برو باب جیقیل من 7000 تا مثه تو رو درست کردم......اگه به زورم شدهتو رو درست میکنم و به 7001مین تبدیل میکنم
![]()
برو باب جیقیل من 7000 تا مثه تو رو درست کردم......اگه به زورم شدهتو رو درست میکنم و به 7001مین تبدیل میکنم
![]()
من که 6 ساله یه گوشی دارم یعنی منم برم رو مخشون ؟؟؟؟ چون یه خورده طول میکشه به همین دلیل باید روش کار کنم زود جواب بده![]()
قرار نیست بریم رو مخشون..........داداش موبایل من داغونهههههههه یعنی به معنای کلمه د ا غ و ن
در ضمن شما روش ها رو بلد نیستی.....داداش بعدا به صورت خصوصی و تکمیل تر توضیح میدم![]()
امروز با رفیقم رفتیم پایتخت، 90% مغازه ها n550JK رو داشتن و قیمتاشون هم از 4100 تومن گفتن تا 4250، حتی گفتن توو پکش علاوه بر کیف و موس و ساب ووفر، یه دستگاه سنسور حرکات دست هم هس که وصل میکنی به لپ تاپ و از فصله بدون لمس صفحه، دستورات رو اجرا میکنی، مثل ایکس باکس!!! خیلی عالیههههههههههههههههههههه ههههههه :-)
قیمت غیر لمسی 4 گیگ چند بود ؟؟ گارانتی ها چطوری بود همه مابه یهجا بود یا فرق داشتن ؟؟
غیر لمسی اصلا نبود، توو اون 10 15 مغازه ای که ما رفتیم همشون لمسی داشتن، گارانتی ها هم سریر بود و الماس و ویستا و... آواژنگ فعلا نبود :-(
مگه میشه غیر لمسی نباشه تا اخر ماه نیارن خودم کلشون رو میکنم
این سری رفتی بگو بیارن غیر لمسی هم و ادرسشون رو هم بگو خواستم برم بگیرم نچرخم دستت درست![]()
این فناوری که شما گفتید اسمش Leap Motion هست و فقط در لپتاپ های سفارشی ایسوس وجود دارد . اگه اینو داشته باشه خیلی چیز ردیفی میشه
به صورت جداگانه هم میشه تهیه اش کرد که من تو ایران ندیدم ولی اونور قیمتش 100 دلاره .
داداش حالا که پایتختی مارو از لطفت دریغ نکن.......لمسی دیگه چند بود با این کانفیگ 12 gb ram و gtx 850m 4 gb و ......اینا چند بود؟!؟
ولی با سنسوره چه شود......وای چقد پز بدیم
راستی پکش با خود لپ تاپه یا این که جدا و باید بخریم؟!؟ وای خدا من الان سکته میزنم........آدرنالین خونم به 99% رسیده...............هوووووف
ولی 4100 خیلی عالیه.......دیم دام دی دام دی دام دام رام رام........چه شود......اخه این امتحانای لا مثب مرده ی آشغال کی تموم میشه ما بریم بگیریم
دوستان........دوستان توجه کنین.........ما وقتی لپ تاپ گرفتیم این شکلی میشیم
بعد که خریدیم بر اثر فشاری که روی عصب های صورت میاد ماهیچه ی گونه فلج میشه این شکلی میشیم![]()
100 رو ضربدر سه کن 300 تومان در اصل 356 تومان![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)