تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 201 از 328 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

الان دوره ای هست که پسر ها باید قدر خودشون رو بدونن. گذشت زمونی که خانواده دختر شرط و شروط میگذاشتند الان یه چیزی دستی هم باید بدن.
    بر خلاف خیلی ها که نسل سوخته و ... خطاب میکنن من معتقدم واسه ما پسرا این نسل نسل طلایی هستش. خاطرات یه نسل قبلی رو در مورد عشق که هیچی در مورد ازدواج بشنوید گریه تون میگیره چه شرط و شروطی دخترا و خانواده هاشون میگذاشتند.
    چیزی که زیاده الان دختر قصد ازدواج که رویایی هست واسشون به یه رابطه دوستی هم اکثراشون قانع هستند.
    اگه حداقل امکانات زندگی رو داشته باشید میبینید طیف انتخابتون خیلی وسیع هست.
    سال ها تو یه جامعه سنتی مثل ایران دخترها مثل یه کالای سرمایه ای پر سود بودند واسه والدینشون هزینه شون رو هم پسرها باید میدادند الان مثل یه کالای تاریخ مصرف گذشته هستند که با ضرر هم شده باید ردش کرد.
    به کسی برنخوره خواهشا ولی حقیقتا الان اینجوری و اینکه استثنا هم همیشه هست.

با صحبت های @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم کاملا موافقم.
    Last edited by Captain_America; 30-03-2015 at 21:39.

2. 4 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینکه چنین چیزهای وجود داره چرا باعس میشه انسان بترسه در مورد ازدواج فکر کنه؟ اگر شما فرد مورد علاقتون رو پیدا کنید و هر دو هم شرایط ازدواج رو داشته باشید از چی باید بترسید؟
    این فرد مورد علاقه که میفرمایید به احتمال بالای 50% هدفش از ازدواج با من و شما این هست که بتونه در شوهرکردن موفق باشه و مجرد نمونه. اینکه میگن برای پز دادن شوهر میکنن من موافق نیستم ولی بسیاری از دخترها یکی از دلایل اصلیشون برای ازدواج همین هست که موفق به تشکیل خانواده بشن. نقشه و هدفی برای بعدش ندارن مخصوصا تحصیل کرده هاشون.
    همین مساله یه زنگ خطر هست. برای شما شاید اهمیتی نداشته باشه و علاقه و تفاهم مهمتر باشه ولی نظر بنده اینه که نداشتن هدف ها درازمدت در طول زندگی باعث کاهش کیفیت مسئولیت پذیری ها میشه.
    دو سال پیش توی پیاده رو خیابون دوتا زن که خواهر هم بودن داشتن جلوی من راه میرفتن و دختر کوچولوشونم داشت یه ده متر جلوتر میدویید و بازی میکرد. که یهو این دوتا خانم بدون کوچکترین توجهی به دخترشون مسیرشون رو عوض کردن و پیچیدن به اون سمت خیابون ( خیابون خیلی بزرگ ) برای نگاه کردن به ویترین مغازه کادوئی دکوری فروشی . تو این دور و زمونه دیگه نمیشه گفت مادره از بچه کوچولوش متنفره و اجباری بچه دار شده و ناخواسته هست و .... ولی با قاطعیت میشه گفت تشکیل خانواده دادن توسط همچین خانمی بدون برنامه ریزی صحیح و بدون آمادگی برای قبول مسئولیت ها بوده.

در مورد آقایون خیلی کمتر این مساله اتفاق میافته چون اون تلاشی که برای متاهل کرد دخترها توسط والدینشون هست، برای پسرها کمتره و پسرها متاهل شدن رو یه موفقیت بزرگ برای همدیگه نمیبینن که کسی بخواد به همین خاطر ازدواج کنه.

4. 6 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

متاسفانه اینقدر جوک و پیام وایبری و غیرش در زمینه ی منتظر بودن دخترها برای شوهرکردن دست به دست شده که الان در ذهن تحصیلکرده و غیرش، جوون و پیرش این امر مشتبه شده که همه ی دخترا منتظرن شوهر کنن!

من موافق این حرف نیستم اصلا
    این یک کوته نگری فوق العاده سطح پایین و چیپ هست که یک فردی به خاطر حرف مردم بخواد اینده خودشو نابود کنه!
    (بعد جالبه که دوستان نظرشون اینه دخترای تحصیلکرده بیشتر! نمیدونم نقش عقل این وسط چیه احتمالا دوستان صاحب نظر خانمهای تحصیلکرده رو فاقد عقل تصور میکنند)

البته دیدما که دختراشون رو به پسر بیکار شوهر دادن
    ولی
    وقتی به خانواده این دخترا، به فرهنگشون، به سطح تحصیلاتشون نگاه میکنم به این نتیجه میرسم که هنوز هم خانواده اگر خانواده باشه نمیگذاره همچین اتفاقی بیفته!
    بنابراین خیلی خوبه که این دیدگاه سطحی رو به اکثریت جامعه ی دخترها نسبت ندیم
    که اگر قرار بود همه اینطور فکر کنن آمار سن ازدواج در خانمها اینقدر بالا نمیرفت!

پ.ن: خیلی مایل نیستم که وارد بحث با بعضی از افراد جمع حاضر بشم که بیشتر شبیه ترول هستند تا کاربر عادی! ولی در جایی که میبینم از تعداد بسیار کم خانمها احدی نمیاد نظر بده در جهت رد یا تایید یجورایی حس میکنم سکوتم جایز نیست...

پ.ن2: نمیخوام جنبه ی مگه خودتون خواهر ندارید رو پیش بکشم که خیلی مزحکه ولی لطفا در صحبت هاتون جنبه ی احترام رو رعایت کنید

6. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این فرد مورد علاقه که میفرمایید به احتمال بالای 50% هدفش از ازدواج با من و شما این هست که بتونه در شوهرکردن موفق باشه و مجرد نمونه. اینکه میگن برای پز دادن شوهر میکنن من موافق نیستم ولی بسیاری از دخترها یکی از دلایل اصلیشون برای ازدواج همین هست که موفق به تشکیل خانواده بشن. نقشه و هدفی برای بعدش ندارن مخصوصا تحصیل کرده هاشون.
    همین مساله یه زنگ خطر هست. برای شما شاید اهمیتی نداشته باشه و علاقه و تفاهم مهمتر باشه ولی نظر بنده اینه که نداشتن هدف ها درازمدت در طول زندگی باعث کاهش کیفیت مسئولیت پذیری ها میشه.
    دو سال پیش توی پیاده رو خیابون دوتا زن که خواهر هم بودن داشتن جلوی من راه میرفتن و دختر کوچولوشونم داشت یه ده متر جلوتر میدویید و بازی میکرد. که یهو این دوتا خانم بدون کوچکترین توجهی به دخترشون مسیرشون رو عوض کردن و پیچیدن به اون سمت خیابون ( خیابون خیلی بزرگ ) برای نگاه کردن به ویترین مغازه کادوئی دکوری فروشی . تو این دور و زمونه دیگه نمیشه گفت مادره از بچه کوچولوش متنفره و اجباری بچه دار شده و ناخواسته هست و .... ولی با قاطعیت میشه گفت تشکیل خانواده دادن توسط همچین خانمی بدون برنامه ریزی صحیح و بدون آمادگی برای قبول مسئولیت ها بوده.

در مورد آقایون خیلی کمتر این مساله اتفاق میافته چون اون تلاشی که برای متاهل کرد دخترها توسط والدینشون هست، برای پسرها کمتره و پسرها متاهل شدن رو یه موفقیت بزرگ برای همدیگه نمیبینن که کسی بخواد به همین خاطر ازدواج کنه.
    با توجه به مثالی که زدید فکر کنم منظورتون اینه که امروز اکثر دخترها فقط میخان شوهر کنن، اما نمیتونن همسر یا مادر خوبی باشن ...

مسلمن چنین دخترهای وجود دارن، همونطور که پسرهایی هم وجود دارن که هدفشون از ازدواج فقط برطرف کردن میل جن سی هست، بنظر من این پدیده مخصوص عصر ما نیست، در گذشته هم وجود داشته، حالا شاید کم رنگتر، از طرف دیگه شک نکنید که هنوز هم هستن دختر های بسیار زیادی که بعد از ازدواج کاملا متعهد به شوهرشون هستن و هم مادر خوبی خواهند بود هم همسر خوبی ...

نظر من اینه که این مسایل و مشکلات قبلا هم وجود داشتن، منتها هم کمتر بودن و هم به دلایلی کمتر خودشون رو نشون میدادن، یه نگاهی به گذشته بندازید، آیا مادرها و مادر بزرگ های ما واقعا در این موارد از دخترهای امروزی خیلی سرتر بودن؟

8. 2 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

همین موارد رو میشه به تعیبر دیگه ای برای پسرها به کار برد ...خیلی از پسرها هم هسن ب خاطر "ارضای غریزه" ازدواج میکنن ... بی دلیل نیست که الان تو پایتخت چون بسترش فراهم شده و راه آسان تر پیدا شده دیگه کمتر میرن سمت ازدواج..... درکل این جامعه ما کلا سطحشون پایینه چه دختر چه پسر ....
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبول دارم حرفاتون رو ، ولی باید قبول کرد این حقیقت رو که درصد این افراد سطح پایین تو جامعه ما خیلی بالاست ...

10. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

الان دوره ای هست که پسر ها باید قدر خودشون رو بدونن. گذشت زمونی که خانواده دختر شرط و شروط میگذاشتند الان یه چیزی دستی هم باید بدن.
    بر خلاف خیلی ها که نسل سوخته و ... خطاب میکنن من معتقدم واسه ما پسرا این نسل نسل طلایی هستش. خاطرات یه نسل قبلی رو در مورد عشق که هیچی در مورد ازدواج بشنوید گریه تون میگیره چه شرط و شروطی دخترا و خانواده هاشون میگذاشتند.
    چیزی که زیاده الان دختر قصد ازدواج که رویایی هست واسشون به یه رابطه دوستی هم اکثراشون قانع هستند.
    اگه حداقل امکانات زندگی رو داشته باشید میبینید طیف انتخابتون خیلی وسیع هست.
    سال ها تو یه جامعه سنتی مثل ایران دخترها مثل یه کالای سرمایه ای پر سود بودند واسه والدینشون هزینه شون رو هم پسرها باید میدادند الان مثل یه کالای تاریخ مصرف گذشته هستند که با ضرر هم شده باید ردش کرد.
    به کسی برنخوره خواهشا ولی حقیقتا الان اینجوری و اینکه استثنا هم همیشه هست.

با صحبت های @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم کاملا موافقم.
    wow! شما بدتر از این نمیتونستید نسبت به جنس مخالف اظهار نظر کنید .....برنخوره خواهشا ولی ....

محتوای مخفی: Seriously.... 
    Last edited by mjorh; 31-03-2015 at 01:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

متاسفانه اینقدر جوک و پیام وایبری و غیرش در زمینه ی منتظر بودن دخترها برای شوهرکردن دست به دست شده که الان در ذهن تحصیلکرده و غیرش، جوون و پیرش این امر مشتبه شده که همه ی دخترا منتظرن شوهر کنن!

من موافق این حرف نیستم اصلا
    این یک کوته نگری فوق العاده سطح پایین و چیپ هست که یک فردی به خاطر حرف مردم بخواد اینده خودشو نابود کنه!
    (بعد جالبه که دوستان نظرشون اینه دخترای تحصیلکرده بیشتر! نمیدونم نقش عقل این وسط چیه احتمالا دوستان صاحب نظر خانمهای تحصیلکرده رو فاقد عقل تصور میکنند)

البته دیدما که دختراشون رو به پسر بیکار شوهر دادن
    ولی
    وقتی به خانواده این دخترا، به فرهنگشون، به سطح تحصیلاتشون نگاه میکنم به این نتیجه میرسم که هنوز هم خانواده اگر خانواده باشه نمیگذاره همچین اتفاقی بیفته!
    بنابراین خیلی خوبه که این دیدگاه سطحی رو به اکثریت جامعه ی دخترها نسبت ندیم
    که اگر قرار بود همه اینطور فکر کنن آمار سن ازدواج در خانمها اینقدر بالا نمیرفت!

پ.ن: خیلی مایل نیستم که وارد بحث با بعضی از افراد جمع حاضر بشم که بیشتر شبیه ترول هستند تا کاربر عادی! ولی در جایی که میبینم از تعداد بسیار کم خانمها احدی نمیاد نظر بده در جهت رد یا تایید یجورایی حس میکنم سکوتم جایز نیست...

پ.ن2: نمیخوام جنبه ی مگه خودتون خواهر ندارید رو پیش بکشم که خیلی مزحکه ولی لطفا در صحبت هاتون جنبه ی احترام رو رعایت کنید
    واقعیتی هست که متاسفانه عده ای نمیخان باور کنند!!!پیشنهاد میکنم یک سر به فرومهایی مثل نوعروس و مامی سایت و نی نی سایت و..بزنید ببنید که واقعا دختران تحصیلکرده چه پوزی بابت متاهل شدن میدهند!!!!اگه دروغه پس اعضای اون سایت هم حتما تخیلی هستند!!!حتما منکر وجود همچنین اعضایی در چنین سایتهایی میشید
    دقیقا در مورد کمبود شوهر موافقم،چون واقعا تمایل مردان به دلایل مختلف به ازدواج کم شده و دخترها هم یا مجبورند با کیس هایی که پایینتر از سطح توقعشون هست کنار بیان یا اینکه مجرد بمونند!!!

13. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

واقعیتی هست که متاسفانه عده ای نمیخان باور کنند!!!پیشنهاد میکنم یک سر به فرومهایی مثل نوعروس و مامی سایت و نی نی سایت و..بزنید ببنید که واقعا دختران تحصیلکرده چه پوزی بابت متاهل شدن میدهند!!!!اگه دروغه پس اعضای اون سایت هم حتما تخیلی هستند!!!حتما منکر وجود همچنین اعضایی در چنین سایتهایی میشید
    دقیقا در مورد کمبود شوهر موافقم،چون واقعا تمایل مردان به دلایل مختلف به ازدواج کم شده و دخترها هم یا مجبورند با کیس هایی که پایینتر از سطح توقعشون هست کنار بیان یا اینکه مجرد بمونند!!!
    نگفتم دروغه
    گفتم شامل همه ی دخترها نمیشه...
    واسه من پیشنهاد نکنید سرزدن به محیط های خاله زنکی بمونه برای دنبال کنندگانش(از اون دخترا بدتر اقایونی هستند که بحث های اونجا رو دنبال میکنن)

+

مطمئنید تحصیلکرده هستند؟مدرکشون رو هم حتما قاب کردن زدن بالای اواتار
    (من که هر مقطع تحصیلی بالاتر اومدم تعداد افراد متاهل کم و کمتر شد نمیدونم جامعه ی واقعی که من در اون بودم صحیحتر هست یا قضاوت شما بر مبنای ادمهای مجازی نی نی سایت)

+

شما هرجور دوست دارید فکر کنید
    منم یکی مثل اینهمه ادم که میان نظر میدن!
    اصراری ندارم کسی حرفمو قبول کنه
    ولی هرازگاهی میام دوتا پست میدم برای اونایی که کمی منطق هنوز در درونشون موجوده بلکه تحت تاثیر جوگیری اکثریت قرار نگیرند...
    دور همی خوش باشید اقایون
    Last edited by Atghia; 31-03-2015 at 10:25. دليل: اصلاح

15. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نگفتم دروغه
    گفتم شامل همه ی دخترها نمیشه...
    واسه من پیشنهاد نکنید سرزدن به محیط های خاله زنکی بمونه برای دنبال کنندگانش(از اون دخترا بدتر اقایونی هستند که بحث های اونجا رو دنبال میکنن)

+

مطمئنید تحصیلکرده هستند؟مدرکشون رو هم حتما قاب کردن زدن بالای اواتار
    (من که هر مقطع تحصیلی بالاتر اومدم تعداد افراد مجرد کم و کمتر شد نمیدونم جامعه ی واقعی که من در اون بودم صحیحتر هست یا قضاوت شما بر مبنای ادمهای مجازی نی نی سایت)

+

شما هرجور دوست دارید فکر کنید
    منم یکی مثل اینهمه ادم که میان نظر میدن!
    اصراری ندارم کسی حرفمو قبول کنه
    ولی هرازگاهی میام دوتا پست میدم برای اونایی که کمی منطق هنوز در درونشون موجوده بلکه تحت تاثیر جوگیری اکثریت قرار نگیرند...
    دور همی خوش باشید اقایون
    خانم محترم واقعا دوست نداشتم نقل قول بگیرم، واقعا راه دیگه ای نداشتم.
    شما تو هر پست و نوشته ای که ازتون دیدم جامعه رو در مرحله اول و خانم ها رو در مرحله بعد به دو گروه تحصیلکرده و تحصیل نکرده تقسیم بندی میکنید. هر کسی که عقاید و نظراتش هم موافق با شما نباشه از دید شما تو دسته تحصیل نکرده ها جا میگیره.
    الان با وجود دانشگاه آزاد وسط هر بیابونی با شرایطی مثل بدون کنکور و ... شرایط ادامه تحصیل از ادامه ندادنش راحت تره.
    محترمه من کارشناسی ام رو از یکی از بهترین دانشگاه های دولتی گرفتم کارشناسی ارشدم رو برای اینکه شهر دیگه ای زندگی میکردم با استفاده از دانشجو ممتازی بدون کنکور از دانشگاه آزاد گرفتم، که باز اگه میخواستم تهران بمونم میتونستم از همون دانشگاه دولتی بگیرم. همین الان هم شرایط ادامه واسه دکتری دارم هم شرایط پذیرش خارج از کشور. اما شرایط شغلیم اقتضاء میکنه بعدا پیگیر مقاطع بالاتر بشم.
    و اتفاقا زیاد دیدم فوق دکتر و دکتر که شعور اجتماعیش و شخصیتش از یه حیوان هم کمتر باشه.
    من آدم بازاری هستم از بچگی سر و کارم با مردم و جامعه بوده تو جامعه مخصوصا بازار که مستقیم سر و کار با مردم داره چیزایی رو یاد میگیرید که تو آکسفوردش هم بهتون یاد نمیدن.
    زندگی واقعی که در دنیا جریان هست یه چیز دیگست متفاوت از فانتزی که در ذهن شما در جریان هست و خوشبختانه تو زندگی واقعی افراد بر خلاف ذهن شما به تحصیلکرده و تحصیل نکرده طبقه بندی نمیشن.

17. 5 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خانم محترم واقعا دوست نداشتم نقل قول بگیرم، واقعا راه دیگه ای نداشتم.
    شما تو هر پست و نوشته ای که ازتون دیدم جامعه رو در مرحله اول و خانم ها رو در مرحله بعد به دو گروه تحصیلکرده و تحصیل نکرده تقسیم بندی میکنید. هر کسی که عقاید و نظراتش هم موافق با شما نباشه از دید شما تو دسته تحصیل نکرده ها جا میگیره.
    الان با وجود دانشگاه آزاد وسط هر بیابونی با شرایطی مثل بدون کنکور و ... شرایط ادامه تحصیل از ادامه ندادنش راحت تره.
    محترمه من کارشناسی ام رو از یکی از بهترین دانشگاه های دولتی گرفتم کارشناسی ارشدم رو برای اینکه شهر دیگه ای زندگی میکردم با استفاده از دانشجو ممتازی بدون کنکور از دانشگاه آزاد گرفتم، که باز اگه میخواستم تهران بمونم میتونستم از همون دانشگاه دولتی بگیرم. همین الان هم شرایط ادامه واسه دکتری دارم هم شرایط پذیرش خارج از کشور. اما شرایط شغلیم اقتضاء میکنه بعدا پیگیر مقاطع بالاتر بشم.
    و اتفاقا زیاد دیدم فوق دکتر و دکتر که شعور اجتماعیش و شخصیتش از یه حیوان هم کمتر باشه.
    من آدم بازاری هستم از بچگی سر و کارم با مردم و جامعه بوده تو جامعه مخصوصا بازار که مستقیم سر و کار با مردم داره چیزایی رو یاد میگیرید که تو آکسفوردش هم بهتون یاد نمیدن.
    زندگی واقعی که در دنیا جریان هست یه چیز دیگست متفاوت از فانتزی که در ذهن شما در جریان هست و خوشبختانه تو زندگی واقعی افراد بر خلاف ذهن شما به تحصیلکرده و تحصیل نکرده طبقه بندی نمیشن.
    شجرنامه ی خودتون رو در تاپیک چرا ازدواج نکرده ام نوشتید که چی؟ مثلا بگید دکتری؟
    من کی اینقدر نگاه سیاه و سفید به تحصیلات افراد داشتم؟
    این شمایی که دیدگاه شدیدا افراطی و یک جانبه داری نسبت به خانمها
    یادم نرفته پست هاتون رو در جاهای مختلف انجمن
    دختر ترک 10 سال کوچکتر!
    بعد الان پست منو نقل قول گرفتید یک مشت حرف نامربوط در جواب نوشتید که چی؟
    انجمن انسانی رو هم گویا مورد هدف ترول بازی هاتون قرار دادید
    پست های عاشقانتون در تاپیک سوال و جواب انجمن سرگرمی دیشب یادمون نرفته دکترجان!(بشکن دلشو )
    ببینید چه شخصیتی داره از فانتزی ذهنی صحبت میکنه
    اقای دکتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •