تو شهر آمل همراه اول 3g راه افتاده سرعتش عالیه صبح ها تا 600 میره ولی معمولا رو 300 میچرخه فقط ثابت رو H+ یا Hنیست بیشتر روی حالت 3Gهست حتی مواقعی که آنت پر هم هستش
تو شهر آمل همراه اول 3g راه افتاده سرعتش عالیه صبح ها تا 600 میره ولی معمولا رو 300 میچرخه فقط ثابت رو H+ یا Hنیست بیشتر روی حالت 3Gهست حتی مواقعی که آنت پر هم هستش
سلام
ایرانسل چی؟؟؟؟؟
نه ایرانسل شبکه 3gپیدا نمیکنه ولی همراه اول و رایتل کل آمل و حومه هاش حتی تا 30 کیلومتری از مرکز شهر هم آنتن میدن البته برای رایتل منظورم بودش
با تستی که کردم رایتل سرعتش ثابت 110 هست که نوسان کمی داره ولی همراه اول جدیدا راه انداز شده که سرعتش خیلی خوبه
بسته هفتگی همراه اول را من فعال کردم هیچ جوری غیرفعال نشد آخرش رفتم مخابرات شکایت مکتوب کردم تا غیرفعالش کردند البته پول بسته آخری که اصلاً استفاده نکرده بودم را به حسابام گذاشتند و در قبض میان دورهام آمده!
بقیه بستهها را نمیدانم
خب دوست عزيز سرعت رو كم كرده!!آخه ١٢٨ هم شد سرعت!؟الان رو ٨ مگ بسته شده اما ميخواد بكنه ١٢٨ و ١ مگ! تازه ١ مگش گرونتر از ٨ مگ الان ميشه و ٨ مگ الان ميشه ١٢٨ كيلوبايت از نظر مبلغ!خب اين يعني گرون شدن ديگه!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نمیشه گفت روی چه سرعتی می خواد ببنده... رقابت با ایرانسل هم در نظر بگیر
درسته سرعت در هر صورت محدود میشه ولی به نظر من باز بهتر از گیگی 10هزار تومنه که چند ماه پیش رفت رو سایت بعد پاکش کرد....
من چند روز پیش قبض پایان دوره ی خودمو پرداخت کردم بعد از اون تا الان کلی صحبت کردم از اینترنت استفاده کردم ولی الان وقتی استعلام میگیرم میگه قبض میان دوره شما صفر میباشد .مگه میشه؟؟؟
کلا همراه اول قاط زده ها
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
تعداد شهرهای تحت پوشش خدمات نسل سوم همراه اول به 100 شهر افزایش یافت
شهرهای تحت پوشش خدمات اینترنت نوترینو
نام شهر ردیف آبادان ۱ آباده ۲ آستارا ۳ آمل ۴ اراک ۵ اردبیل ۶ اردستان ۷ ارومیه ۸ اصفهان ۹ الوند ۱۰ الیگودرز ۱۱ انزلی ۱۲ اهر ۱۳ اهواز ۱۴ ایلام ۱۵ بابل ۱۶ بابلسر ۱۷ بانه ۱۸ بجنورد ۱۹ برازجان ۲۰ بروجرد ۲۱ بندر امام ۲۲ بندر دیلم ۲۳ بندر کنگان ۲۴ بندرعباس ۲۵ بندرگناوه ۲۶ بندرلنگه ۲۷ بهبهان ۲۸ بهشهر ۲۹ بوشهر ۳۰ بوکان ۳۱ بیرجند ۳۲ پیرانشهر ۳۳ تبریز ۳۴ تنکابن ۳۵ تهران ۳۶ جهرم ۳۷ چابهار ۳۸ چالوس ۳۹ خرم آباد ۴۰ خرمشهر ۴۱ خمینی شهر ۴۲ خوی ۴۳ دزفول ۴۴ دماوند ۴۵ رامسر ۴۶ رشت ۴۷ رودان ۴۸ ری ۴۹ زاهدان ۵۰ زنجان ۵۱ ساری ۵۲ سرپل ذهاب ۵۳ سردشت ۵۴ سقز ۵۵ سلمانشهر ۵۶ سلماس ۵۷ سمنان ۵۸ سنندج ۵۹ سوسنگرد ۶۰ شهررضا ۶۱ شهرکرد ۶۲ شوشتر ۶۳ شیراز ۶۴ عباس آباد ۶۵ عسلویه ۶۶ فریدونکنار ۶۷ فسا ۶۸ قائم شهر ۶۹ قزوین ۷۰ قشم ۷۱ قم ۷۲ کازرون ۷۳ کاشان ۷۴ کرج ۷۵ کرمان ۷۶ کرمانشاه ۷۷ کلاردشت ۷۸ کیش ۷۹ گرگان ۸۰ گنبدکاووس ۸۱ لاهیجان ۸۲ لواسان ۸۳ ماکو ۸۴ ماهشهر ۸۵ مراغه ۸۶ مرند ۸۷ مرودشت ۸۸ مشکین دشت ۸۹ مشهد ۹۰ ملایر ۹۱ مهاباد ۹۲ میاندوآب ۹۳ نجف آباد ۹۴ نور ۹۵ نوشهر ۹۶ همدان ۹۷ ورامین ۹۸ یاسوج ۹۹ یزد ۱۰۰
پوشش شهرهایی که اعلام کرده 3G در آنها فعال شده کامل نیست! و خیابان به خیابان افت آنتن و حتی نداشتن آنتن 3G وجود داره و معلوم نیست کی پوشش تکمیل میشه!
یکم باید فرصت بدیم
فعلا که همین همراه اول که کسی ازش انتظار نداشت داره عالی کار می کنه
سرعت خوبی داده
البته اگر قیمت ها یهو بالا نره![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)