آقا استادی . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . واقعا متشکرم .
آقا استادی . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . واقعا متشکرم .
خواهش میکنم.آقا استادی . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . دستت درد نکنه . واقعا متشکرم .
همیشه از کل فولدر دیتا یک بک آپ داشته باش.
عزیز دستت درد نکنه . اشتباهی که کردم این بود که از اینا بک آپ ندارم . راستی اگر زحمتی نیست میشه handling.cfg هم بزاری. مرسی . البته Vehicles.IDe هم هست که هر وقت تونستید اگر بزارید ممنون میشم
. واقعا شرمنده .
من تو ماموریت بعد از آموزش هوا÷یمایی گیر کردم اونجایی که باید با موتور دنبال هوا÷یما کنی و سوار بشی و بمب کار بذاری اونجا اصلا موتوره به هوا÷یما نمیرسه کسی بلد نیست؟
سلام.
بیا این دوتا فایلی که میخواستی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز اگه صفحه ي قبل رو بخوني من جواب اين مرحله رو دادم .من تو ماموریت بعد از آموزش هوا÷یمایی گیر کردم اونجایی که باید با موتور دنبال هوا÷یما کنی و سوار بشی و بمب کار بذاری اونجا اصلا موتوره به هوا÷یما نمیرسه کسی بلد نیست؟
تنها راهش اينه كه كد تقلب هواي طوفاني رو بزني و مرحله رو شروع كني .
اينطوري باعث كاهش سرعت هواپيما ميشه و احتمال رد كردن مرحله بيشتر ميشه .
با تشکر فراوان .
من اصلا باید با این Z مشکل داشته باشم!!
مرحله ی دومش که باید یه هواپیما کوچیک رو هدایت کنی و با اون تیر بزنی!ترینری یا کدی نداره!؟
من که ترینری پیدا نکردم ...این مرحله مهارتی هست ...مرحله ی دومش که باید یه هواپیما کوچیک رو هدایت کنی و با اون تیر بزنی!ترینری یا کدی نداره!؟
یه مدت که با هواپیما کار کنی کارت اسونتر میشه ... وقتی هواپیما اوج گرفت دیگه از دکمه ی W استفاده نکن
چون بنزینت تموم میشه ... بزار هواپیما توی هوا معلق بمونه ...
زدن بعضی اهداف از توی اسمون سخته می تونی پشتشون فرود بیای و بهشون شلیک کنی ...
من با این دو تا تکنیک تونستم مرحله رو رد کنم ...
Trainer +151 بنزینتو بینهایت میکنه. اگه میخوای بدم.من اصلا باید با این Z مشکل داشته باشم!!
مرحله ی دومش که باید یه هواپیما کوچیک رو هدایت کنی و با اون تیر بزنی!ترینری یا کدی نداره!؟
ببین از Q و E برای Steering استفاده میکنی که؟
اگه بیشتر ازین دوتا استفاده کنی خیلی راحت میشه.
در ضمن مرحله ی بعد ازین اشکت رو در میاره.
سیوتو بده من دوتاییش رو رد کنم اگه مایلی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)