اگه توجه کرده باشین در w800 در هنگام قفل شدن ساعتی روی صفحه نمایش داده می شود که درw810نیست.می شه کاری کرد که w810هم این قابلیت رو داشته باشه؟..
اگه توجه کرده باشین در w800 در هنگام قفل شدن ساعتی روی صفحه نمایش داده می شود که درw810نیست.می شه کاری کرد که w810هم این قابلیت رو داشته باشه؟..
دوست عزیز w810 هم این قابلیت رو داره. اگه می خوای ببینیش 20 ثانیه بعد از قفل شدن صفحه یکی از کلیدهای
ولوم + یا - رو فشار بده میبینیش.
ممنون عزیز
درسته اینو از mobile review گرفتم ولی ماله W810 هستش...
راستی کسی راجع به خرخر کردن اسپیکر 810 یا 800 موقع پخش اهنگ رو درجه اخر رو اسپیکر خود گوشی به نتیجه ای نرسید؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
من از روزی که گوشیمو با تبدیل هندزفری وصل کردم به اسپیکر دیگه آنتن دهی خوبی نداره یعنی 5 تا آنتنو نشون میده اما موقع زنگ زدن باید چندبار زنگ بزنم تا بگیره اگه میشه یه راهنمایی بکنین من چه کار باید بکنم.
با سلام ببخشید منم یه گوشی w810 خریدم و یه cd نرم افزار سونی دارو که برنامه هاش با فرمت sis هست اگر ممکنه راهنماییم کنید چه جوری میتونم این برنامه ها رو نصب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
میخواستم بپرسم گوشی w810i رو میشه نرم افزارهای که جاوا نیستند رو روش نصب کرد....یا اینکه حتما باید اون نرم افزار یا بازی جاوا باشه؟ مثل دیکشنری یا فتوشاپ و ...
مرسي
فقط قابليت نصب جاوا داره و نه چيزي ديگر...
مشکل از شبکه است و به نظر من گوشیت سالمه
سلام
میخاستم بدونم که نداشتن محافظ دوربین توی دبلیو810 میتونه باعث خط افتادن روی شیشه دوربین بشه. در کل ایا اگه دوربین محافظ لنز نداشته باشه چه مشکلاتی میتونه پیش بیاد و ایا ارزششو داره که گوشی بدون محافظ دوربین مثل دبلو 810 بگیرم
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)