سلام من چند ماهه ک z500 دارم i7 8 1t 2 635 ویندوز 8 روش نصبه میخواستم ویندوز 7 روش نصب کنم قبلا شنیدم خوب ساپورت نمیکنه 7 رو میخواستم ببنم صحت داره؟ اگه داره مشکلش چیه دقیقا؟ اگه نه از چه سایتی و چ درایورایی رو دانلود کنم؟؟؟برای 7 و 67 بیت ممنون
سلام من چند ماهه ک z500 دارم i7 8 1t 2 635 ویندوز 8 روش نصبه میخواستم ویندوز 7 روش نصب کنم قبلا شنیدم خوب ساپورت نمیکنه 7 رو میخواستم ببنم صحت داره؟ اگه داره مشکلش چیه دقیقا؟ اگه نه از چه سایتی و چ درایورایی رو دانلود کنم؟؟؟برای 7 و 67 بیت ممنون
دوست عزیز اگه میتونین با همون ویندوز 8 کار کنین.ویندوز 8 خیلی بهتر از 7 هست.خیلیا هم که میگن 7 بهتره جون ویندوز 8 خیلی تغییرات هم در ظاهرش و هم در داخلش داشته و چون طی یه مدت کوتاه نمیتونن کار کنن فکر میکنن که این ویندوز به درد نمیخوره و کارساز نیست و ذهن همه رو خراب میکنن.باز هم میگم که سعی کنین که اپدیت باشین و با سیستم عامل ها و برنامه های جدید انس بگیرین مثلا مثل همین ویندوز ایکس پی که در حال منسوخ شدن هست یقین داشته باشین که بعده ها هم 7 منسوخ میشه.ولی اگه باز هم میخواین که 7 رو نصب کنین باید درایورهاشو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
مال منم زیاد داغ نمی کنه.چند ساعت روشنش می ذارم و وب گردی و . . . ولی زیاد داغ نمی کنه. فکر کنم این سری جدید که گرافیک 740 دارن این مسئله رو تا حدودی حل کردن.در عوض سرعت فن رو زیاد کردن و صدای لپ تاپ بالا رفته!
1- عزیزان شما بایاس دستگاهتون ورژن چنده؟ i7 دارها لطفا جواب بدن و بگن که گرافیکشون چه مدلیه؟
2- میخوام بایاس رو آپدیت کنم میشه از ورژن فعلی بکاپ گرفت؟
3- کسی تا الان آپدیت کرده؟
4- باتری من خیلی کم دوام میاره حدود 85 دقیقه، به نظرتون با آپدیت تاثیری تو مصرف دیده میشه؟(در مورد مقایسه مصرف باتری دستگاهها بعدا ازتون کمک میگیرم)
سلام دوستان خوب هستید ؟
بچه ها میخوام یه کول پد خوب برای لپتاپ بخرم با توجه به اینکه رو کارای گرافیکی بشدت داغ میکنهمثل بازی
![]()
بنظرتون کدوم یکی از اینا بهتر هستش برای که هم خوب خنکش کنه هم خوشگل باشه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مدل دیگه ای هم هستکه بهتر از ایناس لطفا راهنمایی کنید
راستی سایتش مورد اطمینان هست ؟
ممنونم![]()
سلام مجدد
با تشکر از جناب alitaali
دوست عزیز من دوست دارم با ویندوز 8 کار کنم اما فعلا ویندوز 8 خوبی ندارم
و الا مطمینا 8 نصب میکردم
ی سوال دیگه
تو سایت لنوو 7 مدل از درایورای ویندوز 7 هست ک ب نظر خودم یا 7 64 بیتی و یا 7 ultimat باید دانلود کنم
شما بگید کدومو دانلود کنم؟
من تو کامپیوترم ک جدیدم هست 1 سی دی مادر برد داره ک برای هر ویندوزی استفاده میشه
چرا لپتاپ فرق داره؟
مرسی
نصفه شبتون بخیر
سعی کنید مدلی انتخاب کنید که دو فن یا بیشتر داشته باشه که به نسبت هم صدای کمتری تولید می کنند و هم گردش هوای بیشتری دارند
یک نکته دیگه که قبلا هم گفته بودم اینه که به شیار های هواکش این لپ تاپ دقت کنید و کولپدی انتخاب کنید که تمرکز جریان هواش در مرکز باشه
ممنونم دوست من
بنظر شما یسن این مدلا کدومش بهتره ؟ یا اینکه اصلا خود شما چی پیشنهاد میکنید برای این لپتاپ ؟
ممنونم![]()
قبل تر می گفتند 115 CFM مناسبه اما الان تو همین لیست شما چند مدلی بودند که CFM بالاتری هم داشتند که به نسبت بهتره البته فقط این یک پارامتره
جنس خود کولپد هم خیلی تاثیر داره مثلا کولپدی مثل N8 که تماما آلومینیومی هستش تاثیر بیشتری داره
توی این مدل های شما wind pal و N6 بهتر از بقیه عمل می کنن
البته اینم بگما کول پد آنچنان معجزه ای نمی کنه
خود من از winnd pal fs استفاده می کنم و نهایتش 5-8 درجه کاهش میده*
و N8 Ultra که اینم خیلی خوبه فقط کمی بزرگه بین 8-10 درجه خنکتر می کنه*
* دما روی z500
با سلام مشکل من حل شد من bios جدید رو از سایت لنوو گرفتم و دیگه لپ تاپم داغ نمیکنه .واسه من i7 هستش.بچه ها چطور میشه عمر باتری رو چک کرد؟اگه نرم افزار میخواد لطفا ادرس سایت هم بذارین.جریان 60 درصد باتری چیه؟چطور رو 60 درصد بذاریم؟
گرافیک من gforc635 هستش میشه 740 نصب کرد؟اگه میشه از کجا دانلود کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)