2000 او یکمی شیرین تر هستش !!![]()
2000 او یکمی شیرین تر هستش !!![]()
سلام به همه!
آقا يه تاپيكي رو قبلا يكي از دوستان زده بود به نام "قفل ايراني رايگان"
امروز هر چي گشتم نبود يا شايدم من پيداش نكردم. اگه كسي از اون تاپيك خبر داره يالينك تاپيكو داره بده
.................................................. ...............
در ضمن اين تاپيك 2000 پسته شد ولي كسي يادي از دوستاني كه ديگه اينجا نميان و يا كم ميان خالي نكرد
zitanix...nesta...double_n...soda...internet1...mo hammadhamed...Subzero...magid...hadi....HolySooshi ant
h_radnooshو تمام دوستان ديگري كه الان اسماشونو به خاطر ندارم. از همه عزيزاني كه زحمت كشيدند و روي اين تاپيك وقت گذاشتند و ميگذارند به نمايندگي از طرف همه تشكر ميكنم!
اميدوارم هر جا كه هستند سلامت و موفق باشند.
و تشكر ويژه من از مهدي عزيز كه همچنان با صبر و پشتكار همه پستها رو ميخونه و جواب ميده و خسته هم نميشه.
انشا ا.. كه هميشه موفق باشي
قربان همه ................................silwester ...................
mehdi_7070 جان سلام
عکسهارو اپ لود کردم
سی دی 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی دی 4
باز هم ممنونم راهنماییم کنید
Last edited by tofan_2050; 27-06-2006 at 08:01.
مهدی جان
از اینکه منو راهنمایی کردی متشکرم
ورژن این قفل Golden Edition Plus Version 2.3 هست لطفا طریقه ی ایمیج گرفتن از این رو توضیح بدین
ممنون
سلام !
SILWESTER جان !
اين قفل رايگان ايراني : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من فعلا از پروژه بي خبرم . از هادي هم كه تا قبل از رفتن پرسيدم ، گفت كه با همكاري آقاي x داره درست ميشه ... اما كي ؟! نمي دونم .
بله ، حق با شماست . ما يادي از دوستان قديمي نكرديم . اما خوب برخي از دوستان كم و بيش هستند . شايد به دليل بعضي مسائل و گرفتاري ها كم سر مي زنند . مثلا خود من كه حدودا يك ماه نبودم ...
من هم از طرف خودم از زحمات اين دوستان تشكر مي كنم :
ZiTaNiX - IRANI118 - soda - persiankitty - peyman khatar - ehsan30 - Isaaaac - double_n - mehdidll - mahdi1535 - h_radnoosh - rezaninja - Nestasiadate - luckylock - NoneForce - کاپتان هادی
باز هم از همراهي تمامي دوستان تشكر مي كنم . و همچنين از شما SILWESTER جان كه اين مورد را گوشزد كرديد .
tofan_2050 جان !
بله ، اين همون قفل نسل جوان هست .
شما مي تونيد اين قفل را به راحتي و با clone 2.5.6.2 كپي كنيد . سرعتش را روي 32 بذار و گزينه خوندن بدسكتور ( دقيقش يادم نيست ) را فعال كن .
sorset جان !
اين ورژن dll داره يا نه ؟!
من دو تا مقاله از دوستان ديگه دارم كه برات مي ذارم ...
با تشكر ـ مهدي![]()
من سي دي مجله دانش كامپيوتر رو خريدم و قفلشم شكستم ولي توي اون فايلهاي pdf نیست و نمی دونم از کجا اجرا میشن ، قفلشم از اونا بود که حجو 2،3 GB بود .
می خوام به طوری فایلهای pdf رو برای هر شماره بیرون بکشم ، لطفآ کمک کنید .
راستی مال 4 شمارش در دسترس است و به راحتی میشه کپی کرد ولی بقیه نیستند .
در مورد نسل جوان :
این پستی هست که دوستمون mehdidll گذاشته . متاسفانه پهنای باندش تموم شده !!!
این هم لینک دانلودش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی هم آموزشی هست از کیوان :
این یکی هم آموزشی است از کیوان برای قفل نگهبان ( البته نسخه 3 ):
با تشکر ـ مهدی![]()
jooya جان !
میشه بگی این فایلها چه جوری اجرا می شوند ؟
اتوران داره ؟
در ضمن وقتی فایل با Acrobat باز میشه ، یک گزینه ای به نام save as داره . می تونی از اون هم کمک بگیری .
شما توضیحات را بده که من کمکت کنم .
جواب سوالها کامل بده ...
با تشکر ـ مهدی![]()
همين طور كه گفتي با CloneCd 3.1.1.0 ايميج گرفتم و گزينه خواندن بدسكتور را هم فعال كردم . بعد از مونت كردن ايميج و نصب دوباره برنامه نتيجه مثل قبل بود.براي ايميج گرفتن از clone يا blind write استفاده كن . CD را هم توي رايتر بذار
تنظيمات را هم براي بدسكتور به كار ببر ..
نام سي دي را بگو و نتيجه را اعلام كن .
نام برنامه هم نورالحكمه 3 است.
mahdimp5 جان !
با IsoBuster به چه نتيجه اي رسيدي ؟
راستي image را رايت كردي يا نه ؟ چون ممكنه توي درايو مجازي كار نكنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)