بر چه اساس این حرف رو میزنی؟مهاجم کارش گل زدنه که مسی این کار رو خیلی خوب انجام میده ضمن این که گل میزنه پاس گل و بازی سازی هم خیلی خوب انجام میده مگر از بازیکنی مثل مسی جز این توقع میره؟متاسفانه حقیقت فعلا این هست که مسی تو باشگاهش خوب نیست
بر چه اساس این حرف رو میزنی؟مهاجم کارش گل زدنه که مسی این کار رو خیلی خوب انجام میده ضمن این که گل میزنه پاس گل و بازی سازی هم خیلی خوب انجام میده مگر از بازیکنی مثل مسی جز این توقع میره؟متاسفانه حقیقت فعلا این هست که مسی تو باشگاهش خوب نیست
نه.ولی باید قبول کنید که مسی اصلا مثل باشگاهش برا آرژانتین بازی نمیکنه نه از عمد بازی نکنه.
مسی به نظر من 70 درصد بازی خودشه و 30 درصد بازی ژاوی و اینیستا هست حالا تو آرژانتین بازی سازی مثل این دو نیستش و مسی هم مثل بارسا تو آرژانتین پر فروغ نیست
وقتی داره امار میگه که مسی در 12 بازی 13 گل زده و 8 پاس گل داده بازم شما میگی بد بازی میکنه؟پس به کی میگین خوب؟تنها زمانی مسی بد بازی کرد که ازاد نبود و فقط نقش مهاجم رو داشت ولی از وقتی ازادانه بازی میکنه مثل بازی برزیل توپ از وسط میدون میگیره و میره گل میزنه این بازیکن بازم درخشش لازم رو نداشته؟نه.ولی باید قبول کنید که مسی اصلا مثل باشگاهش برا آرژانتین بازی نمیکنه نه از عمد بازی نکنه.
مسی به نظر من 70 درصد بازی خودشه و 30 درصد بازی ژاوی و اینیستا هست حالا تو آرژانتین بازی سازی مثل این دو نیستش و مسی هم مثل بارسا تو آرژانتین پر فروغ نیست
اسم رقبا رو هم مد نظر داشته باشید بد نیست! جام جهانی سال دیگست و خدا بخواد هممون زنده باشیم بازیهاشو خواهیم دید.
اون جمله بازیکنی در دنیا نداریم... هم خیلی فان بود
انتخاب ۱۲ بازی اخیر ملی بر چه مبنایی بوده؟ چرا ۲۰ بازی اخیر نه؟ چرا کل بازیها نه؟ دلیلش اینه که تعداد گل ها از تعداد بازیها بیشتر باشه؟
Last edited by malkemid; 06-04-2013 at 19:18.
نمیدونم با چه رویی دارید میگید برزیل آخه برزیل برزیل همیشگی نبود که بیبشتر بازیکناش زیر23 سال بود حالا یبار مسی هتریک کرد تو تیم ملی های بگید برزیل.
بعدم سطح فوتبال اروپا و تیمهاش خیلی بالاتر هست
تیترهای روزنامه الموندو-6 آوریل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راموس گزینه ای برای بارسا
بارسا به دنبال امضای قرارداد با راموس اگر مورینیو او را برای فصل بعد نخواهد
آنجلوتی: تعجب کردم که بارسا به یوفا شکایت کرده است
سسک؛بارترا و سونگ امشب شروع کننده خواهند بود، تیتو به دنبال ترکیبی در ارتباط با چمپیونزلیگ است
آخرین وضعیت لئو:
"امشب که بازی نمیکنه ولی حتما در لیست بازیکنان برای بازی با PSG خواهد بود و احتمالا بازی رو از رو نیمکت شروع خواهد کرد"
کاریکاتور اسپورت-6 آوریل
گریگوری مانزانو سرمربی مایورکا نفس راحتی کشید و خداروشکر کرد که مسی امشب نیست
می گوید:"وقتی با تیمی بدون ستاره اصلی او بازی می کنی این مزیت است ، اما وقتی با تیمی که مسی را ندارد بازی کنی این یک هدیه آسمانی و معجزه است که باید خدارا سپاس گزار باشی که او نیست"
فیلیپه ملو (هافبک برزیلی گالاتاسرای):
"کریستیانو رونالدو بازیکن خیلی خوبیه ولی لئو با فاصله زیادی بهترین بازیکن جهانه"
مسی:
"من شخصي عادي هستم و دوست دارم تنها به عنوان يک بازيکن فوتبال به من نگاه شود"
جولای امسال و در شیکاگو، لیونل مسی به همراه ۳۶ بازیکن مطرح جهان یک بازی دوستانه انجام خواهد داد. تدارکات این بازی با خود او بوده و تمام سود این بازی به خیریه و کمک به کودکان منتقل خواهد شد.
دو تیم حاضر "مسی و دوستان" و "جهان ۲۰۱۳" نام خواهند داشت.
به همراه مسی بازیکنان بزرگی همچون:
Jose Manuel Pinto, Cesc Fabregas, Alex Song, Emiliano Insua, Mario Yepes, Ricky Alvarez, Pablo Aimar, Martin Demichelis, Diego Lugano, Walter Gargano, Alvaro Gonzalez, Dani Osvaldo, David Trezeguet, Giovani dos Santos, Jonathan dos Santos, Thierry Henry and Marco Fabian
بازی خواهند کرد.
تیترهای روزنامه اسپورت -6 آوریل
شب خاص
هواداران منتظر دو اتفاق ویژه : 1- بازگشت آبی به میادین 2-حضور دئولفئو در لالیگا
رورا عصبانی از اشتباهات داوری در برابر بارسا
ما نیستیم
بازگشت کاسیاس به نیمکت
راموسو جدي نگيريد
ولي اينو جدي بگيريد ،،
ابراز تمايل سكرت كاسياس براي پيوستن به دوستان نرديك خود در بارسا (در صورت موندن مورینیو هر اتفاقی میتونه بیافته)
مصاحبهء رورا در مورد وضعیت مصدومان:
"مسی بازیکن خیلی حریصی هست و می خواهد همیشه بازی کند. اما این موضوع بستگی به نظر پزشکان دارد و ما نمی خواهیم ریسک کنیم."
"آبیدال گزینهء ویژه ای برای ماست. او به خوبی کار می کند، اما ما منتظر هستیم تا زمان مناسب برای بازگشت او به میدان ایجاد شود. اگر این اتفاق در نیوکمپ بیفتد فوق العاده خواهد بود."
"بوسکتس و سانگ هر دو می توانند در پست دفاع مرکزی بازی کنند. هرچند این در تخصص آنها نیست، اما قبلاً نیز در این پست بازی کرده اند."
"پویول به شدت مشغول تلاش است. صبح، عصر و شب. او همیشه تمرین می کند و هیچ توقفی ندارد."
پویول درباره مسی:او می خواهد همواره بازی کند ، در برابر هر حریفی ، در هر بازی .من فکر می کنم این خیلی مهم است و این چیزی است که او را همواره در بهترین بازیکن چند وقت اخیر قرارداده است
تبریکِ دسته جمعی بازیکنان به پدرو برای پدر شدنش، قبل از تمرینِ امروز صبح!
Last edited by runner; 06-04-2013 at 19:16.
پاسخ یکی از دوستان به این قسمت از پاسخ شما:
ببین دوست من افتضاح داوری یعنی چنتا پنالتی کاملا مشخص نگیره یا اخراجهای اشتباه داشته باشهفراموش نکنیم بارسلونا دو تا از معدود چمپیونزلیگ هایی که داره رو هم با افتضاح(و نه اشتباه) داوری بدست آورده.
در کل وقتی میگیم افتضاح نه اشتباه، یعنی داور مجموعه ای از اشتباهات داشته
حالا من بازی با چلسی رو فرضا قبول میکنم که هر چنتا شما دلت خواست(چون هنوز بعد از چند سال تعدادش مشخص نشده) داور پنالتی نگرفته و اخراج آبیدال هم درست بوده
جام بعدی که بارسا با افتضاح داوری به دست آورد کدومه؟
نظرت درباره اشتباهات داوری در بازی اینتر بارسا چیه؟
اخه در کل بازی های ملی هم از خیلی ها بهتر بوده....بازم به امار رجوع کن.اسم رقبا رو هم مد نظر داشته باشید بد نیست! جام جهانی سال دیگست و خدا بخواد هممون زنده باشیم بازیهاشو خواهیم دید.
اون جمله بازیکنی در دنیا نداریم... هم خیلی فان بود
انتخاب ۱۲ بازی اخیر ملی بر چه مبنایی بوده؟ چرا ۲۰ بازی اخیر نه؟ چرا کل بازیها نه؟ دلیلش اینه که تعداد گل ها از تعداد بازیها بیشتر باشه؟
همون برزیل که در بارش داری حرف میزنی با تیم های اروپا چند بازی کرد که مساوی شد مگر این که بازی ها رو ندیده باشی.(ایتالیا روسیه)میدونم با چه رویی دارید میگید برزیل آخه برزیل برزیل همیشگی نبود که بیبشتر بازیکناش زیر23 سال بود حالا یبار مسی هتریک کرد تو تیم ملی های بگید برزیل.
بعدم سطح فوتبال اروپا و تیمهاش خیلی بالاتر هست
لیونل مسی در 77 بازی ملی ، 31 گل به ثمر رسانده است و با 3 گل اختلاف نسبت به مارادونا
او ۹۸ بازی در تیم ملی پرتغال بازیکرده و ۳۷ گل بهثمر رساندهاست
اینم امار دیگه مقایسه بین دو ستاره فوتبال...تعداد بازی ملی و تعداد گل.
اگر با این تعداد بازم شما مسی رو درخشان نمیدونی داری با ی انصافی در موردش حرف میزنی
هر وقت صحبت از موفقیت بارسا زده میشه میگن بدون مسی هیچی نیست بارسا بخاطر مسی سرپا وایساده
هر وقت از موفقیت مسی حرفی زده میشه میگن ژاوی اینیستا
جالبه
Last edited by Hatek; 06-04-2013 at 19:56.
اگه شما سطح مسابقات اروپا رو با آمریکای جنوبی یکی بدونی باید به علم فوتبال شما شک کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)