قطعی روی شبکه شاتل سراسری بود
وگرنه نت مخابرات و ایرانسل مشکلی نداشت!
قطعی روی شبکه شاتل سراسری بود
وگرنه نت مخابرات و ایرانسل مشکلی نداشت!
بچه ها من سرویسم 8 مگه بخوام برم رو ارت باید بقیه سرویسم بسوزونم یعنی ضرر باید کنم؟
تا شهریور سرویسم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی قطع و وصلی داره
جدیدا یک خط در میون باز میشه برای ما
آقا تو پنل کاربری، از کجا ببینم که شبانه چقدر دانلود کردم؟ تو گزارش مصرفی چیری نزده. راستی eco4 دارم، ساعت رایگانش همون 1 تا 8 صبحه؟
سرتیفیکت های SSL اش را زدن بلاک کردن
هیچ باز نمیشه،
خودشون با دست خودشون ملت رو به استفاده از فی لت ر ش ک ن ترویج میکنند.
توی شاتل آپلود رایگان هست ؟
اگه سرویس ART محدود بشود این محدودیت برای کل 24 ساعت هست ؟ یا فقط تایم رایگان ؟
کارِ شاتل نیست تقریبا همه ISP ها قطعه. مخابرات دارم هم قطع کردن
آرت که دیگه تایم رایگان نداره ؟! محدود بشی کلا محدود شدی تا 1- سر ماه برسه تمدید کنی که ریست میشه اون موقع همه چی 2-از طریق پنل ما به التفاوتش با یه آرت بالاتر رو بدی و ارتقا پیدا کنه سرویست که در اینصورتم محدودیتت حذف میشه
آپلود فکر میکنم رایگان باشه ،مطمئن نیستم
سلام
چطور می فرمائید سرتیفیکت رو بلاک کردن؟ از چه طریق به این نتیجه رسیدی؟![]()
دوستان شاتل سرویس های با ظرفیت بالا نداره؟
مثلا 30 یا 40 گیگ تو ماه با دانلود شبانه رایگان؟
تنها راهی که میشود سرویس هایی که روی کلاد هست و از SSL استفاده میکنند رو بست، اینکه بیایند اجازه عبور بسته هایی که میخواهند از این SSL خاص کنند را در روتر های مرکز داده و محاسبات ( فکر میکنم یگ اینچنین اسمی داشت ) ندهند. البته این کار بسیار بسیار هزینه بر است، چون شما باید در لحظه بتوانید ترافیک ورودی را تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنالیز و در نهایت اجازه ورود بدهید یا ندهید، شاید خیلی ها نداند که دلیل اصلی که پهنای باند در ایران زیاد نمی شود، عدم امکان آنالیز بسته ها با سرعت کنونی ایست.
اگه بخوام مثال بزنم: یک Trace route از یک ای پی بگیرید میبینید تایم بسته شما در اکثر میسیری که داخل بستر مخابراتی میچرخد حدود 25ms هست ولی به محض اینکه وارد مرکز فیل ترینگ میشود 220ms بهش اضافه میشود! خوب فرض کنید اینترنت ایران را فردا 2 برابر میکنیم ، چون توان پردازشی را ثابت نگه داشته ایم پس باید انظار داشته باشیم پینگ ها حدود 500ms بچرخد، و چون کیفیت این اینترنت چیزی نخواهد بود که من و شما میخواهیم، پروژه افزایش سرعت موکول میشود به بعد از توسعه سیستم فیل تر ینگ.....
و این داستان همینطور ادامه و ادامه خواهد داشت......
Last edited by Firebirds; 13-06-2015 at 09:09.
سلام
داداش با این حساب شما می فرمائید ، مرکز فیلترینگ یک نوع گلوگاه باید باشه درسته؟
خوب من هم قبول دارم که بسته ها انالیز میشن .
اما با این حساب اینترنت 128 کیلوبایت یا 5 مگ نباید فرق کنه. چون بسته ها میره در نهایت یک مرکز ی که باید انالیز باشه و سرعت اون انالیز هم ثابت است.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)