تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 278 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

تو دیگه خیلی پرویی

5 میلیون لبتاپ بگیرن برات کم کم نزدیک 2 میلیون هم گوشی میخوای ؟؟؟برو بچه بشین پای درست تا خودم نیومدم
    برو باب جیقیل من 7000 تا مثه تو رو درست کردم......اگه به زورم شدهتو رو درست میکنم و به 7001مین تبدیل میکنم

2. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

من که 6 ساله یه گوشی دارم یعنی منم برم رو مخشون ؟؟؟؟ چون یه خورده طول میکشه به همین دلیل باید روش کار کنم زود جواب بده

4. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

قرار نیست بریم رو مخشون..........داداش موبایل من داغونهههههههه یعنی به معنای کلمه د ا غ و ن
    در ضمن شما روش ها رو بلد نیستی.....داداش بعدا به صورت خصوصی و تکمیل تر توضیح میدم

6. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

امروز با رفیقم رفتیم پایتخت، 90% مغازه ها n550JK رو داشتن و قیمتاشون هم از 4100 تومن گفتن تا 4250، حتی گفتن توو پکش علاوه بر کیف و موس و ساب ووفر، یه دستگاه سنسور حرکات دست هم هس که وصل میکنی به لپ تاپ و از فصله بدون لمس صفحه، دستورات رو اجرا میکنی، مثل ایکس باکس!!! خیلی عالیههههههههههههههههههههه ههههههه :-)

8. 3 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

قیمت غیر لمسی 4 گیگ چند بود ؟؟ گارانتی ها چطوری بود همه مابه یهجا بود یا فرق داشتن ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

قیمت غیر لمسی 4 گیگ چند بود ؟؟ گارانتی ها چطوری بود همه مابه یهجا بود یا فرق داشتن ؟؟
    غیر لمسی اصلا نبود، توو اون 10 15 مغازه ای که ما رفتیم همشون لمسی داشتن، گارانتی ها هم سریر بود و الماس و ویستا و... آواژنگ فعلا نبود :-(

11. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

مگه میشه غیر لمسی نباشه تا اخر ماه نیارن خودم کلشون رو میکنم

این سری رفتی بگو بیارن غیر لمسی هم و ادرسشون رو هم بگو خواستم برم بگیرم نچرخم دستت درست

13. 2 کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Death Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

امروز با رفیقم رفتیم پایتخت، 90% مغازه ها n550JK رو داشتن و قیمتاشون هم از 4100 تومن گفتن تا 4250، حتی گفتن توو پکش علاوه بر کیف و موس و ساب ووفر، یه دستگاه سنسور حرکات دست هم هس که وصل میکنی به لپ تاپ و از فصله بدون لمس صفحه، دستورات رو اجرا میکنی، مثل ایکس باکس!!! خیلی عالیههههههههههههههههههههه ههههههه :-)
    این فناوری که شما گفتید اسمش Leap Motion هست و فقط در لپتاپ های سفارشی ایسوس وجود دارد . اگه اینو داشته باشه خیلی چیز ردیفی میشه
    به صورت جداگانه هم میشه تهیه اش کرد که من تو ایران ندیدم ولی اونور قیمتش 100 دلاره .

15. این کاربر از Death Warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

داداش حالا که پایتختی مارو از لطفت دریغ نکن.......لمسی دیگه چند بود با این کانفیگ 12 gb ram و gtx 850m 4 gb و ......اینا چند بود؟!؟
    ولی با سنسوره چه شود......وای چقد پز بدیم
    راستی پکش با خود لپ تاپه یا این که جدا و باید بخریم؟!؟ وای خدا من الان سکته میزنم........آدرنالین خونم به 99% رسیده...............هوووووف
    ولی 4100 خیلی عالیه.......دیم دام دی دام دی دام دام رام رام........چه شود......اخه این امتحانای لا مثب مرده ی آشغال کی تموم میشه ما بریم بگیریم

دوستان........دوستان توجه کنین.........ما وقتی لپ تاپ گرفتیم این شکلی میشیم
    بعد که خریدیم بر اثر فشاری که روی عصب های صورت میاد ماهیچه ی گونه فلج میشه این شکلی میشیم

17. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

این فناوری که شما گفتید اسمش Leap Motion هست و فقط در لپتاپ های سفارشی ایسوس وجود دارد . اگه اینو داشته باشه خیلی چیز ردیفی میشه
    به صورت جداگانه هم میشه تهیه اش کرد که من تو ایران ندیدم ولی اونور قیمتش 100 دلاره .
    100 رو ضربدر سه کن 300 تومان در اصل 356 تومان

19. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •