تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 752 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

پس اگر درست فهمیده باشم بهتره که inear نگیرم برای این سبک. درسته؟ یعنی برم تو کار همون AKG . قیافه که اونقدر هم مهم نیست ولی این k518 یک مقدار قیافه اش جالبه خوشمان آمد
    و یک چیز دیگه. اگر مثلا EX300 سونی بخوام بگیرم، چطور میشه اگه NC33 بگیرم که نویزکنسلینگ داره؟ تو یک مایه ها به نظر میان.

بازم ممنون
    نه فکر نکنم من جایی گفته باشم این ایر نگیری ... شاید منظرومو درست نرسوندم ...
    من میگم شما از ای کا جی گزینه های خوبی میتونی برداری چه ایرفون چه هدفون ...
    518 هم خوبه ... اگ اطلاعات بیشتری بخوای باید بری تست کنی اگه نذاشتن تست کنی حسین خان این مدلو داره باش مشورت کن ...

تو یه کلووم اگه واقعا نیاز به نویز کنسلین نداری کلا بیخیالش شو ...
    فکر نویز کنسلین نکن ... نپرس چرا
    ولی ex300 هم گزینه خوبیه ولی وقتی اب هست تیمم باطله ... به نظرم همون ای کا جی رو بگیر

2. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه فکر نکنم من جایی گفته باشم این ایر نگیری ... شاید منظرومو درست نرسوندم ...
    من میگم شما از ای کا جی گزینه های خوبی میتونی برداری چه ایرفون چه هدفون ...
    518 هم خوبه ... اگ اطلاعات بیشتری بخوای باید بری تست کنی اگه نذاشتن تست کنی حسین خان این مدلو داره باش مشورت کن ...

تو یه کلووم اگه واقعا نیاز به نویز کنسلین نداری کلا بیخیالش شو ...
    فکر نویز کنسلین نکن ... نپرس چرا
    ولی ex300 هم گزینه خوبیه ولی وقتی اب هست تیمم باطله ... به نظرم همون ای کا جی رو بگیر
    هاااا! دم شما گرم راستش من خودم نمیدونم چرا با Inear بیشتر حال میکنم. مخصوصا چون بیشتر بیرون میخوام استفاده کنم
    پس میرم تو کار همون AKG که فرمودید. به نظرتون K330 و K340 چطور هستن؟ مخصوصا قیافه اشون خیلی بهتره

آقا خیلی ممنونم به هر حال

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس اگر درست فهمیده باشم بهتره که inear نگیرم برای این سبک. درسته؟ یعنی برم تو کار همون AKG . قیافه که اونقدر هم مهم نیست ولی این k518 یک مقدار قیافه اش جالبه خوشمان آمد
    و یک چیز دیگه. اگر مثلا EX300 سونی بخوام بگیرم، چطور میشه اگه NC33 بگیرم که نویزکنسلینگ داره؟ تو یک مایه ها به نظر میان.

بازم ممنون
    اقا 518 من دارم اصلا خوب نیست چرا چون کلوزه 30 دقیقه بزاری رو گوشت گوشت درد میگیره ولی صدا ش خوبه ولی چه فایده close نگیر

5. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا 518 من دارم اصلا خوب نیست چرا چون کلوزه 30 دقیقه بزاری رو گوشت گوشت درد میگیره ولی صدا ش خوبه ولی چه فایده close نگیر
    چه خوب شد گفتید. چون من ممکنه یک ساعت یک سره بخوام آهنگ گوش کنم (ممکن که چی بگم، کار هر روزمه )

بعد دوستان یک نکته! یک c300-II به قیمت 50 تومن گیر اومده! به نظرتون اگر اصل باشه ارزش داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون میشم یکی از دوستان در مورد cx300ii سنهایزر توضیح بدی...کیفیتش نسبت به کریتیو اروانا inear چطوریاس؟؟نسبت به سونی ex500 چی؟؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

چه خوب شد گفتید. چون من ممکنه یک ساعت یک سره بخوام آهنگ گوش کنم (ممکن که چی بگم، کار هر روزمه )

بعد دوستان یک نکته! یک c300-II به قیمت 50 تومن گیر اومده! به نظرتون اگر اصل باشه ارزش داره؟

هدفون های بسته بیشتر به درد سبک های الکترونیک میخوره که تازه نمیشه به طور مداوم باهاش اهنگ گوش کرد
    چون به خاطر ایزولیشن صدا ادم ممکنه سر درد و ... بگیره ...

in ear هم با توجه به سبکی که گوش میدی برند های سونی و ای کی جی و سن هایزر خوب هستن ...
    البته ممد راست میگه سن هایزر فیک و تقلبی خیلی زیاد هست و ترجیحا تو ایران نگیر!
    تمرکزت رو بیشتر بذار رو کارای akg و سونی ...

بله میدونستم شما APO گوش میدید قبلا هم تو بخش نابود شده موسیقی تاپیک گروه رو پیش میبوردم که زدن نابود
    کردن همه مطالب و ... رو!
    البوم 2010 شون رو هم حالی کردیم

9. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هدفون های بسته بیشتر به درد سبک های الکترونیک میخوره که تازه نمیشه به طور مداوم باهاش اهنگ گوش کرد
    چون به خاطر ایزولیشن صدا ادم ممکنه سر درد و ... بگیره ...

in ear هم با توجه به سبکی که گوش میدی برند های سونی و ای کی جی و سن هایزر خوب هستن ...
    البته ممد راست میگه سن هایزر فیک و تقلبی خیلی زیاد هست و ترجیحا تو ایران نگیر!
    تمرکزت رو بیشتر بذار رو کارای akg و سونی ...

بله میدونستم شما APO گوش میدید قبلا هم تو بخش نابود شده موسیقی تاپیک گروه رو پیش میبوردم که زدن نابود
    کردن همه مطالب و ... رو!
    البوم 2010 شون رو هم حالی کردیم
    آقا بی نهایت سپاس
    پس احتمال نزدیک به یقین من میرم تو کار همون AKG. خودم از K330 و K340 خوشم اومد. انگاره قیافه بهتری دارن نسبت به بقیه. که به ترتیب 91و119 قیمت دام. و البته یک K370 هم هست که از اون دوتا قبلی خوشگلتره و 160 تقریبا قیمتشه. و مشکل اینه که من الآن موندم کدومش کیفیتش بیشتر میارزه به قمیتش!

اون Apocalyptica هم اتفاقا من خودم با پستهای شما تو همون تاپیک معدوم (خدا باعث و بانیش رو...) باهاشون آشنا شدم و دست بر قضا دیگه هم نتونستم جز اونا موسیقی دیگه ای گوش بدم. شاید آهنگهای دیگه ای بخاطر شعر یا چیزای دیگش گوش دادم. ولی از نظر موسیقیایی کمپلت رفتم تو کارشون! خودمم آخر عمری رفتم سراغ یادگیری Cello
    7th symphony هم که هر کدوم از ترک هاش برای یک ماه حس موسیقیایی انسان رو ارضا میکنه!

خلاصه بدجوری ارادتمندیم!
    Last edited by musketeer; 02-11-2010 at 21:40.

11. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

مثل اینکه خونتون پشت سر ماست ...
    ولی اگه گذرت به تهرون خورد برو پاساژ پایتخت فروشگاه دیجیتال ... ای کا جی دره ببین میزاره تست کنی

13. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مثل اینکه خونتون پشت سر ماست ...
    ولی اگه گذرت به تهرون خورد برو پاساژ پایتخت فروشگاه دیجیتال ... ای کا جی دره ببین میزاره تست کنی
    lol
    چشم عزیز. خیلی ممنون بابت راهنمایی. اگر اجازه تست نداد هم یکیش رو میگیرم میره دیگه... خیلی نمیتونه فرق داشته باشه. الآن فقط موندم سر پلیر چه خاکی بر سر بریزم

در آغاز فعالیت Gandalf58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان چه مدلی رو از akg دور و بر 100 پیشنهاد می کنید. دنبال ear phone ای هستم که فرکانسهای mid range و بالاتر رو با وضوح بالا تولید کنه. بیس برایم آنچنان مهم نیست.
    نمایندگی رسمی akg کیه.

بین akg k330 و k340 از نظر صدا تفاوت فاحشی هست. کسی هست که هر دو رو تست کرده باشه؟
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:42. دليل: پست متوالی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •