبض كه براي خدمات ويژه 1000 تومن زدين و مبلغ Sms و مكالمه و آبونمان و عوارض و ماليات رو هم حساب كردين ديگه اين بدهكاري مال چيه؟
    گفت من نميدونم اگه ميخواي برو مخابرات مركز
    ما هم رفتيم مخابرات مركز و جريان رو گفتيم
    ديدم اپراتورش كلي قبض اولويت جديد نشونمون داد كه تو همشون بدهي زده بودن و گفت حق با شماس ولي دست ما نيس و قبضا از تهرون مي ياد
    ديگه صداي دوستم درومد و كلي داد و فرياد زد
    كه حراست اومد و نزديك بود بازداشتمون كنن
    كه من بهش گفتم بابا 5 تومن كه ديگه چيزي نيس
    سگ خور
    ما هم دست از پا درازتر برگشتيم

حالا خواستم ببينم كسي از شما يا دوستان يا آشنايانتون به اين مشكل برخوردن يا نه؟
    خيلي ممنون
    شما از موبایل گفتی دست از پا درازتر بر گشتی من 10 بار بیشتر رفتم واسه خط خونه 140000 تومان برام قبض اومد واسه 2 ماه و فقط 450000 تومان هزینه شهری اومده بود شما که شهرستانی من که تهرانم کاری از دستم بر نیومد
    به قول خودت سگ خورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ایرانسل اولش با همه وعده هاش مردم رو فریب داد.الان که جی پی آر اس هم اینقدر گرون شده که آدم نمیتونه دو دقیقه بره نت.من که پشیمون از خرید ایرانسل.ام ام اس هم که به درد نمیخوره.اندازه عکس رو کوچیک میکنه.فیلم بصورت یه فایل gif میفرسته(عکس متحرک)

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    یه سری از دوستان بی احترامی میکنن به هم کار درستی نیست
    بیایید با هم باشیم تا یه سیم کارت خوب داشته باشیم به قول مثا معروف مثا کبک سرمونو تو برف نکنیم
    درسته دولتی بد ولی ایرانسل باید اشکالای خودشو بر طرف کنه نه اینکه خدماتی هم که داشته بپره
    بد میگم؟

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ایرانسل اولش با همه وعده هاش مردم رو فریب داد
    بی خود این قدر تبلیغ نمیکرد
    حالا بگو از کی تا حالا
    جون داداش قربون همین مخابرات خودمون برم

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درسته که ایرانسل قبل از سویچ شبکش تو بعضی شهرها سیم کارت فروخته اما شمایی که اون موقع سیم کارت خریدین پای یه تعهد نامه رو امضا زدین که تا کامل شدن شبکه هیچ گونه اعتراضی نباید داشته باشید ( ما که این طور بودیم )، خب اون موقع بایست فکر اینجاشم بکنین...

مگه این مسئله فقط مشکل من بوده فکر میکنی چند درصد از مشترکین آن طومار و با آن همه بندو نیم بند را توی سایتش خواندند و بعد از قبول شرایط سیم کارت خریدنند و آیا همه به اینترنت و کامپیوتر دسترسی دارند و آیا مثلا یک بنده خدا که اطلاعاتی نداشته ، درآمد آنچنانی نداشته که سیم کارت دولتی بخرد و داخل مغازه شده و بعد از چند دقیقه با یک سیم کارت ایرانسل خارج شده بدون اینکه حتی خطی از آن قرار داد مورد نظر را در کاغذ امضا شده ببیند میشه توقع داشت که چیزی از قرار داد بداند . این وظیفه ایرانسل بوده که با جلوگیری از فروش
    سیم کارت در مناطق فاقد پوشش چه بصورت اینترنتی و غیره جلوگیری نمایید ایرانسل فقط به فکر فروش بیشتر بود وهست اصلا کاری به بعد از خرید خریدار ندارد این همه رییس ایرانسل در جراید عنوان کرد که قیمت سیمکارت ایرانسل ودیعه نیست و هزینه اتصال میباشد ( یعنی خریدار ایرانسل مالک سیمکارت نمیباشد ، میتونه به دیگری واگذار کنه ولی نمیتونه پس بده بقول ساده تر جنس فروخته شده دیگر پس گرفته نمیشود حتی اگر هم همان شب اول هزارتا مشکل داشته باشد ) هنوز هم مردم و حتی چند تا از همین دوستان شما وطرفدار ایرانسل در این تاپیک ازاین قضیه خبر ندارند و دیگران را به پس دادن سیم کارتهایشان دعوت میکنند و برای استرداد سیم کارتهایشان با قول خبر گذاریها به دفاتر ایرانسل هجوم میبرند آیا بعد از این مسائل باز هم میشود از قرارداد پنهان شده در یک صفحه از سایت که در دسترس همگان قرار ندارد صحبت کرد ولی تا بخواهید از تبلیغات و وعده های خوش آب و رنگ از بیلبوردهای چند متری گرفته تا بروشورهای رنگین در مغازه ها فراوان است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •