فکر کنم حدود 170 تومن باشه ولی یکی رو دیدم که میگفت 150 خریده. از یه فروشنده شنیدم که می گفت الان دیکه k750 اصلی تو بازار نیست و همش تقلبیه و با کیفیت پایین ولی همونطوری که گفتم همش شنیده ها بود که کی بود مانند دیدن
فکر کنم حدود 170 تومن باشه ولی یکی رو دیدم که میگفت 150 خریده. از یه فروشنده شنیدم که می گفت الان دیکه k750 اصلی تو بازار نیست و همش تقلبیه و با کیفیت پایین ولی همونطوری که گفتم همش شنیده ها بود که کی بود مانند دیدن
ممنون از راهنمایی تون
undertaker_ss به نظر من K750 داره به 66جواد تبدیل میشه اینو بهت گفتم چون از آندرتیکر خوشم میاد![]()
میری تو قسمت messaging بعدsettingsبعد area infoبعدcell informationبعدش on رو بزن بیا بیرون دیگه همه چیو برات نشون میده><><><><><>
میری تو قسمت messaging بعدsettingsبعد area infoبعدcell informationبعدش on رو بزن بیا بیرون دیگه همه چیو برات نشون میده><><><><><>
چند بار پست میدی همه فهمیدند در ضمن من گوشیام K700,k750,k800 هستند و تو هیچ کدوم این کار عمل نمیکنه
اين كارو امتحان كردم روي همراه اول كار ميده ولي روي ايرانسل نه
حالا روشي براي ايرانسل بلد نيستيد؟
معذرت تایپیک رو اشغال کردم آخه وقتی فرستادم اینترنتم همش ارور میداد
Last edited by masoud45; 04-03-2008 at 20:38. دليل: eshteb
آقا قاب اصلی k750چنده؟؟
اصل یا غیر اصلش رو از کجا میشه فهمید ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)