اینم وضعیت پینگ ساعت 7:45 صبح امروز (تهران، مرکز مخابراتی کاشانی، سرویس حجمی 2 مگ):
ظاهرن صبحها هنوز خیلی خوبه. (خیلی وقت بود خودم اول صبح رو چک نکرده بودم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم وضعیت پینگ ساعت 7:45 صبح امروز (تهران، مرکز مخابراتی کاشانی، سرویس حجمی 2 مگ):
ظاهرن صبحها هنوز خیلی خوبه. (خیلی وقت بود خودم اول صبح رو چک نکرده بودم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز. شما مثل این که قاعده ضریب اشتراک 8:1 رو فراموش کردین. طبق مصوبات سازمان تنظیم مقررات، جایی که کاربر میتونه شکایت کنه از پایین اومدن سرعت سرویسش از سرعت اسمی، وقتیه که سرویس با ضریب اشتراک 1:1 فروخته شده باشه. نه سرویسی که همه ISP تو مشخصاتش مینویسن با ضریب اشتراک 8:1. تو این جور مواقع تا زمانی که سرعت سرویس شما کمتر از یک هشتم سرعت اسمی سرویس نشده باشه، دستتون جایی بد نیست.
مثلن، تو سرویس 512 کیلوبیت در ثانیه با ضریب اشتراک 8:1 سرعت شما نباید کمتر از 64÷8 یعنی 8 کیلوبایت در ثانیه بشه.
از تابناک پینگ گرفتی)))))) ؟
اره این شرکت بیشتر به درد کسایی می خوره که می خوان برن تو تابناک و خبرانلاین وگرنه افت سرعت و قطعی زیاد روی سرور های خارجی داره به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم برای گیم انلاین هم مشکل پیدا می کنید برای دانلود هم مشکل پیدا می کنید پارس انلاین بخرید فقط می تونید تابناک را با سرعت 10 مگ باز کنید .
حتی فیلتر شکن ها هم روی این سرویس هاشون کار نمی کنه .
من که حلالشون نمی کنم امیدوارم بیخ گلوی خودشون و خانوادشون و زن و بچه هاشون گیر کنه .
این ضریب اشتراک یک به هشت مگه فقط برای سرویس های نامحدود نیست؟
توی سرویس های محدود، عملا ضریب اشتراک، چیز بی معنی هست، چون مشترک، یه حجم مشخصی برای دانلود داره.
توی محدود هم اعمال میشه
البته باید یه ضریبی وجود داشته که مثلا سرعت در حداکثر 10 درصد از طول دوره به حداقلش برسه اما همچین چیزی وجود نداره و اگه از اول تا اخر دوره سرعت مثلا برای 512 روی 8 کیلوبایت باشه شما حق شکایت نداری
دوست عزیز. بالأخره یکی از کارکردهای مهم اینترنت همین وبگردیه که شما با کنایه ازش صحبت میکنی.
اما جدای از شوخی، من به شخصه افت سرعت و قطعی زیاد روی سرورهای خارجی رو تو 3 سال تجربه نکردم. دانلود هم در کل مشکل خاصی نداشتم. اما دیگه دانلود شبانه رایگان نداره که عملن باعث شده برای دانلودرهایی مثل من دیگه توجیه اقتصادی نداشته باشه.
اگه یکی دو تا پست قبلی من رو هم دیده باشین، توضیح دادم که کیفیت اینترنت پارسآنلاین (یا اصولن هر ISP دیگهای) بسته به شهر و مرکز مخابراتی متغیره.
ولی در مورد محدودیتهای بیش از حدی که برای ف.ی.ل.تر.شکن ها و حتی روی پروتکلهای امنی مثل SSL ایجاد میکنن کاملن حرف شما رو تأیید میکنم.
فکر کنم شما هم اگه نوع سرویست و شهر و مرکز مخابراتیت رو اعلام کنی بهتره. کلیگویی و صدور حکمهای عمومی، کمکی به بقیه که میخوان اطلاعات بگیرن نمیکنه.
نه دوست عزیز.
ضریب اشتراک با دو تا هدف اعمال میشه. یکی این که ISP پهنای باند در دسترس خودش رو بهینهتر استفاده کنه. علتش هم اینه که کاربرای معمولی با مصرف عادی شاید در طول 24 ساعت شبانهروز کمتر از 10 درصد ظرفیت پهنای باند اسمی سرویسشون رو استفاده کنن که این به نفع ISP نیست. چون ISP برای کل ظرفیت پهنای باند در طول 24 ساعت هزینه میده به شرکتهای مخابراتی و زیرساخت. واسه همین میآد روی همین پهنای باند به جای 1 نفر مثلن به 8 نفر همزمان همون پهنای باند رو میفروشه اما قیمت رو میآره پایینتر. اینم میشه هدف دوم که کاهش قیمت و معقول کردن اون برای کاربره.
حالا اینو گفتم الآن بعضیا میآن گیر میدن که قیمت اینترنت تو ایران خیلی گرونه و ISP دارن گرونفروشی میکنن و .... من حرفم نسبیه. شما تفاوت قیمت رو تو سرویسهای نامحدود که فقط پهنای باند ملاک قیمتگذاریه میتونین ببنین:
آسیاتک سرویس 512 نامحدود برنزیش رو با قیمت ماهی 36,900 تومن میفروشه. این سرویس ضریب اشتراک 8:1 داره.
همین شرکت سرویس 512 نامحدود نقرهایش رو با قیمت ماهی 55,900 تومن میفروشه. این سرویس ضریب اشتراک 4:1 داره.
سرویس 512 نامحدود طلایی آسیاتک با قیمت ماهی 85,900 تومن فروخته میشه. این سرویس هم ضریب اشتراک 2:1 داره.
برای سرویسهای حجمی اما به خاطر این که در عمل مدیریت ترافیک با خود کاربره، شرکت ضریب اشتراک بالا استفاده میکنه. اما برای این که مشکل سرعت لحظهای کمتر بشه، ریت اینا رو چند برابر بالاتر میبنده. این جوری هم منت سر کاربر میذاره که سرعت بالاتر از سرعت اسمی سرویست بهت دادم هم به راحتی ضریب اشتراکهای بالایی مثل 20:1 یا حتی بالاتر رو اعمال میکنه و اغلب کاربرا چون استفادهشون خیلی کمه و خیلی متوجه این ضریب اشتراک بالا نمیشن. این جوری پهنای باند خودش رو بهتر پر میکنه.
اشون جان کلام را گفت![]()
دوستان خط من رانژه شد امروز يوزرنيم پسورد ك خودم زنگ زدم گرفتم اما الان ك تو مودم زدم چراغ نت مودم روشنه اما عملا هيچي باز نميشه...مشكل چيه؟
تين vpi و vci براي تهران چنده؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
۰ و ۳۵ هست.
البته اول باید تماس بگیرید پشتیبانی خط شما رو فعال کنند. تلفن ۸۲۲۰۱
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)