حالا دیدی مفت گرفتم
![]()
حالا دیدی مفت گرفتم
![]()
الان 8.1 دارم با همون درایورای سایت hp سویچ کار میکنه البته بدون اسلیپ
دفعات قبل که 8.1 میریختم و همین درایوررا سایت hp رو میریختم کاتالیست نصب نمیشد، درایورای سایت amd هم کار نداد اون موقع
عزیز
یعنی لبتاب رو میبندی خاموش میشه؟
سلام.
دوستان یه سوال .
من یه باکس تبدیل هارد لپ تاپ به هارد اکسترنال خریدم . تصمیم دارم هارد این لپ تاپو عوض کنم یه هارد 7200 دور با حجم پایین خوب بگیرم بزارم روش . الان لپ تاپ مشکلی نداره ولی فکر کنم با تعویض هارد خیلی بهتر بشه . نظرتون چیه این کارو انجام بدم؟ هارد چه مارکی بخرم ؟ کسی این کارو انجام داده؟
سلام
اصلا این کارو نکن ارزش نداره
نگاه شما یک هارد ssd بگیر با حجم کم ولی بنظر من 128 گیگ رو بگیر ، بعدش هارد لپ تاپ رو در بیار و جاش ssd رو بذار. خب الان لپ تاپت هارد ssd داره و لپ تاپت خر کیف شده در حال حاظر.
خب این قطعه رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارش جالبه
کاری میکنه اینه که بهت این امکانو میده روی لپ تاپت دو هارد نصب کنی.
شما اول درایور نوری ( دی وی دی رام) در میاری و هارد خوده لپتاپ رو روی اون قطه نصب می کنید و جای دی وی دی رام قرارش میدی.
شما سیستم عامل رو روی هارد اس اس دی نصب می کنی و از هارد دوم برای عکس ها یا موزیک ها و ... استفاده می کنی.
والا من این قطع رو تو محل سکونتم گیر نیاوردم و امید وارم شما در شهری که هستی بتونی گیر بیاری.
اینم فیلم مورد نظر و طریقه نصب دو هارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amink2; 10-06-2014 at 12:52. دليل: به تو چه
خب اونوقت دیگه دی وی دی رام نداریم؟
یک باکس دیگه هست کی دی وی دی رام درونش قرار میگیره و انرا تبدیل به دی وی دی رام اکسترنال می کنه که با پورت یو اس بی کار میکنه یا اگر اون باکس گیرت نیومد می تونی یه دی وی دی رام اکسترنال بگیری.
دوستانی که قطعه مربوطه رو گیر اوردن لطفا بگن
زحمت داشتم براشون![]()
ssd قیمتش خیلی بالاس ، اصلا به صرفه نیست .
فکر نمیکنم به این زودی ها هم قیمتش کم بشه .
تصمیمو گرفتم میخام هارد لپ تاپو عوض کنم. اگه خوب شد که هیچ، اگه بد شد دوباره هارد خودشو میبندم سر جاش .
فقط نمیدونم چه هاردی بگیرم ؟
نگاه دوست من اره قیمت بالاست و قیمته بالاش هم دلیلی داره دیگه
در مورد مقاومت و میزان مصرف و سرعت هارد اس اس دی جست و جو کن.
بعدش شما داری یک هزینه ای می کنی ، خب چرا بعدش پشیمون بشی ؟ خب کمی صبر کن ، بعدش جنسی بگیر که پشیمون نشی.
هارد های سیگت تعریفشو زیاد شنیدم ، مکس تور هم همین طور ، ولی میگن کم گیر میاد
ولی کمی روی حرفام فکر کن![]()
دوستان من ویندوز 8.1 رو نصب کردم همچی عالی کار میکنه به جز اسلیپ دوستان راحلی است که درست بشه؟ دوستان کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)